05 Mart 2022, Cumartesi 16:27:44

Kar yağışı Esenboğa'daki operasyonları etkilemedi

Başkent Ankara'nın dünyaya açılan kapısı Esenboğa Havalimanı'nda şiddetli kış şartlarına karşın uçuşlarda hiçbir aksama yaşanmadı.
  • Buzda kayıp bacağını kıran yolcu dava açacak Yolcu hemdeeeeeee Neysee
  • Dhmi nin özelleştirilmesi süreci artık nihayete ermek üzere Herkese hayırlı olsun.
  • Dhmi bir bütün halinde çalışıp havalimanlarini 7.24 faal halde tutuyor bu basari tebrik edilir iste kar kureyen operatörü ,o soğuk havada pistte ampul degistiren elektrikçi,bi olay anininda canini hice sayip koşacak arffci hepsi bir butun dhmi ye devletine milletine hizmet ediyor etmeye devam edecek.
  • Etkilemez bilirim esenbogayi, bizim Turk meydanlarina viz gelir tiris gider kar, heh heh sesli guldum
  • 3 martta 2 saat gecikmeli kalktk de icing problemi yuzunden islem 25 dakika suruyor 8. Siradaydk
  • Karla mücadele yapan arkadaşlar bu kurumda pek önemli değil uzmanlık sinavina giremez şoförden müdür olmaz iş makineleri sürücüsünden müdür olmaz kendi ve istedikleri adamlar olur gorevde yükselme sınavında bir çok konuda sınava bile giremez emeği geçen tüm iş makineleri sürücüsü veya şoför arkadaşın ellerine sağlık.Tüm eğitimleri aldirirlar shgm nin ama sınava girme hakkı bile vermezler Garaj Şefliği sınavı bile açılmasına engel olurlar
  • DHMİ işte. ARFF lerinin ne kadar profesyonel oldukları her zaman belli İGA İNŞAAT HAVALİMANI ne yaptı. Pert oldular görüldüğü gibi. Milleti rezil ettiler. Perişan ettiler. Son bir yılları İnşallah
  • Sağlık
  • İga gibi iş bilmez bir havalimanı yönetimi yok
  • İşte dhmi ile iga arasındaki fark.

Başkent Ankara'nın dünyaya açılan kapısı Esenboğa Havalimanı'nda şiddetli kış şartlarına karşın uçuşlarda hiçbir aksama yaşanmadı.

Esenboğa Havalimanı Başmüdürlüğünden alınan bilgiye göre, uçuş, can ve mal emniyetini sağlama ilkesiyle hareket eden Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) personelince kış mevsimi boyunca 7/24 esasına göre etkin şekilde karla mücadele çalışması yürütüldü.

Her yıl milyonlarca yolcunun kullandığı, yabancı devlet başkanlarının karşılanıp uğurlandığı Esenboğa'da ileri teknolojiye sahip kar temizle araçlarını kullanabilen 35 personel, pist, apron ve taksi yolları (PAT) sahalarında kış boyunca teyakkuzda oldu. Kar ve buzlanmayla mücadelede, 11 kar küreme, süpürme ve üfleme aracı, 3 kar püskürtme (rotatif) aracı, 2 uçak köprü altı karla mücadele aracı, 3 kar küreme aracı ve 2 kepçe ile 1 greyder olmak üzere toplam 22 araç kullanıldı.

PAT sahalarında olası bir buzlanmaya karşı DHMİ'ye ait depolarda yaklaşık 100 ton buz çözücü sıvı bulunduruldu.

Zorlu hava şartlarına rağmen yürütülen çalışmalar sonucunda kış mevsimi boyunca uçuşlarda herhangi bir aksama yaşanmadı ve hiçbir uçak başka bir havalimanına yönlendirilmedi.

Kar yağışı Esenboğa'daki operasyonları etkilemedi

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Hemde ne yalan ~ 2 yıl önce
Buzda kayıp bacağını kıran yolcu dava açacak Yolcu hemdeeeeeee Neysee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dhmi ~ 2 yıl önce
Dhmi nin özelleştirilmesi süreci artık nihayete ermek üzere Herkese hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Berkay ~ 2 yıl önce
Dhmi bir bütün halinde çalışıp havalimanlarini 7.24 faal halde tutuyor bu basari tebrik edilir iste kar kureyen operatörü ,o soğuk havada pistte ampul degistiren elektrikçi,bi olay anininda canini hice sayip koşacak arffci hepsi bir butun dhmi ye devletine milletine hizmet ediyor etmeye devam edecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
He ~ 2 yıl önce
Etkilemez bilirim esenbogayi, bizim Turk meydanlarina viz gelir tiris gider kar, heh heh sesli guldum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tamamen yalan ~ 2 yıl önce
3 martta 2 saat gecikmeli kalktk de icing problemi yuzunden islem 25 dakika suruyor 8. Siradaydk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşletme Daire Başkanı için ~ 2 yıl önce
Karla mücadele yapan arkadaşlar bu kurumda pek önemli değil uzmanlık sinavina giremez şoförden müdür olmaz iş makineleri sürücüsünden müdür olmaz kendi ve istedikleri adamlar olur gorevde yükselme sınavında bir çok konuda sınava bile giremez emeği geçen tüm iş makineleri sürücüsü veya şoför arkadaşın ellerine sağlık.Tüm eğitimleri aldirirlar shgm nin ama sınava girme hakkı bile vermezler Garaj Şefliği sınavı bile açılmasına engel olurlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇLŞ ~ 2 yıl önce
DHMİ işte. ARFF lerinin ne kadar profesyonel oldukları her zaman belli İGA İNŞAAT HAVALİMANI ne yaptı. Pert oldular görüldüğü gibi. Milleti rezil ettiler. Perişan ettiler. Son bir yılları İnşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elinize ~ 2 yıl önce
Sağlık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Demek ki ~ 2 yıl önce
İga gibi iş bilmez bir havalimanı yönetimi yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dhmi ~ 2 yıl önce
İşte dhmi ile iga arasındaki fark.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000