14 Eylül 2018, Cuma 20:07:11

Kadri Samsunlu eylem yapan personelle görüştü

İGA İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu İstanbul Yeni Havalimanı inşaatında eylem yapan işçilerle bir araya geldi.
  • Kadricim oncelikle goruldugu uzere daha kravat bile baglayamiyordun :) iki koyun bile gudemezsin ama kalkmis ceo gm falan olmussun. Arkadas 6 ayda her seyi batirdin. YAnin golgesi hala orda, eminim ruyalarina da giriyordu. YA ayaginda cizmelerle 30 senedir havalimani yapiyor sen anca cash flow yaparsin. Ya o kravat nedir ya ahah
  • Yahu el insaf. Hem isçine gaz sıkacaksın hem de kalkıp bole acayip pozlarla güleceksin. Ey Samsunlu, .hayatında hiç İnsaat yaptın mı? Hayatında finans dışında bişe yaptın mı?hayatında havaalanlarında sadece yolcu oldun.. Bilmediğin ise atlarsan gene bunlar az bile..ama sana da yol görülüyor benim anladığım..
  • Askere polise taş yangın tüpü atıp caml ri kırıp lastik yakmak hak aramak değil.bunu yapanlar provakatör gruplar.bende havalimanında çalışıyorum her türlü imkanımız var şartlar güzel beğenmeyen çalışmasın.kimse zorla orda calistirilmiyor.
  • Bu adamdan nefret ediyorum. IGA mı ne karın ağrısı ise. Suratında meymenet yok. Şimdiye kadar Atatürk hava trafiğini nasıl taşımışsa bir kaç yıl daha taşır. 29 ekimde şart mı açılmazı? Arkanızdan atılımı geliyor kovalayan var galiba? Çekin o pis ellerinizi gariban işçilerin üstünden.
  • Utanmadan pişmiş kelle gibi sırıtp poz vermek ne? İnsan isçisine gaz sıkar mı? Bu adam hayatında kümes bile yapmış biri degil.
  • Kaç yıldır tıkır tıkır çalışıyorlar son 1 ay kalamı. Eylem yapıyorlar. Sırf bilerek bazıların etkisi ile geç açılsın diye yapılıyor bunlar bu işte. Bazıların fetönün bile eli vardır bu hava limanı 29 ekimde açılacak. O kadar kimse gaza gelmesin geç açılacak diye yırtınmasın.
  • Yobaz baskısında çalışanına işkence eden okumuş tipler. Hamdolsun akpliler dagil her gün daha çok kişi işsiz kaldıkça bir gün devran dönecek.
  • Havalimanı açılışı ertelendi. Giden herkes 29 ekime yetişmez diyodu zaten. Ama 29 ekimde açılmaz ise iktidara leke bulaşır de mi? O zaman gariban işcinin üzerine atalım suçu, 29 ekimde acılamamasının suclusu onlar olsun... 5 sene olmuş 1 ay kalami eyleme karar vermişler!
  • Evet biber gazıyla sorunu çözmüşsünüz.
  • Bizim milletimiz böyle işte sen hakkını ararsın bı yönetici çıkar iki güzel laf söyler hemen kanarlar ama hiç birşey değişmez yazık güzel insanlarımıza kim bilir ne şartlarda çalışıyorlar. Söylentiye tgöre çok fazla ölümlü kaza olmuş

İGA İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu İstanbul Yeni Havalimanı inşaatında eylem yapan işçilerle bir araya geldi. 

İşçilerin sorunlarını dinleyen Samsunlu daha sonrasında ise bir açıklama yaptı. 

İşte Samsunlu'nun açıklaması;

İstanbul Yeni Havalimanı işletmecisi İGA’nın İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu işçilerle bir araya gelerek gündelik hayatlarına ilişkin bazı talep ve sorunlarını dinlemiştir. Samsunlu, yapılan görüşme sonucunda yaşanan sorunların çözümü konusunda çalışmaların başlatılmış olduğunu ve gerekli tedbirlerin en kısa zamanda alınacağını belirtmiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla,
İGA Havalimanı İşletmesi

Kadri Samsunlu eylem yapan personelle görüştü

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Insider ~ 6 yıl önce
Kadricim oncelikle goruldugu uzere daha kravat bile baglayamiyordun :) iki koyun bile gudemezsin ama kalkmis ceo gm falan olmussun. Arkadas 6 ayda her seyi batirdin. YAnin golgesi hala orda, eminim ruyalarina da giriyordu. YA ayaginda cizmelerle 30 senedir havalimani yapiyor sen anca cash flow yaparsin. Ya o kravat nedir ya ahah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yahu ~ 6 yıl önce
Yahu el insaf. Hem isçine gaz sıkacaksın hem de kalkıp bole acayip pozlarla güleceksin. Ey Samsunlu, .hayatında hiç İnsaat yaptın mı? Hayatında finans dışında bişe yaptın mı?hayatında havaalanlarında sadece yolcu oldun.. Bilmediğin ise atlarsan gene bunlar az bile..ama sana da yol görülüyor benim anladığım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emre ~ 6 yıl önce
Askere polise taş yangın tüpü atıp caml ri kırıp lastik yakmak hak aramak değil.bunu yapanlar provakatör gruplar.bende havalimanında çalışıyorum her türlü imkanımız var şartlar güzel beğenmeyen çalışmasın.kimse zorla orda calistirilmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XY ~ 6 yıl önce
Bu adamdan nefret ediyorum. IGA mı ne karın ağrısı ise. Suratında meymenet yok. Şimdiye kadar Atatürk hava trafiğini nasıl taşımışsa bir kaç yıl daha taşır. 29 ekimde şart mı açılmazı? Arkanızdan atılımı geliyor kovalayan var galiba? Çekin o pis ellerinizi gariban işçilerin üstünden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ul ~ 6 yıl önce
Utanmadan pişmiş kelle gibi sırıtp poz vermek ne? İnsan isçisine gaz sıkar mı? Bu adam hayatında kümes bile yapmış biri degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 6 yıl önce
Kaç yıldır tıkır tıkır çalışıyorlar son 1 ay kalamı. Eylem yapıyorlar. Sırf bilerek bazıların etkisi ile geç açılsın diye yapılıyor bunlar bu işte. Bazıların fetönün bile eli vardır bu hava limanı 29 ekimde açılacak. O kadar kimse gaza gelmesin geç açılacak diye yırtınmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 6 yıl önce
Yobaz baskısında çalışanına işkence eden okumuş tipler. Hamdolsun akpliler dagil her gün daha çok kişi işsiz kaldıkça bir gün devran dönecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Galip ~ 6 yıl önce
Havalimanı açılışı ertelendi. Giden herkes 29 ekime yetişmez diyodu zaten. Ama 29 ekimde açılmaz ise iktidara leke bulaşır de mi? O zaman gariban işcinin üzerine atalım suçu, 29 ekimde acılamamasının suclusu onlar olsun... 5 sene olmuş 1 ay kalami eyleme karar vermişler!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekim-Kasım ilişkisi ~ 6 yıl önce
İster Ekim olsun ister Kasım olsun birgün açılacak. Yıl önemli değil!
Biber gazı (IGA çözüm aracı) ~ 6 yıl önce
Evet biber gazıyla sorunu çözmüşsünüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Millet ~ 6 yıl önce
Bizim milletimiz böyle işte sen hakkını ararsın bı yönetici çıkar iki güzel laf söyler hemen kanarlar ama hiç birşey değişmez yazık güzel insanlarımıza kim bilir ne şartlarda çalışıyorlar. Söylentiye tgöre çok fazla ölümlü kaza olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000