03 Kasım 2013, Pazar 16:50:36

KABİNDEKİ KAMERA TEPKİ ÇEKTİ

Atatürk Havalimanı’nda Dış Hatlar Arındırılmış gümrüklü salonda bulunan ve yurtdışından gelen şüpheli şahısların aranması için yapılan arama kabinin tepesindeki kamera özellikle bayan yolcuların tepkisini çekiyor.
  • Kamera gorunmeyecek sekilde yerlestirilsin demissin de.Gizli Kamera olunca ne olacak? O zamanda Gumrukculer gizli kameraya aliyorlar mi diyeceksin? Lutfen biraz daha yapici elestiri olsun, yerme degillll....
  • yanlış bilgilendirme var. bir havalimanı çalışanı olarak benim bildiğim kadarı ile o kabin bagajında şüpheli tespit yapılanların bagaj aramasının ulu orta yerde değilde kapalı alanda yapılması için yolcunun bagajında bir şey eksik olursa aramanın kamera altında yapıldığının bilinmesi içindir. bir çeşit mahremiyet.
  • Gumrukculer orada ulu orta cantasini acmak istemeyen yolcular icin koymuş. Sahislar icin degil mal ve/veya esya icin....
  • O zaman görünmeyecek sekilde yerlestirilsin kamera..
  • GELİŞ PASAPORT 1-2 NOLU KABİN POLİS MASASI OLDUĞU İÇİN İPTAL EDİLDİ ZATEN SIKIŞIK OLAN PASAPORT KABİNLERİ YOLCUYA ÇİLE OLACAK.
  • Tepki çekiyor anladım, ama peki ne yapılmalı ? Bayanların kadın oldukları için ayrıcalığı mı var ? Tüm Güney Amerika'dan gelen uyuşturucu kuryeleri neredeyse bayan çıkıyır... Ayrıca sorguya çekilen bir yolcu polis beni taciz etti dediğinde de kamera olmadığı için suçlayacaklar ve aksi ispatlanamayacak... ABD'de tüm giyim mağazalarının kabinlerinde kıyafet hırsızlığını önlemek için kamera bulunur ve bu da yazar... Şikayet varsa iki tarafı da tatmin edecek bir çözüm bulunmalı.

Atatürk Havalimanı’nda Dış Hatlar Arındırılmış gümrüklü salonda bulunan ve yurtdışından gelen şüpheli şahısların aranması için yapılan arama kabinin tepesindeki kamera özellikle bayan yolcuların tepkisini çekiyor.

Atatürk Havalimanı Yolcu Salonu Gümrük Muhafaza ekiplerinin görev yaptığı gümrüklü alanda, yurtdışından gelen ve gümrük memurlarının şüphelendikleri şahıslar üzerinde arama yapmak için bir kabin kuruldu. Şüpheli şahısların valiz aramasının tamamlanmasının ardından ve şahsın üst aramasının yapılması için kurulan kabinin tepesinde bir de kamera bulunuyor.

Arama yapılan şahısların üzerinde önemli bir şey çıktığı takdirde inkar etmemeleri için kanıt olarak video görüntüsünün bulunması için kurulan bu kabinde ise bazı yolcular rahatsız olduğu öğrenildi. Kameranın görüş açışının kabinin içi olmasından dolayı özellikle yolcuların, buraya girmek istemedikleri ve bundan rahatsız oldukları ve bu konudaki şikayetçi oldukları öğrenildi.

KABİNDEKİ KAMERA TEPKİ ÇEKTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

iphone uygulamasina! ~ 10 yıl önce
Kamera gorunmeyecek sekilde yerlestirilsin demissin de.Gizli Kamera olunca ne olacak? O zamanda Gumrukculer gizli kameraya aliyorlar mi diyeceksin? Lutfen biraz daha yapici elestiri olsun, yerme degillll....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 10 yıl önce
yanlış bilgilendirme var. bir havalimanı çalışanı olarak benim bildiğim kadarı ile o kabin bagajında şüpheli tespit yapılanların bagaj aramasının ulu orta yerde değilde kapalı alanda yapılması için yolcunun bagajında bir şey eksik olursa aramanın kamera altında yapıldığının bilinmesi içindir. bir çeşit mahremiyet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ARAMA YAPILMIYORMUS! ~ 10 yıl önce
Gumrukculer orada ulu orta cantasini acmak istemeyen yolcular icin koymuş. Sahislar icin degil mal ve/veya esya icin....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
O zaman görünmeyecek sekilde yerlestirilsin kamera..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PASAPORT KABİNİ ~ 10 yıl önce
GELİŞ PASAPORT 1-2 NOLU KABİN POLİS MASASI OLDUĞU İÇİN İPTAL EDİLDİ ZATEN SIKIŞIK OLAN PASAPORT KABİNLERİ YOLCUYA ÇİLE OLACAK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sinan ~ 10 yıl önce
Tepki çekiyor anladım, ama peki ne yapılmalı ? Bayanların kadın oldukları için ayrıcalığı mı var ? Tüm Güney Amerika'dan gelen uyuşturucu kuryeleri neredeyse bayan çıkıyır... Ayrıca sorguya çekilen bir yolcu polis beni taciz etti dediğinde de kamera olmadığı için suçlayacaklar ve aksi ispatlanamayacak... ABD'de tüm giyim mağazalarının kabinlerinde kıyafet hırsızlığını önlemek için kamera bulunur ve bu da yazar... Şikayet varsa iki tarafı da tatmin edecek bir çözüm bulunmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hmmm ~ 10 yıl önce
saçmalık...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000