26 Nisan 2022, Salı 19:07:56

Kapalı alanda maske zorunluluğu kalktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Koronavirüs tedbirleri kapsamında yaklaşık 3 yıldır uygulanan kapalı mekanlardaki maske kullanma zorunluluğu tümüyle kaldırılmıştır." dedi.
  • En çokta bu karar çıktığı andan itibaren şu hijyen zımbırtıları ortadan kalktı öyle mutlu oldum ki. Çingeneye beylik vermişler önce babasını asmış hesabı cahil takımı elindeki yetki ile millete artislik yapıyordu. Şimdi hadi asli vazifenize üst aramaya devam
  • insanlar uçağa kadar takmayacak, uçağın kapısında maske tak deyince 50 tane laf dinleyecez. Vallahi ne mantığınız ne de aklınız yok. Zincirin son halkasıyızda bu kadar zorlukla karşı karşıya bırakmayın ya
  • hala havalimanında çalışanlar olarak alanda maske takıyoruz ve hiçbir açıklama gelmedi. Yasak kalktı herhalde bize bi 5 ay daha maske taktırcak. Neyi bekliyolar anlamıyorum.
  • Maske olayı artık insanların psikolojisini bozdu gerçekten Havalimanında boş boş gezen hygiene teamleri görmeyecek oluşumuz da ayrı bi huzur verici.
  • Havalimaninda takmayan yolcu uçakta nasıl takacak ? Ekstra külfet iş yükü kabin ekiplerine yine . Yolcuların kaprisleri tavırları yukleniyor ...
  • Su saatten sonra hicbir yolcu maske takmaz ucakta kabindeki arkadaslara kolay gelsin.
  • cok direndim ve hic bir zaman asi almadim ve almicam. sirf dunya nufusunu azaltmak icin zehir asisi veriyorlar. derin devleti durdurmanin zamani gelmistir , kapidisi edilsin. eskisine donmeliyiz. kafa tutmaliyiz, hersey ve herkez zarar goruyo. maskeye hayir pcr teste hayir, derhal yok olsun derhal.
  • İa ve liman staffına kaplan yolcuya kuzu olan hygien tayfası bunu beğenmedi

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Koronavirüs Bilim Kurulu üyelerini kabulünde açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bilim Kurulumuzun bundan sonra olağanüstü bir durum olmadıkça, düzenli toplantı yapmasına gerek kalmadığı anlaşılmıştır. Koranavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan kapalı mekanlardaki maske kallunma zorunluluğu tümüyle kaldırıdı. Sadece toplu taşıma araçlarıyla, sağlık kuruluşlarında vakalar binin altında düşene kadar maske kullanımı devam edecektir." diye konuştu.

"Salgınla en etkili mücadeleyi yürütürken toplumsal ihtiyaçların karşılanmasında da herhangi bir zafiyete asla müsaade etmedik" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bilim Kurulumuz bundan sonra olağanüstü bir durum olmadıkça toplanmayacaktır." dedi.

2 Mart'ta yapılan Bilim Kurulu toplantısı sonrası kapalı alanlarda maske takma zorunluluğu devama etmiş ancak açık alanlarda maske zorunluluğu kalkmıştı.

Kapalı alanda maske zorunluluğu kalktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Hijjjen ~ 2 yıl önce
En çokta bu karar çıktığı andan itibaren şu hijyen zımbırtıları ortadan kalktı öyle mutlu oldum ki. Çingeneye beylik vermişler önce babasını asmış hesabı cahil takımı elindeki yetki ile millete artislik yapıyordu. Şimdi hadi asli vazifenize üst aramaya devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaa ~ 2 yıl önce
insanlar uçağa kadar takmayacak, uçağın kapısında maske tak deyince 50 tane laf dinleyecez. Vallahi ne mantığınız ne de aklınız yok. Zincirin son halkasıyızda bu kadar zorlukla karşı karşıya bırakmayın ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saçmalık ~ 2 yıl önce
hala havalimanında çalışanlar olarak alanda maske takıyoruz ve hiçbir açıklama gelmedi. Yasak kalktı herhalde bize bi 5 ay daha maske taktırcak. Neyi bekliyolar anlamıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kafanı kullan ~ 2 yıl önce
Kimden açıklama bekliyorsun gerekenleri sayın Erdoğan ve sağlık bakanı söyledi takma bi yaptırım olacağını mı düşünüyorsun bu açıklamalardan sonra
Airport ~ 2 yıl önce
Maske olayı artık insanların psikolojisini bozdu gerçekten Havalimanında boş boş gezen hygiene teamleri görmeyecek oluşumuz da ayrı bi huzur verici.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 2 yıl önce
Havalimaninda takmayan yolcu uçakta nasıl takacak ? Ekstra külfet iş yükü kabin ekiplerine yine . Yolcuların kaprisleri tavırları yukleniyor ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YOLCU KAPRİSİ ~ 2 yıl önce
daha önce limananda yolcu engelli kartını göstererek takmak istemiyordu havacılık çalışanlarına allah sabırlık versin
O zaman ~ 2 yıl önce
Calisma isi birak. 25-30 bin tl maas aliyorsun
Yarim is ~ 2 yıl önce
Su saatten sonra hicbir yolcu maske takmaz ucakta kabindeki arkadaslara kolay gelsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
x ~ 2 yıl önce
cok direndim ve hic bir zaman asi almadim ve almicam. sirf dunya nufusunu azaltmak icin zehir asisi veriyorlar. derin devleti durdurmanin zamani gelmistir , kapidisi edilsin. eskisine donmeliyiz. kafa tutmaliyiz, hersey ve herkez zarar goruyo. maskeye hayir pcr teste hayir, derhal yok olsun derhal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F ~ 2 yıl önce
Ne iciyosunuz bana da soyleyin ben de bu basic kafalardan istiyorum. Az beyin, fazla huzur yeminle. Huzur istiyom huzur :)
İşte gerçek dahi ~ 2 yıl önce
Albert einstein mübarek
Cvp ~ 2 yıl önce
Oruç zamani su içilir
İbo ~ 2 yıl önce
İa ve liman staffına kaplan yolcuya kuzu olan hygien tayfası bunu beğenmedi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000