30 Ocak 2019, Çarşamba 09:47:09

Kara Havacılık Komutanlığı'nda FETÖ operasyonu

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ soruşturmaları kapsamında Kara Havacılık Komutanlığı bünyesindeki 48 pilot hakkında gözaltı kararı verdi.
  • Bende Kara Havacılık mezunuyum benim zamanımda fetö fazla yoktu yada pek bilinmiyordu! Ancak o zamanlarda Armağan Kuloğlu denen statükocu paşa astlara zulmediyordu! İstanbul yolundan görülen içerdeki Camii emirle kilitlenmişti! Cuma namazına dışarı gidiyorduk! Tabi rütbeli askerlere namaz yasaktı biz polis olduğumuzdan karışamıyorlardı! Velhasıl o zamanlarda irtica var diyerek zulüm ediyorlardı.
  • Enteresant birşey duydum hep merak ediliyor neden Fetö Amerikada? Azlında Amerikada en Tehlikeli kuruluş syntology Bunlar dünyayı elde etmek istiyor ve elinden geldiklerini yapıyorlar. Ve merkez has Adamlarını para ile destekliyorlar dünyada bu iş en yüksek makamlara gidiyor. Gerisini siz düşünün !!
  • İt sürüsü gibi, topla topla bitmiyorlar.
  • Yazık etmişler kendilerine
  • Geçenlerde İstanbul'daki Harbiye Müzesinden bir kitab aldım, kitabın ismi 'Kurtuluş Savaşındaki Türk Subayların Özgeçmişi'. Müthiş bir kitab, onurla okudum ve bugünümüzle karşılaştırdım, gerçekten geçmiş tarihimizde bir Türk Milleti olarak asker yetiştiriyormuşuz am şimdi tabiri caizse harbiyede asker değil bir 'tüccar' yetiştiriyoruz. Şunu demek istiyorum tüccarla bir holding kurabilirsin ama o şerefini ve namusun olan Türkiye Cumhuriyeti hudut sınırlarını koruyamazsın. BU GELİŞMELER BUNU GÖSTERMEKTE!
  • Feto heryerde ama ne hikmetse onları şımartan,her kuruma,her yere tıka basa dolduran,iş,ihaleleri,paraları kardeşçe paylaşan bir tek iktidar partisinde yok. Yersen tabii de yiyen makarnacı çok. Ayrıca thy'de ne zaman böyle bir operasyon olacak? Fetocular hala orada cirit atıyor,hepsinin cv'leri, geçmişleri, torpilleri belli ama kimsenin umurunda değil.
  • Fetoyü kim yarattı besledi AKP
  • Hergün 50-60 kişi tutuklanacağına bir günde total hepsi 40 bin subay tutuklansa daha pratik olmazmı?
  • Onun demesine göre 40 bin subay var TSK da henüz 10 bini tutuklandı ve tutuklanacak 30 bin kişi kalmış,bu işin sonu nereye gidecek bende merak ediyorum

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ soruşturmaları kapsamında Kara Havacılık Komutanlığı bünyesindeki 48 pilot hakkında gözaltı kararı verdi. Başsavcılık, şüphelilerin mahrem imamı olan 15 kişi hakkında da gözaltı kararı çıkardı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Kara Kuvvetleri Komutanlığına bağlı Kara Havacılık Komutanlığı bünyesindeki bazı askerlerin FETÖ’nün mahrem imamları ile ankesörlü, kontörlü büfe telefonlarından periyodik arama sistemiyle haberleştikleri tespit edildi.

Bu kapsamda FETÖ ile irtibatı tespit edilen 3’ü albay, 4’ü yarbay, 4’ü binbaşı, 9’u yüzbaşı, 27’si üsteğmen ve 1’i teğmen olmak üzere toplam 48 pilot hakkında gözaltı kararı verildi. Şüphelilerin mahrem imamları olduğu tespit edilen 15 kişi hakkında da gözaltı kararı çıkarıldı.

Gözaltı işlemleri Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce devam ediyor. 

Kara Havacılık Komutanlığı'nda FETÖ operasyonu

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Alouette ~ 5 yıl önce
Bende Kara Havacılık mezunuyum benim zamanımda fetö fazla yoktu yada pek bilinmiyordu! Ancak o zamanlarda Armağan Kuloğlu denen statükocu paşa astlara zulmediyordu! İstanbul yolundan görülen içerdeki Camii emirle kilitlenmişti! Cuma namazına dışarı gidiyorduk! Tabi rütbeli askerlere namaz yasaktı biz polis olduğumuzdan karışamıyorlardı! Velhasıl o zamanlarda irtica var diyerek zulüm ediyorlardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Belki ~ 5 yıl önce
Enteresant birşey duydum hep merak ediliyor neden Fetö Amerikada? Azlında Amerikada en Tehlikeli kuruluş syntology Bunlar dünyayı elde etmek istiyor ve elinden geldiklerini yapıyorlar. Ve merkez has Adamlarını para ile destekliyorlar dünyada bu iş en yüksek makamlara gidiyor. Gerisini siz düşünün !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 5 yıl önce
İt sürüsü gibi, topla topla bitmiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Se ~ 5 yıl önce
Yazık etmişler kendilerine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!! ~ 5 yıl önce
Geçenlerde İstanbul'daki Harbiye Müzesinden bir kitab aldım, kitabın ismi 'Kurtuluş Savaşındaki Türk Subayların Özgeçmişi'. Müthiş bir kitab, onurla okudum ve bugünümüzle karşılaştırdım, gerçekten geçmiş tarihimizde bir Türk Milleti olarak asker yetiştiriyormuşuz am şimdi tabiri caizse harbiyede asker değil bir 'tüccar' yetiştiriyoruz. Şunu demek istiyorum tüccarla bir holding kurabilirsin ama o şerefini ve namusun olan Türkiye Cumhuriyeti hudut sınırlarını koruyamazsın. BU GELİŞMELER BUNU GÖSTERMEKTE!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kitap kitap ~ 5 yıl önce
Daha fazla kitap oku, bak kitap kitap
Operasyon ~ 5 yıl önce
Feto heryerde ama ne hikmetse onları şımartan,her kuruma,her yere tıka basa dolduran,iş,ihaleleri,paraları kardeşçe paylaşan bir tek iktidar partisinde yok. Yersen tabii de yiyen makarnacı çok. Ayrıca thy'de ne zaman böyle bir operasyon olacak? Fetocular hala orada cirit atıyor,hepsinin cv'leri, geçmişleri, torpilleri belli ama kimsenin umurunda değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mursi ~ 5 yıl önce
Fetoyü kim yarattı besledi AKP

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Önce feto vardı ~ 5 yıl önce
1970 den beri feto vardı,2000 lerde akp geldi biraz palazlanınca,fetoya sen git burdan dediler,kavgada bundan çıktı,dagdan geldin bagdakini kovar gibi oldu çıkar çatışması ,bugün thy dada her biriminde günbegün aynı çıkar çatışması devam ediyor,nefsimize yeniliyoruz maalesef keşke makam mevki olmasaydıda amaç,bügün dünyaya hükmediyorduk
Vardı ~ 5 yıl önce
Fetö akpden önce vardı,reis işbirligi yapmaya mecburdu güçlüydü adamlar çünkü,zaman ilerledikçe artık reis aradan çıkarmak istedi fetöyü,gerçi aradan çıkmadık kimsede kalmadı Abdullah Gül,Davutoğlu,Arınç,Gökçek ve diğerleri zamanla yol verildi hepsine
!!! ~ 5 yıl önce
Fetoyu emperyalistlerle birlikte 40 yıldır ülkemizdeki sağ zihniyet besledi,büyüttü akp ne de olsa bizden,alınları secdeye değiyor ayağına rezilce palazlandırdı hal ortada ama hala akıllanmıyorlar şimdi de devlet kurumlarına diğer tarikat ve cemaatlerden adamlar torpille alınıyor.Devam etsinler bu kafaya.
Mucc ~ 5 yıl önce
Birsey söylerdim ya neyse
Vay beeee. ~ 5 yıl önce
AKP 2002 doğumlu, FETÖ 1969........28 şubatta kimin karşısına dikildiler, kimin yanında saf tuttular bir hatırlayabilsen !
Yarım koyma.! ~ 5 yıl önce
İçinde kalmasın söylesene.? Sonra içinde patlar.? Söze başladıysan bitir..?
Recepcan ~ 5 yıl önce
Sende makarnacilardansin gibi.
? ~ 5 yıl önce
Hergün 50-60 kişi tutuklanacağına bir günde total hepsi 40 bin subay tutuklansa daha pratik olmazmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erol mütercimler ~ 5 yıl önce
Onun demesine göre 40 bin subay var TSK da henüz 10 bini tutuklandı ve tutuklanacak 30 bin kişi kalmış,bu işin sonu nereye gidecek bende merak ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000