22 Mart 2010, Pazartesi 11:27:12

KARA KUTU BOMBA GİBİ GELİYOR

Airport TV Yönetim Kurulu Başkanı Sefa İnan'ın hazırlayıp sunduğu Kara Kutu programı iki haftalık bir aranın ardından ekranlara bomba gibi dönüyor.
  • İnşallah yanılırım ama şimdiden belli diyorum programın gidişatı ,yine Yabancı çalıştıran şirketlerin buna mecbur olduğunu ve Yabancı pilotların iyi olduğunu, yerli işsiz pilotların kötü olduğu söylenip, ihtiyaç fazlası yabancı çalıştıran şirketlerin günahlarını çıkaracaklar onları aklamaya çalışacaklar.
  • Bu programdan öğrenilecek neler var dersiniz..Balık kavağa çıkmasın artık..Uyanın SHGM.THY..İŞSİZ PİLOTLAR.İŞLİ PİLOTLAR.. şDlr..Crm..Anlayana saz....Şirketler uyanın

Pazartesi akşamlarına damgasını vuran Sefa İnan'la Kara Kutu programı bu hafta CRM, DLR ve Türkiye'de uzun süredir gündemdeki yerini koruyan yabancı pilot konularını masaya yatırıyor.

Airport TV Yönetim Kurulu Başkanı Sefa İnan'ın bu haftaki konukları; Anadolu Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Fevzi Sürmeli, Havacılık Tıbbı Derneği Başkanı Doç. Dr. Muzaffer Çetingüç ve İsviçre'de pilot olarak görev yapan Engin Aksüt olacak.

Sorulmayanların sorulacağı ve konuşulmayanların konuşulacağı bu programı kaçırmayın.

Sefa İnan'ın hazırlayıp sunduğu Kara Kutu programı bu akşam Airport TV Ana Haber Bülteni'nden hemen sonra saat 21:00'da ekranlarda olacak. Yayını aynı zaman Airport TV'nin internet sayfasından da izleyebilirsiniz.

KARA KUTU BOMBA GİBİ GELİYOR

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
İnşallah yanılırım ama şimdiden belli diyorum programın gidişatı ,yine Yabancı çalıştıran şirketlerin buna mecbur olduğunu ve Yabancı pilotların iyi olduğunu, yerli işsiz pilotların kötü olduğu söylenip, ihtiyaç fazlası yabancı çalıştıran şirketlerin günahlarını çıkaracaklar onları aklamaya çalışacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu programdan öğrenilecek neler var dersiniz..Balık kavağa çıkmasın artık..Uyanın SHGM.THY..İŞSİZ PİLOTLAR.İŞLİ PİLOTLAR.. şDlr..Crm..Anlayana saz....Şirketler uyanın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000