28 Şubat 2018, Çarşamba 09:39:34

Kaçak yolcular feci şekilde can verdi!

Ekvador'da iki kaçak yolcu korkunç bir şekilde can verdi.
  • Mehmet beyin sorusunu cevap olarak yazmıştım. Haberde yüksek irtifaya çıkmadan kalkışta düşmüş,selamlar.
  • Bazı arkadaşlar -50 -60 derece soğuktan yada havada kulaklarından kan gelerek ölmüş demişler.. demek hiç okumamışlar haberi ve teknik bilgileri de yok uçak hakkında. Uçak havalandıktan 15-20 saniye sora iniş-kalkış takım kapakları açılır ve tekerlekler içeri girer.. yani adamların donarak ölme şansı yok okadar yükseğe çıkmadığı için. Sonuç: düşerek ..
  • Yüksek irtifada ortam sıcaklığı -56,5 santigrat derece olur.15000 feet ten yüksekte basınç farkından kulaklarından kan akarak ölür,sonrada donar.
  • Pegasus olsa kaçak misafir denirdi :))))
  • İniş takım odasının normal uçuş irtifasında ölçülmüş bir sıcaklık değeri varmıdır? -60 -70 santigrat derece ise kauçuk lastikler zarar görmüyormu ? kışlık lastiklerimi tavan arasında saklıyorum da...
  • Bir kac sene evel DC 10. Inistakimin yuvasi da bir cesed bulduk nereden ucaga girdigi Tahmini afrikada girdigi i soylediler,
  • Aaa evet hatta kocsoba köyünden di
  • Bizde vardı bir tane Balıkesirli bir genç E5 ten girdi yenileme zamaninda Çin'de çatıda son buldu hayatı..İstanbul'ada otobüsün bagaj.kismina kaçak girerek gelmiş.

Ekvador'un sahil kenti Guayaquil'den New York'a hareket eden yolcu uçağının iniş takımlarına saklanan kaçak yolcuların kalkış sırasında düştüğü tahmin ediliyor.

Kaçak yolcuların cansız bedenlerinin uçak pistine düşmesinin ardından havaalanı yaklaşık 1 buçuk saat trafiğe kapatıldı.

Acil iniş yapan Latam Havayolu şirketine ait yolcu uçağı ise kısa süre sonra yeniden havalandı.

Polis yetkilileri kaza sonucu hayatını kaybeden kişilerin kimliklerine ait herhangi bir bilgi vermedi.

Havacılık tarihinde uçağın iniş takımlarına gizlenen kaçak yolcu vakasının pek çok örneği var ve maalesef bu vakaların büyük çoğunluğu ölümle sonuçlanıyor.

Kaçak yolcular feci şekilde can verdi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

A330cu ~ 6 yıl önce
Mehmet beyin sorusunu cevap olarak yazmıştım. Haberde yüksek irtifaya çıkmadan kalkışta düşmüş,selamlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sunay london ~ 6 yıl önce
Bazı arkadaşlar -50 -60 derece soğuktan yada havada kulaklarından kan gelerek ölmüş demişler.. demek hiç okumamışlar haberi ve teknik bilgileri de yok uçak hakkında. Uçak havalandıktan 15-20 saniye sora iniş-kalkış takım kapakları açılır ve tekerlekler içeri girer.. yani adamların donarak ölme şansı yok okadar yükseğe çıkmadığı için. Sonuç: düşerek ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A330cu ~ 6 yıl önce
Yüksek irtifada ortam sıcaklığı -56,5 santigrat derece olur.15000 feet ten yüksekte basınç farkından kulaklarından kan akarak ölür,sonrada donar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegaasus ~ 6 yıl önce
Pegasus olsa kaçak misafir denirdi :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mehmet ~ 6 yıl önce
İniş takım odasının normal uçuş irtifasında ölçülmüş bir sıcaklık değeri varmıdır? -60 -70 santigrat derece ise kauçuk lastikler zarar görmüyormu ? kışlık lastiklerimi tavan arasında saklıyorum da...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rio ~ 6 yıl önce
Bir kac sene evel DC 10. Inistakimin yuvasi da bir cesed bulduk nereden ucaga girdigi Tahmini afrikada girdigi i soylediler,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tt ~ 6 yıl önce
Aaa evet hatta kocsoba köyünden di

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bizdedevardi ~ 6 yıl önce
Bizde vardı bir tane Balıkesirli bir genç E5 ten girdi yenileme zamaninda Çin'de çatıda son buldu hayatı..İstanbul'ada otobüsün bagaj.kismina kaçak girerek gelmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üzücü... ~ 6 yıl önce
Zaten hypoxia olup ölmüştür, sonra da donmuştur ve gear extension yapılınca taş gibi düşmüştür...:(
dertli ~ 6 yıl önce
Sayın üzücü, o kadar açık-seçik anlatmışsınız ki gözlerim yaşardı, . gülmekten
birisi ~ 6 yıl önce
''Üzücü...'' wow anladık kesinlikle çok bilgili bir havacısın

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000