02 Mart 2016, Çarşamba 09:17:05

Kaptan pilot sefer sırasında kalp krizi geçirdi

Suudi Arabistan Havayolları'na ait bir yolcu uçağında kaptan pilot sefer sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
  • Allah tum olmuslerimize rahmet eylesin,bu dunya sinav dunyasi.Rabbimizin istedigi sekilde yasamak ve imanli bir sekilde olmek nasip olsun hepimize.
  • Ladies and gentlemen is on this flight a pilot or an expierenced person with flight simulator skills
  • ALLAH rahmet eylesin.
  • Kalp krizi anında 10 saniye civarında bir vaktimiz oluyor. Çok kuvvetli bir şekilde öksürürsek kalbe kan pompalanıyor ve kalp eski ritmine dönebiliyor. Ayrıca uzanarak ayaklarımızı yüksek tutmalıyız ki kalbe kan gitsin. Lütfen herkes sevdiklerine bu basit bilgiyi versin ki bilinçlenelim.
  • Saudia da yıldız hat eğitimini bitiren kaptana takılır. Sene veya tecrübe dikkate alınmaz. Sorumlu kaptan manasına gelir. Başka bir uçağa geçtiğinde hat eğitimi süresince çıkarılır Thy de ise şirket içinde 10 yılını tamamlamış kaptana...
  • Değerli meslektaşıma Allah rahmet etsin.Suudi Havayollarının başı sağolsun.
  • Mesleğinizde strese maruz kaldığınız kaçınılmaz bir gerçek. Ayrıca kokpitte oturarak geçirdiğiniz zamanın hayli fazla olduğu da diğer gerçek. Sağlıksız beslenme de cabası uçuş süresince. Tüm bunlar eşittir kalp damarlarınızın tıkanması demek.Kimi ne zaman yakalayacağı belli olmadığı için, kendini en iyi tartan ve bilen kişidir. Bir sonraki siz olabilirsiniz, bu yüzden EFOR kaçınılmaz.
  • Sudi yetkili "uçuşta herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını " bildirmiş... Sadece Kaptan ölmüş... Uçakta it ölse dünya havaya kalkıyor ama, Kaptan ölünce sorun olmuyor... Helal be... Bizimkiler de bu herifi örnek almaz inşallah...
  • pilotun masallahi var, adam iri yapili, diyet yapsaydi biraz
  • vah garibim paraçıkları yiyemeden gitti söğütlü bahçeye...ona göre hırs yapmayın hayatı basit yaşayın kulağınıza küpe olsun

Suudi Arabistan Havayolları'na ait bir yolcu uçağında kaptan pilot sefer sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Riyad'a giden Suudi uçağında aniden fenalaşan ve koltuğunda bilinci kaybolan kaptan pilota yardımcı pilot müdahale etmeye çalışsa da başarılı olamadı.

Yardımcı pilot kuleye bilgi vererek uçağı Riyad'a sorunsuz bir şekilde indirdi. Uçak iner inmez sağlık ekipleri kaptan pilot Walid bin Mohammed Al-Mohammed'e yaptıkları ilk kontrollerde kalp krizi geçirdiğini belirledi.

Suudi Havayolları Genel Müdürü Salih Nasser yaptığı açıklamada büyük üzüntü içinde olduklarını belirterek seferde herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını bildirdi.

Kaptan pilot sefer sırasında kalp krizi geçirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Rahmet ~ 8 yıl önce
Allah tum olmuslerimize rahmet eylesin,bu dunya sinav dunyasi.Rabbimizin istedigi sekilde yasamak ve imanli bir sekilde olmek nasip olsun hepimize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah rahmet eylesin! ~ 8 yıl önce
Ladies and gentlemen is on this flight a pilot or an expierenced person with flight simulator skills

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RAHMET ~ 8 yıl önce
ALLAH rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
furkan ~ 8 yıl önce
Kalp krizi anında 10 saniye civarında bir vaktimiz oluyor. Çok kuvvetli bir şekilde öksürürsek kalbe kan pompalanıyor ve kalp eski ritmine dönebiliyor. Ayrıca uzanarak ayaklarımızı yüksek tutmalıyız ki kalbe kan gitsin. Lütfen herkes sevdiklerine bu basit bilgiyi versin ki bilinçlenelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yıldız ~ 8 yıl önce
Saudia da yıldız hat eğitimini bitiren kaptana takılır. Sene veya tecrübe dikkate alınmaz. Sorumlu kaptan manasına gelir. Başka bir uçağa geçtiğinde hat eğitimi süresince çıkarılır Thy de ise şirket içinde 10 yılını tamamlamış kaptana...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
never mind ~ 8 yıl önce
Ne saçma bir uygulama.Statükonun göstergesi.Geri kalmış birkaç ülkede görülen bir uygulama.Ülkemize yakışmıyor.Ülkemizde sadece Thy de var.Özel sektörde yok.Çok ta komik gözüküyor.Sanki başka kurumları çağrıştırıyor.
skr ~ 8 yıl önce
Değerli meslektaşıma Allah rahmet etsin.Suudi Havayollarının başı sağolsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EFOR ~ 8 yıl önce
Mesleğinizde strese maruz kaldığınız kaçınılmaz bir gerçek. Ayrıca kokpitte oturarak geçirdiğiniz zamanın hayli fazla olduğu da diğer gerçek. Sağlıksız beslenme de cabası uçuş süresince. Tüm bunlar eşittir kalp damarlarınızın tıkanması demek.Kimi ne zaman yakalayacağı belli olmadığı için, kendini en iyi tartan ve bilen kişidir. Bir sonraki siz olabilirsiniz, bu yüzden EFOR kaçınılmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 8 yıl önce
Sudi yetkili "uçuşta herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını " bildirmiş... Sadece Kaptan ölmüş... Uçakta it ölse dünya havaya kalkıyor ama, Kaptan ölünce sorun olmuyor... Helal be... Bizimkiler de bu herifi örnek almaz inşallah...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
panik yok ~ 8 yıl önce
üf ne sinir yaptın sende yaa :)
Mehmet ~ 8 yıl önce
Ölümle dalga geçmesek iyi olur SAYIN arkadaşlar.
k. ~ 8 yıl önce
pilotun masallahi var, adam iri yapili, diyet yapsaydi biraz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maik ~ 8 yıl önce
sana ebaTINI SORAN OLDUMU SENDE FAZLA GEREKSIZ KONUSMASAN
maik kim ~ 8 yıl önce
mike kendi ismini yazmayi ogrensen...sonra laklak et
k. ~ 8 yıl önce
insan durup dururken kalb kirizi nasil gecirir ya!? yuzde doksan kilo sorunu!
dadıda ~ 8 yıl önce
vah garibim paraçıkları yiyemeden gitti söğütlü bahçeye...ona göre hırs yapmayın hayatı basit yaşayın kulağınıza küpe olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rezil ~ 8 yıl önce
İnşallah senin yakınlarında erken yaşta gider de sen de aynı acıyı yaşarsın
rezil diyene ~ 8 yıl önce
hadi bir söz vardır kabul olsa gökten yağardı diye :))...o inşallahı sana iade ediyorum
ACIDIM SANA ~ 8 yıl önce
EZİKSİN KARDEŞ, ÇOK EZİKSİN... İnsan filan olsaydın rahmet dilerdin ama yoksa olmuyor işte.
Acıdı ma ~ 8 yıl önce
sen kendi haline acı..sende büzüksün kardeşşş

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000