08 Nisan 2009, Çarşamba 18:28:42

Kaçırılan uçaktaki belirsizlik sürüyor

ABD'de uçak kaçıran Türk öğrencinin isminin Yavuz Berke olarak açıklanmasının ardından ilginç bir durum ortaya çıktı...
  • adam yurt dışına çıkmamış, uçak kaçırdı diye arıyorlar ahah yazık be... =)))

İstanbul'da yaşayan Yavuz Berke isimli bir vatandaş 2002 yılında kaybettiği kimliğini uçağı kaçıran kişinin kullanmış olabileceğini söyledi.

Maltepe'de serigrafi işi yaptığını, her sabah iş yerine geldikten sonra internetten haberleri okuduğunu anlatan Berke, dün sabah da böyle yaptığını, sözkonusu uçak kaçırma haberinin ise sadece başlığını okuduğunu anlattı. Yavuz Berke, öğle saatlerinde polisin kendisini aramasıyla şaşırdığını ve telaşa kapıldığını olayla bir ilgisinin bulunmadığını yetkililere anlattığını dile getirdi. Hayatında hiç yurt dışına çıkmadığını, pasaportunun dahi olmadığını ifade eden Berke, "2002 yılında nüfus cüzdanım, diploma fotokopim, imza sirkülerim gibi belgelerin içinde bulunduğu dosyam kaybolmuştu. Bu olaydan sonra polise başvurdum daha sonra yeni bir cüzdan çıkartmıştım." dedi.

Yavuz Berke isimli 31 yaşındaki bir Türk, dün Kanada'daki uçuş okulundan Cessna 172 tipi bir uçak kaçırdı. Kanada sınırından geçerek ABD'nin Missouri eyaletinde Ellsinore isimli 360 nüfuslu bir kasabaya inen Türk'ün geçen sene Kanada vatandaşlığına geçtiği ve adını Adam Leon olarak değiştirdiği ifade edildi.

Kaçırılan uçaktaki belirsizlik sürüyor

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
adam yurt dışına çıkmamış, uçak kaçırdı diye arıyorlar ahah yazık be... =)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000