30 Ekim 2017, Pazartesi 15:25:03

Kaptan Ünal şiir kitabı çıkardı

MNG Havayolları’nda kaptan pilot olarak görev yapan Mücahit Ünal, ilk şiir kitabını çıkardı.
  • Mücahit kaptanım şiir gibi adamdır. Şiir gibi konuşur, şiir gibi davranır, şiir gibi karar verir. Uçuşlarında her daim ekip bütünlüğünü ve CRM'İ sağlar. Tebrik ediyorum kaptanım, diğer kitaplarınızı da sabırsızlıkla bekliyorum.
  • Değerli meslektaşlarım; bizim işimizde rekebet olmamalı, sivil-asker ayrımı olmamalı, biz kader arkadaşıyız. Birbirimize karşı daha samimi ve geliştirici olalıyız, yapıcı ve destekleyici olalıyız, hiç kimsenin kılına zarar gelmesin diye bildiklerimizi sürekli paylaşmalı ve bilgili olmalıyız. Tüm meslekdaşlarıma uçuş hayatı boyunca iyi ve emniyetli uçuşlar dilerim. Lütfen hiçkimse birbirine haksızlık yapmasın. Hepiniz çok değerli insanlarsınız. Bu ülkenin eğitimli ve kaabiliyetli insanları, üst düzey bir eğitimi ve ülkemizin yurtdışı misyonunu temsil ettiğimizi unutmayalım. Saygılarımla...
  • Hocam, Tebrik ederim... Sizi hiç tanımıyorum ama Başarılarınızın devamını dilerim. Seviyesiz, Gereksiz, Boşbeleş bir baltaya sap olamamış sapların yorumlarını okuyup canınızı sıkmayın!
  • Ben havacıyım bilirim herşeyi Sen fo sun bilmezsin hiçbirşeyi Ben ne dersem doğrudur Sen yanlış biliyorsundur Çekeceksin elini ı have control dediğimde Dokunursun ben istediğimde Sen kargocusun dediler kız vermediler...
  • hazımsızlık ve terbiyesizlik. Adam olsanız siz de iyi bir iş yapardınız. pilotların çoğu sıyırmış, güvenilmezler.
  • Bütün F/O lar toplanıp kitabı alsak acaba uçuşu bırakır mı
  • Herkese çok teşekkür ederim. Pozitif veya negatif şiir insanı rahatlatır. Maalesef çok gergin insanlar, tüm fikirlere saygı duyuyorum. Saygılarımla.
  • Bu nasıl bir millet?Ne hazımsız bir toplum.Offff
  • Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir. Üretmek ne güzel. Tebrikler Kaptanım.
  • La havle kuvvete....

MNG Havayolları’nda kaptan pilot olarak görev yapan Mücahit Ünal, ilk şiir kitabını çıkardı.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde yıllarca F-16 pilotluğu yaptıktan sonra sivil havayolu sektörüne adım atan pilot Mücahit Ünal, yıllar içerisinde oluşturduğu şiirlerini bir kitapta topladı. Cinius Yayınları’ndan çıkan kitapta Ünal’ın toplumsal gerçeklikten uzak olmayan ve güncel hayata dair 134 şiiri yer aldı. ‘Aşk’ ismini verdiği kitabında hava kuvvetleri günlerinde ve sivil havayolu sektöründe görev yaptığı dönemde kaleme aldığı şiirlerini bir araya getiren Ünal,  kitabının yakında D&R mağazalarında satışa çıkarılacağını söyledi.
Ünal, ikinci şiir kitabı ile birlikte pilotluk yaşamını anlattığı kitabının da hazırlıklarını yapmaya başladığını vurguladı.

MNG Havayolları’nda Airbus 300-600 tipi uçaklarda görev yapan Ünal, 8 yıldan bu yana özel havayolu sektöründe pilot olarak görev yapıyor.

Kaptan Ünal şiir kitabı çıkardı

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Erim ~ 6 yıl önce
Mücahit kaptanım şiir gibi adamdır. Şiir gibi konuşur, şiir gibi davranır, şiir gibi karar verir. Uçuşlarında her daim ekip bütünlüğünü ve CRM'İ sağlar. Tebrik ediyorum kaptanım, diğer kitaplarınızı da sabırsızlıkla bekliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mücahit Ünal ~ 6 yıl önce
Değerli meslektaşlarım; bizim işimizde rekebet olmamalı, sivil-asker ayrımı olmamalı, biz kader arkadaşıyız. Birbirimize karşı daha samimi ve geliştirici olalıyız, yapıcı ve destekleyici olalıyız, hiç kimsenin kılına zarar gelmesin diye bildiklerimizi sürekli paylaşmalı ve bilgili olmalıyız. Tüm meslekdaşlarıma uçuş hayatı boyunca iyi ve emniyetli uçuşlar dilerim. Lütfen hiçkimse birbirine haksızlık yapmasın. Hepiniz çok değerli insanlarsınız. Bu ülkenin eğitimli ve kaabiliyetli insanları, üst düzey bir eğitimi ve ülkemizin yurtdışı misyonunu temsil ettiğimizi unutmayalım. Saygılarımla...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan ~ 6 yıl önce
Hocam, Tebrik ederim... Sizi hiç tanımıyorum ama Başarılarınızın devamını dilerim. Seviyesiz, Gereksiz, Boşbeleş bir baltaya sap olamamış sapların yorumlarını okuyup canınızı sıkmayın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan' a ~ 6 yıl önce
Hakan, bekara karı boşamak kolaydır. Sen bir uç kendisiyle, sonra konuş
Astronotcuk ~ 6 yıl önce
Ben havacıyım bilirim herşeyi Sen fo sun bilmezsin hiçbirşeyi Ben ne dersem doğrudur Sen yanlış biliyorsundur Çekeceksin elini ı have control dediğimde Dokunursun ben istediğimde Sen kargocusun dediler kız vermediler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sana ne yaptılar ~ 6 yıl önce
Kardeş yazdıklarını okuyunca içim cız etti. Nasıl bir çocukluk yaşadın. Sana ne yaptılar böyle?
Bu Ne ~ 6 yıl önce
hazımsızlık ve terbiyesizlik. Adam olsanız siz de iyi bir iş yapardınız. pilotların çoğu sıyırmış, güvenilmezler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acaba ~ 6 yıl önce
Bütün F/O lar toplanıp kitabı alsak acaba uçuşu bırakır mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mücahit Ünal ~ 6 yıl önce
5000 FO olsa? Hımm, olmaz. En az 100000 FO lazım veya ikna edebilirsen her FO nun 20 kitap alması. Belki düşünürüm.:)
Cpl Erdem ~ 6 yıl önce
Derlerki "kadınlar şiir yazan okuyan erkekleri severler...ama mütaitlerle evlenirler..." Eşiniz çok şanlı kaptanım
Mücahit Ünal ~ 6 yıl önce
Herkese çok teşekkür ederim. Pozitif veya negatif şiir insanı rahatlatır. Maalesef çok gergin insanlar, tüm fikirlere saygı duyuyorum. Saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sierra ~ 6 yıl önce
Bu nasıl bir millet?Ne hazımsız bir toplum.Offff

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şiir kadar naif ~ 6 yıl önce
Bulutlar kadar hafif, türbülans kadar sarsıntılısın ey yar.. O ilk kalkışına hep tutulmuş bir güneş gibi oluyorum yarim... neredesin? kaç feettesin headingin nedir ey yar, göremiyorum seni bu ılık airbus kabininde....
Sanat Önemli ~ 6 yıl önce
Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir. Üretmek ne güzel. Tebrikler Kaptanım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya hu ~ 6 yıl önce
La havle kuvvete....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000