10 Ocak 2011, Pazartesi 15:14:29

KAR YAĞIŞININ ZARARI AĞIR OLDU!

Air France-KLM ortaklığı Aralık ayı içerisinde Avrupa’da ve ABD’de yağan yoğun kar yağışından dolayı aşırı derecede rahatsız olduğunu bildirdi.
  • Artik ivirza zivira sikayet eder oldular. Bunlarin karin agrisi kendi ulkelerine yerlesen yabanci sirketler aslinda. Ozellikle easyjet ve ryanair den yedikleri samarlari kaldiramiyorlar. Yillarca suren saltanatliklari sona erdi. Klm fiyatlarini indirmek zorunda kaldi ve pes pese kampanyalarla yolcu cekmeye calisiyor. Ama daha bitmedi, bu yil itibariyle Hollanda piyasasi, Vueling ve corendon Hollanda nin katilmasiyla daha da kizisacak. Ayrica easyjet de Hollanda cikisli ucuslarini cogaltiyor. Ee kara kara dusunsunler bakalim.
  • Sevgili misafir 15:17:58, Az biraz mantıklı ol; uçakları ucuza alacaksın da ne olacak? THY'yi satıyorlar sanırım haberin yok? Eğer ucuza alınan uçaklardan ötürü marka değeri artan THY'nin satışından cebine para girecekse o başka tabi.
  • Vah vah ne yapsak acaba sarkozy ile hollanda kraliçesi bir miktar para basarak olayı hallederler..iki sömürge ülke havayolu sıkıysa seferleriniz iptal etmeseydiniz kar buzda uçsaydınız sizin farketmez..Az kaldı 2014 yılında THY Avrupa 1. si olacaktır artık kendinize 3 . bir ortak almak zorunda kalırsınız..
  • DAHA COK ZARAR EDICEKSIN.BETER OLUN..ALAYINIZI ALICAZ.. EN BUYUK THY....ZARAR EDINKI UCAKLARINI UCUZA ALALIM..

Kötü hava şartlarından dolayı birçok uçuşun iptal edilmesi geçen yıla oranla bu dönemde daha az yolcu taşınmasına neden olduğunu söyleyen havayolu şirketi yetkilileri, geçen yılki gelir kaybının ortalama 70 milyon euro olduğu bildirdi.
 
Birçok başarısız uçuş nedeniyle geçtiğimiz ay zararın 5.4 milyon euro olduğunu bildiren Air France-KLM yetkilileri bu kaybın 2009 yılı Aralık ayına göre % 1,6 oranında gerileme olarak görüldüğü ve bunun kabul edilemiycek bir boyutta olduğu kaydedildi.

KAR YAĞIŞININ ZARARI AĞIR OLDU!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Artik ivirza zivira sikayet eder oldular. Bunlarin karin agrisi kendi ulkelerine yerlesen yabanci sirketler aslinda. Ozellikle easyjet ve ryanair den yedikleri samarlari kaldiramiyorlar. Yillarca suren saltanatliklari sona erdi. Klm fiyatlarini indirmek zorunda kaldi ve pes pese kampanyalarla yolcu cekmeye calisiyor. Ama daha bitmedi, bu yil itibariyle Hollanda piyasasi, Vueling ve corendon Hollanda nin katilmasiyla daha da kizisacak. Ayrica easyjet de Hollanda cikisli ucuslarini cogaltiyor. Ee kara kara dusunsunler bakalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sevgili misafir 15:17:58, Az biraz mantıklı ol; uçakları ucuza alacaksın da ne olacak? THY'yi satıyorlar sanırım haberin yok? Eğer ucuza alınan uçaklardan ötürü marka değeri artan THY'nin satışından cebine para girecekse o başka tabi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Vah vah ne yapsak acaba sarkozy ile hollanda kraliçesi bir miktar para basarak olayı hallederler..iki sömürge ülke havayolu sıkıysa seferleriniz iptal etmeseydiniz kar buzda uçsaydınız sizin farketmez..Az kaldı 2014 yılında THY Avrupa 1. si olacaktır artık kendinize 3 . bir ortak almak zorunda kalırsınız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
DAHA COK ZARAR EDICEKSIN.BETER OLUN..ALAYINIZI ALICAZ.. EN BUYUK THY....ZARAR EDINKI UCAKLARINI UCUZA ALALIM..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000