03 Temmuz 2017, Pazartesi 16:17:09

Kabin yasağında kritik hafta

ABD'li güvenlik yetkilileri, Atatürk Havalimanı'ndaki uçuşlarda uygulanan güvenlik uygulamalarını yerinde inceledikten sonra İstanbul için yasağın kaldırılması bekleniyor
  • Birleşik Arap Emirliklei müsade aldı ve artık Kabinde gidecek Dizüstüler ! Türkiye'deki Hava Limanlarında yeni Tedbirler Cihazlar alındı ! Yeni Tedbirlerin Denetimi sonrası bu tür Uçuşlar Dizüstüler Müsade edilebilir !
  • amerikalılar kaldırınca ingilizlerde kaldırmış olacak :))
  • Ben önümüzdeki haftalarda bu yasağın kesinlikle kalkacağını düşünüyorum.

ABD'li güvenlik yetkilileri, Atatürk Havalimanı'ndaki uçuşlarda uygulanan güvenlik uygulamalarını yerinde inceledikten sonra İstanbul için yasağın kaldırılması bekleniyor.

ABD Ulaştırma Güvenlik İdaresi (TSA) ekiplerinin bu hafta Atatürk Havalimanı'nda ABD'ye uçuşlarda uygulanan güvenlik uygulamalarını yerinde inceledikten sonra İstanbul için de yasağın kaldırılması bekleniyor.

ABD HEYETİ İSTANBUL'A GELİYOR

ABD'nin Ulaştırma Güvenlik İdaresi (TSA) ekipleri de bu hafta Atatürk Havalimanı'nda ABD'ye uçuşlarda uygulanan güvenlik uygulamalarını yerinde inceledikten sonra İstanbul için de karar verilecek. ABD'ye uçuşlara ek güvenlik önlemleri kapsamında kabin bagajları için tomografi cihazlarının da gelmesiyle Türkiye'den de uçuşlardaki laptop kısıtlasımanın son bulması bekleniyor.

GÖRÜŞMELER YAPILIYOR

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, bu konuyla ilgili olarak ABD ve İngiltere ile teknik düzeyde görüşmeler yapıldığını ve havalimanlarındaki güvenlik önlemlerinin dünya standartlarının üzerinde olduğunun anlatıldığını söylemişti. Bakan Arslan, Atatürk Havalimanı'na yerleştirilen tomografi cihazlarının kullanılmaya başlaması sonrası önümüzde hafta ABD'den gelecek heyetin incelemeleri sonra uygulamanın Türkiye'de de farklı bir aşamaya gelebileceğini ifade etmişti.

Kabin yasağında kritik hafta

Yorumlar

Serbest ~ 7 yıl önce
Birleşik Arap Emirliklei müsade aldı ve artık Kabinde gidecek Dizüstüler ! Türkiye'deki Hava Limanlarında yeni Tedbirler Cihazlar alındı ! Yeni Tedbirlerin Denetimi sonrası bu tür Uçuşlar Dizüstüler Müsade edilebilir !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ingiliz ~ 7 yıl önce
amerikalılar kaldırınca ingilizlerde kaldırmış olacak :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airliner ~ 7 yıl önce
Ben önümüzdeki haftalarda bu yasağın kesinlikle kalkacağını düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000