19 Mart 2022, Cumartesi 20:19:25

Kar yağışı SAW'daki uçuşları olumsuz etkiledi

İstanbul'da dün başlayan fırtınalı kar yağışı nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'nda hava trafiği aksadı.
  • 19 Mart'ta TK7769 Anadolu Jet ile Amsterdam'dan Sabiha Gökçen'e geldim. Yaklaşık 45 dakika bekleme sonunda indik. Bekleme esnasında kaptan çok güzel bilgilendirdi. Bütün yolcular heyecanla beklerken çok da güzel bir iniş oldu. Kaptanımıza teşekkürler.
  • Hani Sabiha Gökçen kusursuzdu. Akom toplantısında Sayın Valim Heaş Başmüdürüne gereken cevabı verdi ya o bize yeter
  • Eşim 1. çocuğa hamileydi sevindik yeni pist yapılıyor diye.1. çocuk ilkokula gidiyor, 2. nerdeyse okula başlayacak. Dede olduğumda inşallah torunlarım kullanır.Güzelim Havalimanı rezil edildi.
  • Artik dual base oldu , saw da ucaklari karsidan gelip ,avrupa yakasi kaptanlari ucuruyor . Karsiya geciste bize sirketimiz arac da tahsis etmiyor. Marmaray la karsiya geciyoruz .ucustan 6 saat once kalkip yollara revan oluyoruz. Marmaraydan inip taksi beklerken sirilsiklam oluyoruz. Firtina var arac ayarlayin ozel aracla gecemiycez ,desek de talebimiz reddediliyor. Allah bu dual base uygulamasini icat edenden razi olsun.
  • Nereye olacaktı.........
  • Contamination Takeoff
  • Hiç SNOWTAM gördünüz mü?
  • Ordaki Arff özelde bizde deyil
  • Kaç yıl oldu 2. pist tamamlanmayalı,ayıptır yaaa.
  • 2 lere pas geçtim 3. de indim

İstanbul'da dün başlayan fırtınalı kar yağışı nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'nda hava trafiği aksadı.

Bu akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda görüş mesafesi 400 metreye kadar düştü. 

Pist temizleme çalışmaları çalışmalarının da yoğun olması sebebiyle uçaklar havada tur atmak zorunda kalıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yapmak isteyen bazı uçaklar İzmir ve Ankara'daki havalimanlarına yönlendirildi.

 

Kar yağışı SAW'daki uçuşları olumsuz etkiledi

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Amsterdam ~ 2 yıl önce
19 Mart'ta TK7769 Anadolu Jet ile Amsterdam'dan Sabiha Gökçen'e geldim. Yaklaşık 45 dakika bekleme sonunda indik. Bekleme esnasında kaptan çok güzel bilgilendirdi. Bütün yolcular heyecanla beklerken çok da güzel bir iniş oldu. Kaptanımıza teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AKOMCU ~ 2 yıl önce
Hani Sabiha Gökçen kusursuzdu. Akom toplantısında Sayın Valim Heaş Başmüdürüne gereken cevabı verdi ya o bize yeter

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2. pist. ~ 2 yıl önce
Eşim 1. çocuğa hamileydi sevindik yeni pist yapılıyor diye.1. çocuk ilkokula gidiyor, 2. nerdeyse okula başlayacak. Dede olduğumda inşallah torunlarım kullanır.Güzelim Havalimanı rezil edildi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Milletin Adamı ~ 2 yıl önce
Milletimizin muteahhiti milletin ....koyacagiz dediginde tamda bundan bahsetmis.8 yıl oldu bir pisti bitirmediler.Varolan pistte pist degil zaten.Gercek anlamda dediklerini yaptılar
Captain avrupa yaka ~ 2 yıl önce
Artik dual base oldu , saw da ucaklari karsidan gelip ,avrupa yakasi kaptanlari ucuruyor . Karsiya geciste bize sirketimiz arac da tahsis etmiyor. Marmaray la karsiya geciyoruz .ucustan 6 saat once kalkip yollara revan oluyoruz. Marmaraydan inip taksi beklerken sirilsiklam oluyoruz. Firtina var arac ayarlayin ozel aracla gecemiycez ,desek de talebimiz reddediliyor. Allah bu dual base uygulamasini icat edenden razi olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 2 yıl önce
Kaptan neden Marmaray ile gidiyorsun? Araban mı yok? Taksi ile git. Trafik mi var? Hızlı olsun diye mi Marmaray? O zaman neden 6 saat önce çıkıyorsun, hızlı olacaksa? Şirket, sen karşıya geçiyorsun diye 2x benzin parası ve köprü parası ödemiyor mu? Kusura bakma ama savunulacak bir yanın yok..
????? ~ 2 yıl önce
Nereye olacaktı.........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
babil ~ 2 yıl önce
70 km yakındaki kocaeli cengiz topel varken 450 -600 km uzaga divert çok saçma.
Contamination ~ 2 yıl önce
Contamination Takeoff

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SNOWTAM ~ 2 yıl önce
Hiç SNOWTAM gördünüz mü?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff ~ 2 yıl önce
Ordaki Arff özelde bizde deyil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isimsiz ~ 2 yıl önce
Kaç yıl oldu 2. pist tamamlanmayalı,ayıptır yaaa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yenişehirli ~ 2 yıl önce
İkinci pist mi.. Tatlı bir rüya. İddia ediyorum ek pisti de bir bahaneyle kaparlar yakında. Bu bahaneyle Havalanı bir süre kapatılır ve İstanbul Havaalanını şaha kaldırırlar. CeHaPe zihniyeti yokmu CehaPe zihniyeti
kaslı cptn ~ 2 yıl önce
2 lere pas geçtim 3. de indim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000