13 Nisan 2017, Perşembe 09:10:45

Kapadokya'da 8 yılda 7 balon kazası meydana geldi

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya’da, son 8 yılda 7 balon kazası meydana geldi. Balo kazalarında 7 kişi hayatını kaybetti, 129 kişi ise yaralandı.
  • Ulan çoban bunlar hep senin eserin Biliyon demi
  • Paraları cukkalayıp uyduruk eğitim verip 2-3 ayda yer ekiplerinden yada bölgede işsiz olan kişilerden zamanında 50bin 60bin kredi çektirip yada tarlasını satıp gelen insanı pilot yapıp kandıran şirket sahipleri tecrübeli pilotlarını işten çıkartıp bu gibi kişilerden senet alıp kendi firmalarına bağlayıp 1000tl 1500tl pilot olarak çalıştırdılar.Şimdi trilyonluk ceza geliyorsa kazalar sonrasında firma sahiplerine vah tüh demesinler bunu daha önceden kalifiye tecrübeli pilotlarını işten çıkarmadan önce düşünselerdi.
  • Önce emniyet parolasının ayaklar altına alındıgı,Balon pilotlarının kurbanlık dana koyundan daha ucuz oldugu , bır Ülkede normal şeyler bunlar....

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya’da, son 8 yılda 7 balon kazası meydana geldi. Balo kazalarında 7 kişi hayatını kaybetti, 129 kişi ise yaralandı.

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden ve balon turizminin başkenti olarak adlandırılan Kapadokya bölgesinde son 8 yılda 7 balon kazası meydana geldi.

2009 yılında meydana gelen ilk kazada iki sıcak hava balonu çarpıştı. Çarpışma sonucunda 1 İngiliz turist hayatını kaybederken, 10 turist yaralandı. Daha sonra ise sırasıyla 2013 yılında Göreme’de iki sıcak hava balonu çarpıştı, 3 Brezilyalı turist hayatını kaybederken, 22 turist yaralandı. 2014 yılında Göreme beldesinde sert iniş yapan sıcak hava balonunda bir Çinli turist hayatını kaybetti, 11 turist yaralandı. 2015 yılında Ürgüp ilçesinde hava muhalefeti nedeniyle bir balon sert iniş yapması sonrasında 18 turist yaralandı.

Son olarak 2017 yılında üç balon kazası meydana geldi. 18 Şubat 2017 tarihinde Göreme’de sıcak hava balonunun sert iniş yapması sonrasında Danimarkalı 1 turist hayatını kaybederken, 14 Mart’ta da 8 farklı sıcak hava balonunun sert iniş yapması sonrasında 49 turist yaralanmıştı. 9 Nisan 2017 yılında meydana gelen balon kazasında ise Fransız bir turist hayatını kaybederken, 19 kişi de yaralandı.

Kapadokya’da son 8 yılda meydana gelen sıcak hava balonu kazaları sonrasında 7 turist hayatını kaybederken, 129 turist ise yaralandı.

Kapadokya'da 8 yılda 7 balon kazası meydana geldi

Yorumlar

suru ~ 7 yıl önce
Ulan çoban bunlar hep senin eserin Biliyon demi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşişten geçti ~ 7 yıl önce
Paraları cukkalayıp uyduruk eğitim verip 2-3 ayda yer ekiplerinden yada bölgede işsiz olan kişilerden zamanında 50bin 60bin kredi çektirip yada tarlasını satıp gelen insanı pilot yapıp kandıran şirket sahipleri tecrübeli pilotlarını işten çıkartıp bu gibi kişilerden senet alıp kendi firmalarına bağlayıp 1000tl 1500tl pilot olarak çalıştırdılar.Şimdi trilyonluk ceza geliyorsa kazalar sonrasında firma sahiplerine vah tüh demesinler bunu daha önceden kalifiye tecrübeli pilotlarını işten çıkarmadan önce düşünselerdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Normal... ~ 7 yıl önce
Önce emniyet parolasının ayaklar altına alındıgı,Balon pilotlarının kurbanlık dana koyundan daha ucuz oldugu , bır Ülkede normal şeyler bunlar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000