09 Mart 2011, Çarşamba 08:34:05

Kar fırtınası uçak düşürdü: 1 ölü

Kanada'nın Quebec eyaletinin güneyinde etkili olan kar fırtınası 4 kişilik bir uçağın düşmesine neden oldu. Uçakta bulunan iki kişiden biri ölürken, diğeri yaralı olarak kurtarıldı.
  • kaza kırım tedbir ve eğitimlerinin sonucu böyle oluyor. zamanında gerekli teçhizat, eğitim ve malzeme ihtiyaçları karşılanırsa kaza olduğunda kazazedelere ulaşılabilir.bu ihtiyaçlar karşılanmazsa insanalarımız telef olur.havacılık çok pahalı bir iş olup güvenlik ve uçuş emniyeti geçiştirilemez.hangi hava kazasında ne kadar sürede yetişebildik taktirlerinize sunuyorum ve bu hava vasıtalarında bizlerinde olabileceğini unutmayalım.unutmayalım uçuş güvenliği can güvenliğidir ve yerini hiç birşey karşılayamaz. . cpt keskin
Nova Scotia'nın başkenti Halifax'tan Quebec'e gitmek üzere dün havalanan Diamond DA-40 tipi özel uçaktan, Kanada-ABD sınırındaki Somerset'te acil yardım çağrısı alındı.

Somerset'in bağlı olduğu Maine Emniyet Birimi'nden Steve McCausland, çağrı üzerine bölgedeki Kanada birliklerinin uyarıldığını açıkladı. Nova Scotia'nın Greenwood Askeri Üssü'nden 1 adet Cormorant kurtarma helikopteri ile birlikte havalanan askeri Herkül uçağı, enkazın yerini belirledi. Olay yerine inen kurtarma ekipleri, 70 santimetreyi geçen karla kaplı alanda sabaha kadar süren çalışmanın ardından, enkazdan bir ceset ve bir yaralı çıkardı. Yaralı kişi hastaneye kaldırıldı.

Eyalette etkili olan kar fırtınası nedeniyle birçok okul ve resmi daire tatil edildi. Ekiplerin anayolları açık tutmaya gayret etmelerine rağmen, birçok yol ulaşıma kapalı bulunuyor.

Kar fırtınası uçak düşürdü: 1 ölü

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
kaza kırım tedbir ve eğitimlerinin sonucu böyle oluyor. zamanında gerekli teçhizat, eğitim ve malzeme ihtiyaçları karşılanırsa kaza olduğunda kazazedelere ulaşılabilir.bu ihtiyaçlar karşılanmazsa insanalarımız telef olur.havacılık çok pahalı bir iş olup güvenlik ve uçuş emniyeti geçiştirilemez.hangi hava kazasında ne kadar sürede yetişebildik taktirlerinize sunuyorum ve bu hava vasıtalarında bizlerinde olabileceğini unutmayalım.unutmayalım uçuş güvenliği can güvenliğidir ve yerini hiç birşey karşılayamaz. . cpt keskin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000