31 Ekim 2017, Salı 17:41:19

Kapadokya Havalimanı uçuşlara açıldı

Geçtiğimiz Mayıs ayında bakımı ve onarım çalışmaları nedeniyle kapatılan Kapadokya Havalimanı bugün itibariyle açıldı.
  • Bir zamanlar bir Thy Müdürü vardı o havalimanını canlandırmıştı sadece limanı değil tüm turizmcileri ortak bir paydada toplayıp kapadokyaya çok hizmet etmişti. Seni özlüyoruz OTK müdürüm.
  • Herşeye rağmen bakim ve onarım işleri bitti tekrardan severlere başlandı hayırlı olsun..
  • Hazır tadilattayken pistin diğer tarafına da yaklaşma sistemi kurulsaydı keşke. Turistik bir bölgeye böyle havalimanı yakışmıyor
  • Günde 6 uçak kalkıyordu şimdi 2,5 uçak. Hesabını kim verecek. Kayseri hattı iyice şişti yerli turist sırf uçak fiyatından gelemedi. Hesabını kim verecek. O kadar emek verilmiş havalimanı bir anda eski halini aldı. Dhmi çalışıyor türkiye uçuyor.

Geçtiğimiz Mayıs ayında bakımı ve onarım çalışmaları nedeniyle kapatılan Kapadokya Havalimanı bugün itibariyle açıldı.

Aylar süren çalışmalar bugün sona erdi ve Nevşehir Kapadokya Havalimanı bugün saat 12.00'da yeniden hizmete açıldı.

Kapadokya Havalimanı pistinde yapılan iyileştirme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte yaklaşık 7 aylık aranın ardından uçuşlar yeniden başlayacak. Türk Hava Yolları (THY) ve Anadolujet resmi sitelerinde yer alan bilgiye göre yarın (1 Kasım) toplam 3 sefer gerçekleştirilecek.

Kapadokya Havalimanı uçuşlara açıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Kapadokya ~ 6 yıl önce
Bir zamanlar bir Thy Müdürü vardı o havalimanını canlandırmıştı sadece limanı değil tüm turizmcileri ortak bir paydada toplayıp kapadokyaya çok hizmet etmişti. Seni özlüyoruz OTK müdürüm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
caMfoty ~ 6 yıl önce
Herşeye rağmen bakim ve onarım işleri bitti tekrardan severlere başlandı hayırlı olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android ~ 6 yıl önce
Hazır tadilattayken pistin diğer tarafına da yaklaşma sistemi kurulsaydı keşke. Turistik bir bölgeye böyle havalimanı yakışmıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Terminal mi ~ 6 yıl önce
Terminal 2018 ihaleye girecek oda yeniden yapilacak.
Pegasus ~ 6 yıl önce
Pegasus nevsehir istanbul sabiha gokcen arasi noldu? Ucak gayet dolu dolu gidiyordu neden yok simdik????
Eskiden ~ 6 yıl önce
Günde 6 uçak kalkıyordu şimdi 2,5 uçak. Hesabını kim verecek. Kayseri hattı iyice şişti yerli turist sırf uçak fiyatından gelemedi. Hesabını kim verecek. O kadar emek verilmiş havalimanı bir anda eski halini aldı. Dhmi çalışıyor türkiye uçuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski kafa ~ 6 yıl önce
Kışın mi 6 ucak kalkmış bilip bilmeden konusmayin boş beleş klavye
kis tarifesi ~ 6 yıl önce
kis tarifesi oldugu icin sadece o kadar
Eskidenci arkadaş ~ 6 yıl önce
Arkadaşım iyi güzel hesap sormuşun da, peki pistin kötü ve bakımsız olmasından dolayı bir kaza-kırım olsaydı ne olacaktı acaba bay çok bilmiş, Tamamen yeniden yapıldı bitti., yapılmasamıydı.!!
Yaz tarifesinde tekrar görüşelim ~ 6 yıl önce
Aynı pist bakımdan bir sene evvelde geçmiş, yanındaki boşluğa niye ikinci pist yapılmaz? Pegasus nereye gitti bu arada, yaz tarifesinde tekrar bakıp sayalım uçakları 3 mü 6 mı? Kayseri ye kaptırıldı mı?
Yazin ~ 6 yıl önce
Sen bir yaz sezona bak canim ispanyadan geliyor direk antaya izmir aciliyor yaz sezonu herzaman thy frekansi 3e cikartiyor ama cok talep var yine belki 4 olur. Bos bos bilmis bilmis konusma
Dogrucu ~ 6 yıl önce
Evet günde altı ućak kalkiyorda dogru.ama gidis gelis toplam 6 yani.günde 3 sefer
Kul hakkı ~ 6 yıl önce
Türkhavayollari sen önce iscilerinin calisanlarinin.hakkini ver sonra yardim edersin istedigin yere ama kendi paranla benim üstümden hakkimdan gasp ettigin para ile degil simdi saa diyorumki isci sirket ayrimi yapmada herkeze pas bilet hakki maaaşlarda iyilestirme ve senede birkerede olsa özel bir gece yap ve tüm sirketlerin gelsin burda ayrim yaoma sakin thy.a.o tgs yer hizmetleri habom thy teknik doxco herkezi cagir davete hadi canim hadi

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000