16 Ocak 2018, Salı 09:24:05

Kabin memurundan şoke eden sözler!

İsmi açıklanmayan bir uçuş görevlisi, "Uçaklarda çay, kahve içmeyin. Tuvalet sisteminden geçen su ile aynı" dedi
  • bazı kaptanlar vardı. şişe sudan ısıtılmış çay isterlerdi. kokpitte uçarken bizde nasiplenirdik. kabinde uçarken pekde umursamadim. bi sıkıntı da olmadı. hertürlü içerim. yeni bilgi değil yani bu. pgs 2017 ilk 9 ayda toplam 133bin cycle yapmış. opsiyon olarak şişe suyundan demlenmiş çay diye yolcuya sunsaymış her uçakta sadece 1 adet 1 dolar farkla çay satsaymış 133bin dolar avanta bırakırmış.iyi para.
  • Evde paslı borulardan geçen bol kimyasallı, kimi zaman arsenikli olan sudan çay yapıp çocuklarınıza içiriyor musunuz? İçiriyorsanız afiyetler olsun.
  • Ucakta çay kahve içmeyin kesinlikle sonucta tank nası bilmiyoruz yosun tutmuş da olabilir .:))
  • (Herkesin anlayacağı şekilde) Uçaktaki prizlere müsaade edilen cihazlar haricinde bir elektrikli cihazın -özellikle uçuşta- takılması yasaktır. Su ısıtıcısı izin verilen bir cihaz değildir. SANA/SAFA kontrollerinde kokpit veya mutfakta bulunursa ciddi hata olarak değerlendirilir. Evden ya da alandan sıcak su termosu ile su alınabilir. Bunu da Güvenlik yönüyle pek izin verilmez. Ekip, kontrolsüz şekilde alınan su ile kolayca zehirlenebilir. Kendinin içmediği suyu misafirlerine içirmek ; insanlığa, örf ve adetlerimize, inançlarımıza uymayan bir davranış olur. Kendimizin de içebileceği, steril sıcak içme suyunu yolcuya sunmalıyız. Soğuk su zaten şişelerden veriliyor. Şüphe duyulan yerlerden su da, yemek de, yakıt da alınmamalıdır. Hava yolu şirketleri buna da dikkat ederler. En azından benim şirketim buna dikkat ediyor, şahsen ben gerektiğinde müdahil oluyorum. Çok hassas bünyeler yemesinler, içmesinler; ancak biz temiz bir hizmet sunuyoruz.
  • istediğin kadar uçağın sistemine bakım yap, suyu aldığın sucu önemli. erikli bu konuya el atsın.
  • Bencede kesinlikle icmemek lazim. Ben sahsen ucuslarda sise su disinda bir sey icmiyorum. Ucaklara potable water aracini gordukten sonra..
  • O zaten temizleniyor
  • B737 ye 4 tane fitlere ücreti 842 $ dolayısı ile cok kaliteli malzemeler her turlu suyu filitre ettiğini düşünüyorum ama karar sizin 1500 saat UCUS ömürleri var
  • Damacana sular da pek farklı degil
  • 6 saatlik dezenfektasyon işini işten görmiyip bir sonraki ekibe bak nasılda iş yaptırıyorum egolarını tatmak için hem ucagın hem insanların sağlıgını tehlikeye atan a sosyal kardeşim. Ama yalaka adamların işi halleder 2saatte.İşin özü içmeyin kardeşim ucaktan paket içinde olmayan içeceklerden başka. bir an önce shgm habersiz denetimler yapılmalı bir allahın kuluda demiyor bu işler bukadar zamanda bu kadar adamla nasıl oluyor...yazıklar olsun şu güzelim işi ne hale getirdiniz.

Daily News'un haberine göre; ismi açıklanmayan bir uçuş görevlisi, "Uçaklarda çay, kahve içmeyin. Tuvalet sisteminden geçen su ile aynı" dedi

Uçuş görevlisi, "Son zamanlarda suda koli basiline yönelik bir test yapıldı ve testi geçemedi. Ardından bakım yapıldı. Siz sıcak su veya çaydan kaçının. Şişelenmiş su tüketebilirsiniz" açıklamasında bulundu.

Yolcuların uçakta çay veya kahve içmemesine yönelik yapılan uyarıyla ilgili Amerika Havayolları Endüstri Grubu sözcüsü Alison McAfee, açıklama yaptı.

McAfee, bu açıklamayı yapan kişinin bu ifadeyle konuşmasının yanlış olduğunu söyledi.

Sözcü Alison McAfee, "Bununla birlikte, yolcularımız ile mürettebatımızın güvenliği havayollarının ana odak noktasıdır. Buna temiz içme suyunun sağlanması da dahil" açıklamasında bulundu.

McAfee, son olarak, su sistemlerinin düzenli olarak dezenfekte edildiğini ve temiz içme suyunun mevcut olduğunu sözlerine ekledi.

Kabin memurundan şoke eden sözler!

Yorumlar Tüm Yorumlar (50)

Teknisyenim içerim ~ 6 yıl önce
bazı kaptanlar vardı. şişe sudan ısıtılmış çay isterlerdi. kokpitte uçarken bizde nasiplenirdik. kabinde uçarken pekde umursamadim. bi sıkıntı da olmadı. hertürlü içerim. yeni bilgi değil yani bu. pgs 2017 ilk 9 ayda toplam 133bin cycle yapmış. opsiyon olarak şişe suyundan demlenmiş çay diye yolcuya sunsaymış her uçakta sadece 1 adet 1 dolar farkla çay satsaymış 133bin dolar avanta bırakırmış.iyi para.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynı değilmi.? ~ 6 yıl önce
Evde paslı borulardan geçen bol kimyasallı, kimi zaman arsenikli olan sudan çay yapıp çocuklarınıza içiriyor musunuz? İçiriyorsanız afiyetler olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Damacana ~ 6 yıl önce
Tabiki musluk suyu kullanmıyoruz yeme içme için
Görevli ~ 6 yıl önce
Ucakta çay kahve içmeyin kesinlikle sonucta tank nası bilmiyoruz yosun tutmuş da olabilir .:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya Da ~ 6 yıl önce
başka bir ülkeden alınan kirli suyla karışmış olabilir :)
Kpt ~ 6 yıl önce
(Herkesin anlayacağı şekilde) Uçaktaki prizlere müsaade edilen cihazlar haricinde bir elektrikli cihazın -özellikle uçuşta- takılması yasaktır. Su ısıtıcısı izin verilen bir cihaz değildir. SANA/SAFA kontrollerinde kokpit veya mutfakta bulunursa ciddi hata olarak değerlendirilir. Evden ya da alandan sıcak su termosu ile su alınabilir. Bunu da Güvenlik yönüyle pek izin verilmez. Ekip, kontrolsüz şekilde alınan su ile kolayca zehirlenebilir. Kendinin içmediği suyu misafirlerine içirmek ; insanlığa, örf ve adetlerimize, inançlarımıza uymayan bir davranış olur. Kendimizin de içebileceği, steril sıcak içme suyunu yolcuya sunmalıyız. Soğuk su zaten şişelerden veriliyor. Şüphe duyulan yerlerden su da, yemek de, yakıt da alınmamalıdır. Hava yolu şirketleri buna da dikkat ederler. En azından benim şirketim buna dikkat ediyor, şahsen ben gerektiğinde müdahil oluyorum. Çok hassas bünyeler yemesinler, içmesinler; ancak biz temiz bir hizmet sunuyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tatava ~ 6 yıl önce
SANA/SAFA çok mu biliyor da benim neyi prize takabileceğimi sorguluyor? bırakın böyle boş muhabbetleri istediğim prize isteğim fişi takarım kimse bana bir şey yapamaz.
teknik haklı ~ 6 yıl önce
istediğin kadar uçağın sistemine bakım yap, suyu aldığın sucu önemli. erikli bu konuya el atsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jersey ~ 6 yıl önce
Bencede kesinlikle icmemek lazim. Ben sahsen ucuslarda sise su disinda bir sey icmiyorum. Ucaklara potable water aracini gordukten sonra..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tuvalet suyu ~ 6 yıl önce
O zaten temizleniyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Filitre ~ 6 yıl önce
B737 ye 4 tane fitlere ücreti 842 $ dolayısı ile cok kaliteli malzemeler her turlu suyu filitre ettiğini düşünüyorum ama karar sizin 1500 saat UCUS ömürleri var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alman ~ 6 yıl önce
Damacana sular da pek farklı degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hat c teknik ~ 6 yıl önce
6 saatlik dezenfektasyon işini işten görmiyip bir sonraki ekibe bak nasılda iş yaptırıyorum egolarını tatmak için hem ucagın hem insanların sağlıgını tehlikeye atan a sosyal kardeşim. Ama yalaka adamların işi halleder 2saatte.İşin özü içmeyin kardeşim ucaktan paket içinde olmayan içeceklerden başka. bir an önce shgm habersiz denetimler yapılmalı bir allahın kuluda demiyor bu işler bukadar zamanda bu kadar adamla nasıl oluyor...yazıklar olsun şu güzelim işi ne hale getirdiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000