21 Şubat 2021, Pazar 18:12:55

Kaptan pilot Haluk Dedeoğlu hayatını kaybetti

Türk sivil havacılığının sevilen isimlerinden emekli kaptan pilot Haluk Dedeoğlu hayatını kaybetti.
  • 1982-1983 yılında T37’yi bana öğreten, pilotluğun ilk nüvelerini veren canım hocam. Vefat haberiniz aldığımda yüreğimden bir şeyler koptu…Sen, biz talebelerini hiç ama hiç incitmedin, Allahım seni, hakettiğin gibi rahmet, sevgi ve bağışlamasıyla karşılasın… Sevgili hocam…Sevgi ile kalın, görüşmek üzere….
  • Canım hocam mekanınız cennet olsun. Sizden çok şey öğrendik uçak dışında nasıl Kaptan olunuru biz bilmeden bizlere öğretmişsiniz. Sizin gibi hocalar ile uçtuğumuz için çok şanslıyız. Işıklar içinde uyuyun.
  • Allah rahmet eylesin..keske daha once emekli olsaydi da biraz hayatini yasayabilseydi...uzuldum...
  • Güleryüzlü, yardımsever ve iyi niyetli harikulade bir insandı. Mekanı cennet olsun
  • Mükemmel bir kaptandı .Çok babacandı. Nurla içinde uyusun .Mekanı cennet olsun.
  • Hocam çok kibar, naif ve güleryüzlü cana yakın iyi bir insandı. Ayjet sim de çok şey öğretti bize. Mekanın cennet olsun haluk kaptanım.
  • Uğurlar olsun güzel insan. Allahın rahmeti üzerine olsun
  • İlk simulator hocamdi. Melek gibi kelimesi bir insana ancak bu kadar yakisabilirdi. Senden cok sey ogrendim hocam emeginiz cok buyuk. Huzur icinde uyuyun mekaniniz cennet olsun. Ailenize sabirlar diliyorum.
  • 3 defa uçma şansına sahip oldum , her seferinde çok şey kattım kendime ve hata yaptığımda hep aklıma geliyorsun Hocam ... yaklaşımın hem mesleki hem insani olarak bana yardımcı oluyor .Ellerinden öpemedim ama az sonra son görevimi yapacağım , görüşmek üzere , huzur içinde uyu .
  • Allah rahmet eylesin, kendisini İstanbul Havayollarından tanırım çok beyefendi insandı. Ailesine sabırlar dilerim.

Türk sivil havacılığının sevilen isimlerinden emekli kaptan pilot Haluk Dedeoğlu hayatını kaybetti.

1973 yılında Hava Harp Okulu'ndan mezun olan Haluk Dedeoğlu, 1989 yılında Hava Kuvvetleri'nden ayrılarak 1990 yılında Nobel Air ile sivil havacılık sektörüne adım attı. Daha sonra İstanbul Havayolları'nda kaptan pilot olarak görev yapan Dedeoğlu, 2000 yılında Pegasus'a 2015 yılında da Tailwind Havayolları'na transfer oldu.

Son olarak Kaptan Öğretmen Pilot olarak Tailwind Havayolları'nda görev yapan Dedeoğlu 2017 yılında Antalya-Tel Aviv-Antalya seferiyle son uçuşunu gerçekleştirerek emekli olmuştu. Haluk Dedeoğlu son uçuşunu kendi gibi pilot olan oğlu Çağatay Dedeoğlu ile yapmıştı.

Dedeoğlu'nun bir süredir kanser tedavisi gördüğü öğrenildi. Merhum Dedeoğlu naaşı yarın (Pazartesi) Ataköy 5'nci Kısım Camii'nda kılınacak cenaze namazınının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

AirportHaber Ailesi olarak; Haluk Dedeoğlu'na Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

©AirportHaber.com

Kaptan pilot Haluk Dedeoğlu hayatını kaybetti

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Ahmet Güler ~ 2 yıl önce
1982-1983 yılında T37’yi bana öğreten, pilotluğun ilk nüvelerini veren canım hocam. Vefat haberiniz aldığımda yüreğimden bir şeyler koptu…Sen, biz talebelerini hiç ama hiç incitmedin, Allahım seni, hakettiğin gibi rahmet, sevgi ve bağışlamasıyla karşılasın… Sevgili hocam…Sevgi ile kalın, görüşmek üzere….

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CPT ~ 3 yıl önce
Canım hocam mekanınız cennet olsun. Sizden çok şey öğrendik uçak dışında nasıl Kaptan olunuru biz bilmeden bizlere öğretmişsiniz. Sizin gibi hocalar ile uçtuğumuz için çok şanslıyız. Işıklar içinde uyuyun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
112 Ap0 ~ 3 yıl önce
Allah rahmet eylesin..keske daha once emekli olsaydi da biraz hayatini yasayabilseydi...uzuldum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
9 ~ 3 yıl önce
Güleryüzlü, yardımsever ve iyi niyetli harikulade bir insandı. Mekanı cennet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eski pgs k.a ~ 3 yıl önce
Mükemmel bir kaptandı .Çok babacandı. Nurla içinde uyusun .Mekanı cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cdt ~ 3 yıl önce
Hocam çok kibar, naif ve güleryüzlü cana yakın iyi bir insandı. Ayjet sim de çok şey öğretti bize. Mekanın cennet olsun haluk kaptanım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzar ~ 3 yıl önce
Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun.
Öziş ~ 3 yıl önce
Uğurlar olsun güzel insan. Allahın rahmeti üzerine olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F/O ~ 3 yıl önce
İlk simulator hocamdi. Melek gibi kelimesi bir insana ancak bu kadar yakisabilirdi. Senden cok sey ogrendim hocam emeginiz cok buyuk. Huzur icinde uyuyun mekaniniz cennet olsun. Ailenize sabirlar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali - Sevgili Hocam ~ 3 yıl önce
3 defa uçma şansına sahip oldum , her seferinde çok şey kattım kendime ve hata yaptığımda hep aklıma geliyorsun Hocam ... yaklaşımın hem mesleki hem insani olarak bana yardımcı oluyor .Ellerinden öpemedim ama az sonra son görevimi yapacağım , görüşmek üzere , huzur içinde uyu .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OE ~ 3 yıl önce
Allah rahmet eylesin, kendisini İstanbul Havayollarından tanırım çok beyefendi insandı. Ailesine sabırlar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000