13 Nisan 2009, Pazartesi 20:55:36

KARA KUTU BAŞLADI

Airport TV ekranlarında Pazartesi akşamlarına damgasını vuran "Sefa İnan'la Kara Kutu" programı bu hafta, yaptığı açıklamalarla gündem oluşturan Kaptan Pilot Fevzi Altunbulak'ı konuk ediyor.
  • Fevzi değil "Feyzi". Nerdeyse "mevzi" koyacaklar Altınbulak Kaptanın adını... :)
  • Program yayınlayanlara teşekkürler. Bu değerli, sözünü esirgemeyen, doğruları konuşan ve senelerdir havacılığımızın gelişmesi için çalışan Fevzi Kaptanla yapılan söyleşi için. Tekrar tekrar yapınız benzer programları özellikle Fevzi Kaptanla. Sağolun.
  • Sn kıdık ve inan lütfen kaptana karşı daha tarafsız ve hürmetli olun.yayını bir grup olarak izliyoruz taraflı olduğunuzu düşünüyoruz.
  • Helal olsun KAPTANIM EĞERKİ SİZİN GİBİ HER KEZ BU DENLİ ÜLKESİNİ,MİLLETİNİ,VATANINI SEVEN OLSA VE SUNU DA EKLEYIM KESIN VARDIR AMA BU YUZDELERDE KALIR ÜLKE ULU ÖNDERİN DEDİĞİ GİBİ 'MUASIR MEDENİYET'' SEVİYESİNE ULAŞIR..FAZLA SÖZE HACET YOK SAYGILARIMIZL...
  • tebrik ederiz. programın tekrarını yayınlarmısınız. teşekkürler
  • susun bir seyler dinleyin de ögrenin biraz adamı susturmak icin mi çagırdınız oraya yoksa susturmak icin mi
  • Su ana kadar demokratik bir tartışma ortamı gibi görünmüyor. Ne kadar taraf tutmasamda Airport Haber biraz önyargı ile yaklaşıyor gözüküyor ama nedense onlarda biliyor aslında sivil havacılıktaki gerçekleri.... ????

Airport TV Yönetim Kurulu Başkanı Sefa İnan'ın hazırlayıp sunduğu 'Kara Kutu'da, özellikle kaza-kırım olayları sonrasında yaptığı açıklamalarla çok tartışılan bir isim olan Kaptan Pilot Fevzi Altunbulak'a merak ettiğiniz soruları sormak için air yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra mesajınızla birlikte 2030'a gönderebilirsiniz.

Programı canlı olarak izlemek için TIKLAYIN

KARA KUTU BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
Fevzi değil "Feyzi". Nerdeyse "mevzi" koyacaklar Altınbulak Kaptanın adını... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Program yayınlayanlara teşekkürler. Bu değerli, sözünü esirgemeyen, doğruları konuşan ve senelerdir havacılığımızın gelişmesi için çalışan Fevzi Kaptanla yapılan söyleşi için. Tekrar tekrar yapınız benzer programları özellikle Fevzi Kaptanla. Sağolun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sn kıdık ve inan lütfen kaptana karşı daha tarafsız ve hürmetli olun.yayını bir grup olarak izliyoruz taraflı olduğunuzu düşünüyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Helal olsun KAPTANIM EĞERKİ SİZİN GİBİ HER KEZ BU DENLİ ÜLKESİNİ,MİLLETİNİ,VATANINI SEVEN OLSA VE SUNU DA EKLEYIM KESIN VARDIR AMA BU YUZDELERDE KALIR ÜLKE ULU ÖNDERİN DEDİĞİ GİBİ 'MUASIR MEDENİYET'' SEVİYESİNE ULAŞIR..FAZLA SÖZE HACET YOK SAYGILARIMIZL...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
tebrik ederiz. programın tekrarını yayınlarmısınız. teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
susun bir seyler dinleyin de ögrenin biraz adamı susturmak icin mi çagırdınız oraya yoksa susturmak icin mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Su ana kadar demokratik bir tartışma ortamı gibi görünmüyor. Ne kadar taraf tutmasamda Airport Haber biraz önyargı ile yaklaşıyor gözüküyor ama nedense onlarda biliyor aslında sivil havacılıktaki gerçekleri.... ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000