22 Mart 2019, Cuma 18:02:51

Kaptan pilot Göker Fırat hayatını kaybetti

Onur Havayolları Kaptan pilot Göker Fırat hayatını kaybetti
  • İnanamıyorum inanmak istemiyorum çok üzücü bir haber bu...Daha çok çok gençti! Okul arkadaşım güzel yürekli Göker’i saygıyla anıyorum, tanrının merhameti üzerine olsun, mekanı cennet olsun.. iyiler hep erken gidiyor maalesef :( Ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum .
  • Çok üzüldüm., Nur içinde yat, kederli ailelerine başsağlığı ve sabırlar dilerim. Çok uçtuk birlikte, delikanlı adamdın. Güzel anılarla hatırlayacağız. Mekanın cennet olsun.
  • Mekanın cennet olsun kaptanım. Nurlar içinde uyu...
  • Benim canim arkadasim.inan cok uzgunum.allah geride kalanlara sabir versin...huzurla kal..
  • Merhum,üniversiteden arkadaşımdı.Acı haberi bugün itibarıyla gecikmeli olarak aldım ve tek kelimeyle şoktayım. Göker, tanımış olduğum her yönüyle kaliteli ve düzgün az sayıda insandan biri; iyi bir dost, sorumlu ve duyarlı bir bireydi. O'nu anlatmaya kelimeler gerçekten de kifayet etmez. Tüm intikal etmişlerle birlikte O'nun da mekanı cennet; ruhu şad ve yerleştiği gönüllerde anısı baki olsun. Sizin ve Mustafa komutanımın şahsında tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.
  • Üzülerek aldım haberi.Kaptanımızın mekanı cennet olsun. Çok değerli, kültürlü, ve ilkeli bir insandı. Hoş sohbetlerini özleyeceğim.
  • Göker hocam göklere sevdalıydı. Şimdi sevdiği yerde.Onu hep iyilikeriyle anıp, yad edeceğiz. Mekanı cennet olsun.
  • Çok üzüldüm Göker Kaptanım, ışıklarda uyu. Allah ailene sabır ve dayanma gücü versin.
  • Göker kaptanım, tek kelimeyle süper bir insandın, çok şey öğrettin çok erken oldu hiç olmadı böyle. Mekanın cennet olsun. Allah taksiratını affetsin. Ailenin ve havacılık camiamızın başı sağolsun.
  • Çok değerli Kaptan Pilot Göker Fırat’ın vefatını maalesef teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Kardeşime Allah’tan rahmet, erken ve acı kayıbından dolayı kederli ailesine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Yerin dolmayacak kardeşim :(

Onur Havayolları Kaptan pilot Göker Fırat hayatını kaybetti.

Göker Fırat'ın hayatını kaybetmesini Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA) da üyelerine duyurdu. 2015 yılından bu yana Onur Havayolları'nda görev yapan Göker Fırat'ın cenazesi, yarın (Cumartesi) Atatköy 5. Kısım Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip toprağa verilecek. 

Kaptan pilot Göker Fırat hayatını kaybetti

Yorumlar Tüm Yorumlar (132)

Bilkent’den Ali ~ 5 yıl önce
İnanamıyorum inanmak istemiyorum çok üzücü bir haber bu...Daha çok çok gençti! Okul arkadaşım güzel yürekli Göker’i saygıyla anıyorum, tanrının merhameti üzerine olsun, mekanı cennet olsun.. iyiler hep erken gidiyor maalesef :( Ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fatih Altıparmak ~ 5 yıl önce
Çok üzüldüm., Nur içinde yat, kederli ailelerine başsağlığı ve sabırlar dilerim. Çok uçtuk birlikte, delikanlı adamdın. Güzel anılarla hatırlayacağız. Mekanın cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FO Onur ~ 5 yıl önce
GÖKER abim çok, çok üzgünüm, duyduğumda inanmak istemedim. Cidde’ye her gelişinde hep bir şeyler getirirdin , buraya gelmeden arar sorardın. Çok düşünceli ve çok kibar biriydin kalbinde en ufak bir kötülük yoktu.. mekanın cennet olsun, kabrin nurla dolsun.. Mustafa Fırat Kaptanıma ve aileye taziyelerimi sunarım , Allah sabırlar ihsan etsin :(
Emekli purser THY ~ 5 yıl önce
Göker Kaptanın vefatını öğrendim çok çok üzgünüm. Daha çok gençti. Dünyalar iyisi, yeri dolmayacak değerli bir insandı, kibar, saygılı, çok iyi bir kaptandı. Mekanı cennet osun, ışıklar içinde uyusun. Ailesine taziyelerimi sunarım. Başımız sağolsun :(
TK ATİLLA CPT ~ 5 yıl önce
Gökerin vefatını ne yazikki öğrendim. Babasını yakından tandığım gibi Göker’i de çok yakından tanıyordum. Mesleğinin ilk dönemlerinde çok iyi bir pilot olacağını hep söylerdim.. İlerleyen zamanlarda da beni yanıltmadı kısa sürede genç yaşta kaptanlığa terfisini gördüm ve o gün çok mutlu olmuştum. Göker çok başarılı, mesleğine aşık biriydi. Onurlu, kibar, Saygılı, çok centilmendi. Onu anlatmaya burda kelimeler kifayet etmeyebilir. Çok erken ve genç yaşta gidişi hepimizi çok üzdü. İyi yürekli Göker gökyüzünden oralardan bir yerden bizleri mutlaka görüyor ve duyuyordur. Mekanı cennet, yolu ışık olsun. Ailesine ve camiaya başsağluğı ve sabırlar diliyorum.
UMUT GAL ~ 5 yıl önce
Göker’in liseden arkadaşıyım. Ortak arkadaşımla telefon görüşmesinde maalesef tesadüfen aldım bu acı haberi. Çok temiz kalpli, çalışkan, centilmen ve saygıdeğer bir insandı. Daha lisedeyken bile kaç yabancı dil biliyordu.Matematikle ilgili hemen hemen her soruyu rahatlıkla çözerdi, hayran kalırdık.Böyle yetenekli, başarılı bir arkadaşımı genç yaşta kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyorum. Ne diyeceğimi bilmiyorum çok şaşırdım. Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Ailesinin yakınlarının başı sağolsun, sabırlar diliyorum.Kabrinde rahat uyu arkadaşım çok üzgünüm :(
THY ALPER ~ 5 yıl önce
Göker Kaptanım üzgünüm hem de çok üzgün. Çalışkanlığın, meslek aşkın, güzel düşüncelerin ve fikirlerinle sonsuza dek bizlerle olacaksın. Değerli kardeşimin yeri asla dolmaz. Aileye ve tüm camiya baş sağlığı sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun kabri nurla dolsun. Unutmayacağız ...
OHY ~ 5 yıl önce
Göker abimin bende emekleri çoktu, her sim öncesi beni yüreklendirir, başaracaksın başka yolun yok derdi. Ah nasıl unutayım abim hala dün gibi aklımda her şey, ne kadar methametli bir kalbin vardı iyilik yap kötülüğe de iyilikle karşılık ver, ne kadar yaşayacağımız bellimi derdin hep.. ah abim mekanın cennet bahçesi olsun , herkese sabır diliyorum Ailenin başı sağ olsun.....
Can Dostum ~ 5 yıl önce
Çok üzgünüm abim.. bu kötü habere bir türlü inanmak istemiyorum... ne yazikki senin gibi iyiler çok yaşamıyor... mekanın cennet olsun, hepimizin başı sağolsun...
ONUR - TK ~ 5 yıl önce
GÖKER Kaptanımın yeri asla dolmayacak. Çok kıymetli bir insandı. İşini düzgün yapan, mesleğini çok seven, çok saygın ve sevilen biriydi. Allah’tan gani gani rahmet diliyorum. Yakınlarına, ailesine Allah çok sabırlar versin, başları sağolsun.
Gökyüzünde O şimdi ~ 5 yıl önce
Sevgili dostum, meslektaşım Göker’in vefatını öğrendim ve çok üzüldüm. Dünyalar iyisi, güzel yürekli adam mekanın cennet, yolun ışık olsun. Gökyüzünde bir yerlerde buluşuncaya dek huzurla kal.
THY Tayfun A. ~ 5 yıl önce
Sevgili kardeşim Göker’le kaç yıl önce bir uçuş esnasında karşılaşmıştık, birlikte çok mesaimiz olmuştu, mesleğinde çok başarılı, değerli bir insandı.Kıymetli kardeşime Allahtan gani gani rahmet sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.
Kaptan Pilot Kemal Serdar ~ 5 yıl önce
Değerli kardeşim Kaptan Pilot Göker Fırat’ın genç yaşta vefatı Thy camiasında sevenlerini çok üzdü. Yeri doldurulmayacak Merhum kardeşimize Tanrıdan rahmet dilerim, ailesine taziyelerimi sunarım. Mekanı cennet olsun.
Kaptan Tk ~ 5 yıl önce
Göker kardeşime Allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun, kabri nurla dolsun. Unutmayacağız kardeşimizi.
Guest ~ 5 yıl önce
Mekanın cennet olsun kaptanım. Nurlar içinde uyu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Golden ~ 5 yıl önce
Benim canim arkadasim.inan cok uzgunum.allah geride kalanlara sabir versin...huzurla kal..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Metin Kaptan ~ 5 yıl önce
Gökerin çok küçük yaşlardaki hallerini biliyorum. Çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum oğlum gibi çok severdim. Bir çok yere beraber uçtuk. Başarlı bir pilottu ve mesleğini çok severdi. Çok zeki çok çalışkan dürüst bir karaktere sahipti. İyi yetiştirilmiş bir evladımızı çok genç yaşta kaybettik. Mustafa Fırat Paşaya ve ailesine metanet sabır dilerim. Mekanı cennet olsun.
Can Kaptan ~ 5 yıl önce
Göker hocamın kaptanımın abimin vefatını yurtdışı eğitimde olduğumdan yeni öğrendim ve inanamadım hala şoktayım. Yeri dolmayacak maalesef, çok çok iyi bir insandı huzur içinde uyusun mekanı cennet olsun. Daha çok gençti Allah sabır versin ailesinin başı sağ olsun. Üzerine rahmet yağsın .
MuratS ~ 5 yıl önce
Merhum,üniversiteden arkadaşımdı.Acı haberi bugün itibarıyla gecikmeli olarak aldım ve tek kelimeyle şoktayım. Göker, tanımış olduğum her yönüyle kaliteli ve düzgün az sayıda insandan biri; iyi bir dost, sorumlu ve duyarlı bir bireydi. O'nu anlatmaya kelimeler gerçekten de kifayet etmez. Tüm intikal etmişlerle birlikte O'nun da mekanı cennet; ruhu şad ve yerleştiği gönüllerde anısı baki olsun. Sizin ve Mustafa komutanımın şahsında tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GAL den Mustafa ~ 5 yıl önce
Gazi Anadolu Lisesinden arkadaşım Göker’in vefatını henüz öğrendim. Çok üzgünüm. Değerli kardeşim dünya iyisi bir insandı. Her yönüyle bilgili, kültürlü, her konuda rahatlıkla güzel sohbetler yapan, görmüş geçirmiş bir insandı. Değerli kardeşimin mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin. Değerli ailesinede başsağlığı ve sabırlar diliyorum.
Başsağlığı CPT ~ 5 yıl önce
Üzülerek aldım haberi.Kaptanımızın mekanı cennet olsun. Çok değerli, kültürlü, ve ilkeli bir insandı. Hoş sohbetlerini özleyeceğim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin memuru ~ 5 yıl önce
Değerli kaptanımızın vefatını öğrendim çok üzüldüm. Kendisine Allah’tan rahmet ailesine yakınlarına başsağlığı diliyorum. Kabri nurla dolsun.
CPT ~ 5 yıl önce
Tüm camiamızın başı sağolsun. Değerli kardeşimiz huzur içinde yatsın, Allah mekanını cennet eylesin. Ailesine taziyelerimi sunar, sabırlar dilerim.
Female pilot ~ 5 yıl önce
Işıklar içinde uyu, iyi yürekli Göker Kaptanım hepimizin başı sağolsun her daim o çok sevdiğiniz göklerde olacaksınız.
HS ~ 5 yıl önce
Pilotlar asla ölmez, sadece daha yükseğe çıkarlar.
Serdar Ö.Tk ~ 5 yıl önce
Güzel kalpli bir arkadaşımızdı.Vefatından dolayı çok üzgünüm. Nur içinde yat Göker kardeşim, mekanın cennet olsun. Ailesinin yakınlarının başısağolsun. Sabırlar dilerim.
Kaptan Mehmet OHY ~ 5 yıl önce
Yeri asla dolmaz değerli kardeşimin. Ne söylesek üzüntümüzü gidermez. Allahtan rahmet diliyorum, ailesine sabır versin, mekanı cennet olsun:(
FO Anıl ~ 5 yıl önce
Göker hocam göklere sevdalıydı. Şimdi sevdiği yerde.Onu hep iyilikeriyle anıp, yad edeceğiz. Mekanı cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KA ~ 5 yıl önce
Çok üzüldüm Göker Kaptanım, ışıklarda uyu. Allah ailene sabır ve dayanma gücü versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fo ~ 5 yıl önce
Göker kaptanım, tek kelimeyle süper bir insandın, çok şey öğrettin çok erken oldu hiç olmadı böyle. Mekanın cennet olsun. Allah taksiratını affetsin. Ailenin ve havacılık camiamızın başı sağolsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY Türker CPT ~ 5 yıl önce
Çok değerli Kaptan Pilot Göker Fırat’ın vefatını maalesef teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Kardeşime Allah’tan rahmet, erken ve acı kayıbından dolayı kederli ailesine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Yerin dolmayacak kardeşim :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000