11 Kasım 2018, Pazar 20:37:42

Kaptan pilot İsmail Adatürk hayatını kaybetti

Kıbrıs Barış Harekatı'nda uçağı düşürülerek gazi olarak olan ve sonrasında Türk sivil havacılığına uzun yıllar hizmet eden pilot İsmail Adatürk hayatını kaybetti.
  • Adaturk kaptanim mekanin cennet olsun..yetistirdigin yuzlerce insan emeklerine minnettar, nurlar icinde uyu...
  • mekani cennet olsun,nurlar içinde rahat uyusun.
  • Çok değerli ve sevgili hocam, Varlığınızla birçok kişiye ışık oldunuz. Bilgili, bilekli, yürekli pilotlar yetiştirerek TÜRK sivil havacılığına büyük katkılarda bulundunuz. Mekanınız cennet olsun...
  • Bir tane bile kötü yorum yok bir tane bile olumsuz düşünen yok buda kendini İlah yerine koyan mütavazilikten uzak hak yemeyi adet edinen exeminerlere hocalara küpe olsun acaba onlar ölünce arkalarından millet ne diyecek Adatürk hoca mekanın cennet olsun... saygıyla ve sevgiyle anıyoruz senin gibi olacaz....
  • Sevgili ağabeyim, mekanın cennet olsun
  • Değerli Hocama rahmet, tüm sevenlerine sabırlar diliyorum. Hepinizin başı sağolsun.
  • Üzgünüm, ailece üzgünüz. İsmail Adaturk ismi Kaybı ile Türk sivil havacılık tarihinden bir altın yıldız kaydı. Kıymetli değerli hocam cok seyler öğrettiniz gösterdiniz fakat bunlarda biri kendinize has ve özeldiniz. Ayakta bir kaptan gibi asil profesyonel dimdik olmayı durmayı konuşmayı, havacılık kültürünü airmanship biz sizden ogrendik. Ne anlatmaya çalıştığımı sizi tanıyan herkes bilir. Herseyinizle örnek idiniz. Cok bilgili profesyonel açık gönüllü Babacan ve en önemlisi kocayurekli hocam sizi çok özleyeceğiz. Bizlerde emeğiniz cok ama cok. Bizler sizden razıyız yüce Mevla’mda insallah sizden razı olsun. Yeriniz cennet mekan olsun, Allah tüm iyiliklerinizi karşınıza çıkarsın. Adaturk Kaptanım hocam, değerli büyüğüm ruhunuz şad olsun. Allah rahmetinin en güzelini büyüğünü göstersin. Sizi ÇOK SEVIYORUZ VE HEP OZLEYECEGIZ.
  • Hocam mekanınız cennet olsun, nur içinde yatın. Bizlere verdiğiniz emekler için sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
  • İyi bir kaptan ve hoca olmanın yanında örnek bir insandı.Ruhu sad olsun ,nur içinde yatsın
  • Hocam mekanın cennet olsun.Işıklar içinde uyu.

Kıbrıs Barış Harekatı'nda uçağı düşürülerek gazi olarak olan ve sonrasında Türk sivil havacılığına uzun yıllar hizmet eden pilot İsmail Adatürk hayatını kaybetti. 

Rumlar tarafından Kıbrıs Barış Harekatı'nda bir uçağın düşürülmesi sonucu uçağı terk ederek gazi ünvanını alan emekli Hava Pilot Binbaşı İsmail Adatürk hayata gözlerini yumdu. Bir süredir amansız hastalıkla boğuşan Adatürk, bugün yaşam savaşını kaybetti.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden emekli olduktan sonra Onur Havayolları başta olmak üzere bir çok şirkette görev alan Adatürk, aktif uçuş hayatından sonra simülatör öğretmenliği de yapmıştı. Adatürk'ün cenazesi yarın öğle namazının ardından Atatköy 5. Kısım Camii'nde kılınacak cenaze namazını müteakip İzmir'de toprağa verilecek. 

AirportHaber olarak havacılık sektörünün sevilen pilotlarından Adatürk'e Allah'tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyoruz. 

Kaptan pilot İsmail Adatürk hayatını kaybetti

Yorumlar Tüm Yorumlar (47)

basimiz sagolsun ~ 5 yıl önce
Adaturk kaptanim mekanin cennet olsun..yetistirdigin yuzlerce insan emeklerine minnettar, nurlar icinde uyu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GL ~ 5 yıl önce
mekani cennet olsun,nurlar içinde rahat uyusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İshak Arslan ~ 5 yıl önce
Çok değerli ve sevgili hocam, Varlığınızla birçok kişiye ışık oldunuz. Bilgili, bilekli, yürekli pilotlar yetiştirerek TÜRK sivil havacılığına büyük katkılarda bulundunuz. Mekanınız cennet olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Değerli hocama ~ 5 yıl önce
Bir tane bile kötü yorum yok bir tane bile olumsuz düşünen yok buda kendini İlah yerine koyan mütavazilikten uzak hak yemeyi adet edinen exeminerlere hocalara küpe olsun acaba onlar ölünce arkalarından millet ne diyecek Adatürk hoca mekanın cennet olsun... saygıyla ve sevgiyle anıyoruz senin gibi olacaz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
celal pakkan ~ 5 yıl önce
Sevgili ağabeyim, mekanın cennet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HT ~ 5 yıl önce
Değerli Hocama rahmet, tüm sevenlerine sabırlar diliyorum. Hepinizin başı sağolsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gökhan Yılmaz ~ 5 yıl önce
Üzgünüm, ailece üzgünüz. İsmail Adaturk ismi Kaybı ile Türk sivil havacılık tarihinden bir altın yıldız kaydı. Kıymetli değerli hocam cok seyler öğrettiniz gösterdiniz fakat bunlarda biri kendinize has ve özeldiniz. Ayakta bir kaptan gibi asil profesyonel dimdik olmayı durmayı konuşmayı, havacılık kültürünü airmanship biz sizden ogrendik. Ne anlatmaya çalıştığımı sizi tanıyan herkes bilir. Herseyinizle örnek idiniz. Cok bilgili profesyonel açık gönüllü Babacan ve en önemlisi kocayurekli hocam sizi çok özleyeceğiz. Bizlerde emeğiniz cok ama cok. Bizler sizden razıyız yüce Mevla’mda insallah sizden razı olsun. Yeriniz cennet mekan olsun, Allah tüm iyiliklerinizi karşınıza çıkarsın. Adaturk Kaptanım hocam, değerli büyüğüm ruhunuz şad olsun. Allah rahmetinin en güzelini büyüğünü göstersin. Sizi ÇOK SEVIYORUZ VE HEP OZLEYECEGIZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CTN ~ 5 yıl önce
Hocam mekanınız cennet olsun, nur içinde yatın. Bizlere verdiğiniz emekler için sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adatürk kaptanım ~ 5 yıl önce
İyi bir kaptan ve hoca olmanın yanında örnek bir insandı.Ruhu sad olsun ,nur içinde yatsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Escape67 ~ 5 yıl önce
Hocam mekanın cennet olsun.Işıklar içinde uyu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000