10 Ağustos 2009, Pazartesi 11:02:23

KADERE BAK...

‘Her kaza bir trajediyi ortaya çıkarır’ sözü Amerika’daki kazadan sonra da doğrulandı. Hudson Nehri üzerinde küçük bir uçakla helikopterin çarpıştığı kazadan da yine trajedi çıktı.

İtalyan Michele Norelli’nin kız kardeşinin 25’inci evlilik yıl dönümü için organize ettiği kutlama Hudson nehri üzerindeki talihsiz kazayla felakete dönüştü.

Michele Norelli’nin eşi Silvia Rigamonti, helikopter turuna katılmadı, çünkü helikopterden korkuyordu.  Bir daha dönemeyeceklerini bilmeden, öperek ayrıldı eşinden ve çocuğundan. Silvia Rigamonti’nin bu son görüşüyde eşini ve oğlunu. Çünkü eşi Michele Norelli ve 16 yaşındaki oğlu Filippo Norelli bu kazada yaşamını yitirdi.

Norelli ailesinin İtalya’dan dostları olan Galezzi ailesi de bu kazada yaşamını yitirdi.

İki aile İtalya’nın Bologna kentine bağlı küçük bir köyde uzun yıllardır birlikte yaşıyorlardı.

 

Bu arada İtalya Dışişleri Bakanı Franco Frattini kazada yaşamını yitirenlerin yakınlarına yardım teklif edildiğini açıkladı.

İtalya’nın New York’daki başkonsolosu Maurizio Antonini de, aile yakınlarının gelecek Pazar İtalya’ya döneceklerini, çünkü halen kazada ölenlerin kimliklerinin tam olarak saptanamadığını ve bunun biraz zaman alabileceğini belirtti.


KADERE BAK...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000