16 Ocak 2018, Salı 09:07:54

Kaçak yolcu skandalında flaş gelişme!

Atatürk Havalimanı’nda bir kişinin kaçak yollarla girdiği uçakta gözaltına alınmasının ardından yürütülen soruşturma kapsamında, arındırılmış alana geçiş güvenlik noktalarında görevli güvenlik personelleri açığa alındı.
  • Boarding kontrolu yapan güvenlik personeli kadar kapı onunde tekrar kontrol yapan yer hizmetli personelide sorunludur...
  • Havalimaninin guvenlikleri ancak artist artist konusur personeli donuna kadar arar. Yolcuya gelince gec sen benim komsumsun gec sen benim topragimsin. Ne guzel memleket gucu yeten yetene!!
  • "Guvenlik Personelleri aciga alindi" ifadesindeki "leri" isini kaldirin artik. Bu temel bir bilgi ve buraya yaziyi koyan kisinin Personel taniminin cogul oldugundan haberi yoksa Allah yardimcisi olsun
  • Atip tutarken iyi de, gelin bir görün arindirilmis bölgeye girmesi gereken personel nasil bir güvenlik kontrolünden geciyor. Yok öyle elde telsiz, selam ver gec.
  • personel ıd kart kimlik kart bak didikle mıncıkla ıpad laptop powerbank çıkartır zorla çantayı alıp karıştır kaçak ne olduğu belirsiz yolcuya görmezden gel nasıl güvenlik ama
  • İstisnasız herkes aranmalı polisler havalimanı personeli güvenlikçiler vs. Ama türk usulü selam verip geçen bir sürü tip görüyorum buda onlara karışmıştır belki. Aranmak ayıp değil herkesin güvenliği için gerekli.
  • Göz altına alındıktan sonra serbest bırakan polisleri de unutmayın. Madem güvenlikçilere ceza veriyorsunuz onu serbest bırakan polisleri de cezasız bırakmayın.
  • Canı sıkıldığında çantadan onu çıkar bunu göster şunu çalıştır diye emir buyuran güvenlikçiler sigaraya giden arkadaşlarını yeniden aramadan içeri alıyorlar. Bir havalimanında iş çevirilecekse bunu güvenlikçilerin yardımı olmadan yapamazsın. Balık baştan kokar demiş atalarımız zaten. Her hafta izmir meydanındaki güvenlikçileri şikayet ediyorum daha adam gibi işini yapana denk gelmedim
  • Haberinizde 104 nolu kapıya gelerek Antalya ucagina binmek istemiş ama THY personeli tarafından fark edilmiş yazmissiniz. Şunu düzeltelim kapida ki personeller TGS personeli TK değil. O hep ayrisimci küçük gördüğünüz TGS personeli.
  • İşini adam gibi yapan yok. Ondan sonra zirlarlar maaş niye az diye

Atatürk Havalimanı’nda bir kişinin kaçak yollarla girdiği uçakta gözaltına alınmasının ardından yürütülen soruşturma kapsamında, arındırılmış alana geçiş güvenlik noktalarında görevli güvenlik personelleri açığa alındı.

Antalya’daki sevgilisini görmek isteyen R.K Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminali arındırılmış salona girerek biletsiz uçağa kadar girmesine ilişkin başlatılan soruşturmada güvenlik noktasında görev yapan güvenlik personeli ve yer hizmetleri personelinin ifadesi alınmıştı. Soruşturma kapsamında İç Hatlar Geliş Katı Arındırılmış Salon’a geçiş noktasında görev yapan güvenlik personelinin apron/terminal (A/T) kartlarını iptal ederek görevden uzaklaştırıldığı öğrenildi.

Kimliği ve uçuş bileti olmadan İç hatlar Arındırılmış Salona kimlik ve uçak bileti olmadan güvenlik noktasından kaçak yolla geçerek 104 nolu kapıya gelerek Antalya uçağına binmek istemiş ama THY personeli tarafından fark edilerek polise teslim edilmişti. Polis tarafından serbest bırakıldıktan iki saat sonra yeniden İç Hatlar Geliş Terminali’ne gelerek kaçak yolla ilk önce güvenlik noktasını daha sonra da 402 nolu kapıda yer hizmetleri personelinin dikkatsizliğinden faydalanarak uçağa binmişti. Burada kabin memurunun yolcuları sayması üzerine yakalanarak tekrar gözaltına alınmıştı.

Kaçak yolcu skandalında flaş gelişme!

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Güvenlik ~ 6 yıl önce
Boarding kontrolu yapan güvenlik personeli kadar kapı onunde tekrar kontrol yapan yer hizmetli personelide sorunludur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Guvenlik ~ 6 yıl önce
Havalimaninin guvenlikleri ancak artist artist konusur personeli donuna kadar arar. Yolcuya gelince gec sen benim komsumsun gec sen benim topragimsin. Ne guzel memleket gucu yeten yetene!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personelleri ? ~ 6 yıl önce
"Guvenlik Personelleri aciga alindi" ifadesindeki "leri" isini kaldirin artik. Bu temel bir bilgi ve buraya yaziyi koyan kisinin Personel taniminin cogul oldugundan haberi yoksa Allah yardimcisi olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Frankfurt ~ 6 yıl önce
Atip tutarken iyi de, gelin bir görün arindirilmis bölgeye girmesi gereken personel nasil bir güvenlik kontrolünden geciyor. Yok öyle elde telsiz, selam ver gec.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
başkan ~ 6 yıl önce
personel ıd kart kimlik kart bak didikle mıncıkla ıpad laptop powerbank çıkartır zorla çantayı alıp karıştır kaçak ne olduğu belirsiz yolcuya görmezden gel nasıl güvenlik ama

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öyle işte ~ 6 yıl önce
İstisnasız herkes aranmalı polisler havalimanı personeli güvenlikçiler vs. Ama türk usulü selam verip geçen bir sürü tip görüyorum buda onlara karışmıştır belki. Aranmak ayıp değil herkesin güvenliği için gerekli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 6 yıl önce
Göz altına alındıktan sonra serbest bırakan polisleri de unutmayın. Madem güvenlikçilere ceza veriyorsunuz onu serbest bırakan polisleri de cezasız bırakmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 6 yıl önce
Polis serbest bırakmaz ayrıca keyfi de alıkoyamaz. Savcı talimatıyla bırakılmıştır.
Neden? ~ 6 yıl önce
Bunlar sarayın polisi, niye açığa alınsın..? Hırsızı yakalayan polisler halen hapiste.. Buyur buradan yak!!
Güvenlik ~ 6 yıl önce
Canı sıkıldığında çantadan onu çıkar bunu göster şunu çalıştır diye emir buyuran güvenlikçiler sigaraya giden arkadaşlarını yeniden aramadan içeri alıyorlar. Bir havalimanında iş çevirilecekse bunu güvenlikçilerin yardımı olmadan yapamazsın. Balık baştan kokar demiş atalarımız zaten. Her hafta izmir meydanındaki güvenlikçileri şikayet ediyorum daha adam gibi işini yapana denk gelmedim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 6 yıl önce
Haberinizde 104 nolu kapıya gelerek Antalya ucagina binmek istemiş ama THY personeli tarafından fark edilmiş yazmissiniz. Şunu düzeltelim kapida ki personeller TGS personeli TK değil. O hep ayrisimci küçük gördüğünüz TGS personeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neysee ~ 6 yıl önce
TGS personelinden de geçen yolcuya kabin personelinin fark etmesiyle müdahale edilmişti. Sayın TGS li
tu-144 ~ 6 yıl önce
Birilerinin torpiliyle oralara girersen daha çok ezilirsin merak etme. Başkalarının haklarını yiyerek bir konuma gelin sonra sizin hakkınızı biri yediğinde ses çıkarın. sistemi sizin gibiler bu hale getirdi.
no subject ~ 6 yıl önce
Dur sen, prim odemeleri yaklasinca baslarsin bu sefer “biz bir aileyiz, tgs tk ayrimi olmamali” diye.
neyseye ~ 6 yıl önce
adamın gittiği 2. uçak onurun uçağıydı koçum tgs bkmıyo bilgin olsun
Tgs ~ 6 yıl önce
Oo hoş geldiniz çok yüksekten uçan tk personelleri. Kimsenin hakkını yediğimiz yok. Adam gibi işimizi yapıyoruz. Tk basariliysa hep birlikte yapılan işin sonucudur. Lafimiz ayrıcalık yapanlara. Priminde senin olsun, yüksekten ucanlar.
Kabin ekibi dışında ~ 6 yıl önce
İşini adam gibi yapan yok. Ondan sonra zirlarlar maaş niye az diye

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000