14 Eylül 2013, Cumartesi 11:18:18

KADINLAR 'ZAFER' İÇİN UÇTU!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kütahya Kadın Girişimciler İl Kurulu, Zafer Havalimanı'ndaki uçuşlara destek olmak adına İstanbul’a seyahat düzenledi.
  • zafer bolgesel hv lımanı acılmadan once şole olacak bole olacak burda şu var şurda bu var dıye tantana yapılmıştı..o zaman solenenlerle ılgılı ıcerde dışarda hıc tanıtım yapıldımı .(ben duymadım gormedım mesela )hanı termal turızme acacklardı bolgeyı, hıc gelen oldumu acaba bu sene o amacla.. sadece belcıkalı emırdaglılardan medet beklenmemelı.. onlarda yazları haftada bı ucak ancak doldururlar. oncelıkle bolge ınsanları hava yolu ıle seyahate ozendırmelı onlar bu konuda bılınclendırlmelı gerekırse bolge valılıklerı bılet ucretlerının bı kısmını fınanse etmelı başka turlu bu meydan ıslah olmaz. onca yatırımda boşa gıtmış olur. termınal ıcndekı ışletmelerde sanırm ıflas eşıgıne gelmışlerdır yolcusuzluktan.. plansız ve ön calışmaları yapılmadan aceleyle hızmete verılen zafer hava alanımızda ne yazıkkı zafer kazanılamadı..husrana ugrandı..meydana hareketlılık kzandırabılmek ıcn shgm ye i bolge ıl valılıklerıne, sanayı tıcaret odlrına , turzm oprtrlerne, ış dşmktdr.
  • Ölü yatırım dedikleri bu olsa gerek. Uşak, Afyon ve Kütahya ya karayolu ile 1.5 saatlik bir meydan. Toplamsayahat süresi: 1.5+1+1+1= 4.5 saat. Otobüsle gitsen aynı. Üstelik vadinin en çukur yerine yapılmış, her uçuşta bakıyorum sis varsa meydanı kaplıyor sadece. Üç ili de hizmet etsin diye yapılmış ama, Uşak'tan İzmire gidersen her saat İstanbula ulaşırsın, Afyondan Antalyaya, Kütahyadan İstanbula. Uşakta meydan var, Afyonda da, Kütahyadaki küçük ama uzatılabilir, sivil terminalde uzatılan bölüme yapılarak Hava Er Eğitim Tugayının faaliyetine engel olmazdı. Afyon'u "askeriye izin vermiyor" denir, şimdiye kadar kullanma izini istenmedi, iş jetleri veya helikoptrler belirtilen zamandan önce izin istediği zaman geri çevrildiğini de duymadım. Hanımları takdir ettim ama bir tas su dökmekle yangın sönmez. Bunun yerine yukarıdaki çözümlere gitsinler. Bölgesel uçuş yapan şirketler (CRJ, ATR vb.) şehrin neredeyse içinde kalmış meydanlara rahatlıkla inebilirler. Borajet gibi.
  • Havalimani uzakligi her zaman yolcunun kullanmasinda bir etki olmustur memleketimizde. Uzak havalimanini sevmiyoruz. Tahmin ediyorum ucak yolculugundan sonra tekrar araba yada otobus yolcugu yapmak istemiyoruz.. Umuyorum bolgedeki insanlar bu yatirima sahip cikarlar yoksa Bursa Yenisehir gibi olur sonu.
  • Insanlar, kargalar ve leylekler cumle alem guluyor!!! Kolay gelsin yengelere :)
  • Bir defa iki defa ile olmaz bu işler, sürekli uçsunlar da görelim :)
  • Pegasus geri dönnn nolurrr aşkımmmm tülayyyyyy

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından, kentin ve bölgenin gelişmesindeki önemli unsurlardan biri olan Zafer Bölgesel Havalimanı’nın iş dünyası tarafından daha etkin kullanılmasına yönelik başlatılan çalışmalar sürüyor.

Bu kapsamda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kütahya Kadın Girişimciler İl Kurulu “Biz Her Zaman Zafer Havalimanını Kullanıyoruz" sloganı ile havayolu ulaşımının tercih edilmesinin önemini vurgulamak amacıyla İstanbul seyahati düzenledi. Sevim Güral Olgun başkanlığındaki TOBB Kütahya Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri, Türkiye’de havaalanı olan çeşitli kentlerdeki iş bağlantılarını Zafer Havalimanı'nı kullanarak yapma kararı aldı.

Karar doğrultusunda düzenlenen seyahat etkinliği ile ilgili bilgi veren Sevim Güral Olgun, “Türkiye’nin her yerine bağlantılı uçuşlarla gidiyorum ve zaman kazanıyorum. Telafisi olmayan vaktimi iyi kullanıyorum. Uçuşların daha verimli olarak kullanılabilmesi için sabah ve akşam birbirini destekleyen uçuş saatleri konulması hakkındaki isteğimizi de, bu vesile ile yetkililere iletiyoruz” diye konuştu.

Geçtiğimiz mayıs ayındaki seçimlerin ardından oluşan kurul üyelerinin tanışma ve kaynaşmasını sağlayan İstanbul seyahatinde, kurulun gerçekleştirmeyi planladığı seminer, eğitim ve diğer etkinlik faaliyetlerinin müzakere edildiği, İstanbul seyahatinin tekrarlanması ve İstanbul’daki kadın girişimcilerle bir buluşma gerçekleştirilmesinin planlandığı bildirildi.

KADINLAR 'ZAFER' İÇİN UÇTU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

erdınc durmazer ~ 11 yıl önce
zafer bolgesel hv lımanı acılmadan once şole olacak bole olacak burda şu var şurda bu var dıye tantana yapılmıştı..o zaman solenenlerle ılgılı ıcerde dışarda hıc tanıtım yapıldımı .(ben duymadım gormedım mesela )hanı termal turızme acacklardı bolgeyı, hıc gelen oldumu acaba bu sene o amacla.. sadece belcıkalı emırdaglılardan medet beklenmemelı.. onlarda yazları haftada bı ucak ancak doldururlar. oncelıkle bolge ınsanları hava yolu ıle seyahate ozendırmelı onlar bu konuda bılınclendırlmelı gerekırse bolge valılıklerı bılet ucretlerının bı kısmını fınanse etmelı başka turlu bu meydan ıslah olmaz. onca yatırımda boşa gıtmış olur. termınal ıcndekı ışletmelerde sanırm ıflas eşıgıne gelmışlerdır yolcusuzluktan.. plansız ve ön calışmaları yapılmadan aceleyle hızmete verılen zafer hava alanımızda ne yazıkkı zafer kazanılamadı..husrana ugrandı..meydana hareketlılık kzandırabılmek ıcn shgm ye i bolge ıl valılıklerıne, sanayı tıcaret odlrına , turzm oprtrlerne, ış dşmktdr.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Takdir ama ~ 11 yıl önce
Ölü yatırım dedikleri bu olsa gerek. Uşak, Afyon ve Kütahya ya karayolu ile 1.5 saatlik bir meydan. Toplamsayahat süresi: 1.5+1+1+1= 4.5 saat. Otobüsle gitsen aynı. Üstelik vadinin en çukur yerine yapılmış, her uçuşta bakıyorum sis varsa meydanı kaplıyor sadece. Üç ili de hizmet etsin diye yapılmış ama, Uşak'tan İzmire gidersen her saat İstanbula ulaşırsın, Afyondan Antalyaya, Kütahyadan İstanbula. Uşakta meydan var, Afyonda da, Kütahyadaki küçük ama uzatılabilir, sivil terminalde uzatılan bölüme yapılarak Hava Er Eğitim Tugayının faaliyetine engel olmazdı. Afyon'u "askeriye izin vermiyor" denir, şimdiye kadar kullanma izini istenmedi, iş jetleri veya helikoptrler belirtilen zamandan önce izin istediği zaman geri çevrildiğini de duymadım. Hanımları takdir ettim ama bir tas su dökmekle yangın sönmez. Bunun yerine yukarıdaki çözümlere gitsinler. Bölgesel uçuş yapan şirketler (CRJ, ATR vb.) şehrin neredeyse içinde kalmış meydanlara rahatlıkla inebilirler. Borajet gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uzaklik ~ 11 yıl önce
Havalimani uzakligi her zaman yolcunun kullanmasinda bir etki olmustur memleketimizde. Uzak havalimanini sevmiyoruz. Tahmin ediyorum ucak yolculugundan sonra tekrar araba yada otobus yolcugu yapmak istemiyoruz.. Umuyorum bolgedeki insanlar bu yatirima sahip cikarlar yoksa Bursa Yenisehir gibi olur sonu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yok mu baska care ~ 11 yıl önce
Insanlar, kargalar ve leylekler cumle alem guluyor!!! Kolay gelsin yengelere :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Bir defa iki defa ile olmaz bu işler, sürekli uçsunlar da görelim :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hamdi ~ 11 yıl önce
Pegasus geri dönnn nolurrr aşkımmmm tülayyyyyy

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000