11 Temmuz 2018, Çarşamba 10:31:05

Kahraman pilot 12 kişiyi kurtardı

Diyarbakır’ın Eğil ilçesindeki Dicle Nehri’ne giren çoğu çocuk 12 kişi, nehrin debisinin yükselmesiyle adacıkta mahsur kalınca, ihbar üzerine bölgeye giden askeri helikopterle kurtarıldılar.
  • Pilot asker kökenliymiş
  • İnsan hayatı hiçbirşeyle ölçülmez elbette ama daha kolay bir yöntem bulunabilirdi bir şişme botla ulaşılıp alınabilirmiydi acaba tüm imkanlar kullanılıp sonuç alınmazsa tabiki bu yöntem kullanılır.Geçmiş olsun bu baraj kapaklarının açılması ile ölenler olmuştu ders almıyoruz zaten eğitim şart.
  • ben geri dönünce fener şampiyon
  • S70 bunalmış esmeyince
  • Tebrikler
  • Degmez bence,
  • Gun gelir bu askerleri kendi oyunlariyla rezil ederler. Kemerle doverler ve Sonrada vatansever diye reklam ederler kendilerini... Kahraman yavrucaklarin Allah yardimcisi olsun
  • Bu kahramanlar bazen bunların zamansız doğumlarını hastaneye yetiştirirler,kurtardıkları hayatların da gün gelir bu kahramanlara ateş açarlar,ya taş atarlar ,ödediğimiz elektrik faturalarındaki dağıtım bedeli ile onların ahırlarındaki eşşekleri ve kendilerini ısıtırız, dağa çıkmış olanları ve bu kahramalara silah doğrultanları affetmek ve aklamak için yine bu kahramalar yargı mensuplarını bu hainlerin ayaklarına kadar götürür getirir...bence artık gerek yok.Sonunuzu düşünün kahraman olmayın.
  • Sonuc verilmeyince degil sonuc vermeyince sayin admin. Bu tarz cahillikler size yakismiyor biktik soylemekten artik kimse bunlarin sorumlusu istifa etsin bu is ona yakismiyor.
  • Gun gelir kendilerini kurtaran askere kursun sıkarlar...

Diyarbakır’ın Eğil ilçesindeki Dicle Nehri’ne giren çoğu çocuk 12 kişi, nehrin debisinin yükselmesiyle adacıkta mahsur kalınca, ihbar üzerine bölgeye giden askeri helikopterle kurtarıldılar. Helikopter pilotunun çocukların nehrin içinde kaldığını görünce, helikopteri nehre indirmesi dikkat çekti.

Eğil ilçesinde çoğu çocuk 12 kişi, Dicle Nehri’nde yüzmeye gitti. Ancak baraj kapaklarının açılması nedeniyle suyun debisinin yükselmesi sonucu 12 kişi, nehrin ortasında bulunan adacıkta mahsur kaldı. Çevredeki vatandaşların kurtarma çalışmaları sonuç verilmeyince, jandarmaya haber verildi.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, nehirde mahsur kalanları kurtarmak için operasyon başlattı. Diyarbakır’dan havalanan askeri helikopter, Eğil ilçesine hareket ederek bölgeye geldi. Helikopter pilotu, 12 kişinin nehrin içinde kaldığını görünce, helikopteri nehre indirdi ve mahsur kalanlar kurtarıldı.

'JANDARMA VARSA GÜVEN VAR'

Yapılan başarılı operasyonu, Jandarma Genel Komutanlığı sosyal medya hesabından, 'Jandarma varsa güven var' başlığıyla duyurdu. İşte o mesaj:

Kahraman pilot 12 kişiyi kurtardı

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Yorumcu ~ 6 yıl önce
Pilot asker kökenliymiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 6 yıl önce
İnsan hayatı hiçbirşeyle ölçülmez elbette ama daha kolay bir yöntem bulunabilirdi bir şişme botla ulaşılıp alınabilirmiydi acaba tüm imkanlar kullanılıp sonuç alınmazsa tabiki bu yöntem kullanılır.Geçmiş olsun bu baraj kapaklarının açılması ile ölenler olmuştu ders almıyoruz zaten eğitim şart.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AZİZ YILDIRIM ~ 6 yıl önce
ben geri dönünce fener şampiyon

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esmiyor ~ 6 yıl önce
S70 bunalmış esmeyince

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Plt ~ 6 yıl önce
Tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bunlara ~ 6 yıl önce
Degmez bence,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Annene ~ 6 yıl önce
Deger mi peki?
değmezmi ~ 6 yıl önce
insan hayatı herşeyden önemlidir senin akraban orda olsa böyle konuşurmuydun peki onuda düşün o küçük hesaplar peşinde olan çok çalışan beyninle
Heroes ~ 6 yıl önce
Gun gelir bu askerleri kendi oyunlariyla rezil ederler. Kemerle doverler ve Sonrada vatansever diye reklam ederler kendilerini... Kahraman yavrucaklarin Allah yardimcisi olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geri zekali ~ 6 yıl önce
Bahsettiğin kemerle dövülen Türk askeri olsa Türkiye ye yardım ederdi. Adam darbe yapmaya çalışıyor çiçek mi verselerdi. Adam Türk halkına kurşun sıkıyor az bile olmuş. Kafayı yemişsiniz . Hem bu olayla o olayın ne alakası var .
sergio ~ 6 yıl önce
darbe yapmaya kalkmayıp da darbeciymiş gibi davranılanlara az mı yaptılar, o zaman nerelerdeydiniz a ileri zekalı vatandaş, herkes geri bir sen ileri değil mi abeci.
Stall ~ 6 yıl önce
Peki o askerlerin arasında daha 5 günlük mehmetçik’te vardı ..Ne olacak şimdi?
senddemı ~ 6 yıl önce
sendemı sarbede parmagı olanlardansın savunmaya geçmişin hemen ortak naklarınız var anlaşılan bu ulkeye kım sılah doğrultuyosa bedelini öder güzel kardeşim bu millet ihaneti affetmez
kamyoncu ~ 6 yıl önce
Bu kahramanlar bazen bunların zamansız doğumlarını hastaneye yetiştirirler,kurtardıkları hayatların da gün gelir bu kahramanlara ateş açarlar,ya taş atarlar ,ödediğimiz elektrik faturalarındaki dağıtım bedeli ile onların ahırlarındaki eşşekleri ve kendilerini ısıtırız, dağa çıkmış olanları ve bu kahramalara silah doğrultanları affetmek ve aklamak için yine bu kahramalar yargı mensuplarını bu hainlerin ayaklarına kadar götürür getirir...bence artık gerek yok.Sonunuzu düşünün kahraman olmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yine bir duzeltme ~ 6 yıl önce
Sonuc verilmeyince degil sonuc vermeyince sayin admin. Bu tarz cahillikler size yakismiyor biktik soylemekten artik kimse bunlarin sorumlusu istifa etsin bu is ona yakismiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Henry ~ 6 yıl önce
Gun gelir kendilerini kurtaran askere kursun sıkarlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000