31 Ekim 2021, Pazar 12:31:58

Kabin memuruna hayatının şokunu yaşattılar!

Kabin memuru S.S.D., daha önce konakladığı İstanbul Beşiktaş’taki bir otelde kimlik bilgilerinin yeniden kullanılıp rapçi Gazapizm’le 4 gün aynı odada kalmış gibi kayıt yapıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.
  • Demekki polis nişanlısı bilmediğimiz bir olaydan dolayı kıllanmış suçta olsa geriye dönük bir araştırma yapmış.Anlaşılan foyası çıkmış kabin memurunun ve hotele tazminat davası açmış.Şaşırmadık Ekip Planlama Call Centerdada yere geçen kabin memuru bilhassa aksam ve gece vardiyalarında performans yapıyordu.Görgü şahitleride vardı müdüre şikayet edildi sümen altı edildi.Tabii o evli planlamanın müdürüde başka bir uçucuyla kaçamak yaparken görülüyor Bilal Ekşi tarafından işten kovuluyor.
  • kimseyi zan altında bırakmak hoş değil ama esb de yolcuyla tatile gidip boy boy video/resim paylaşanlar bile var iken bu tarz haberler şaşırtmıyor
  • OHY mi
  • Bu kadar çok hasta beyinle çalıştığımı düşünmemiştim.
  • Müge Anlı çözer bu işi
  • Cidden yazık. 4 yıl önce de ne niyetle kalındığı aşikar o otelde. Ayrıca davaya konu husus otelin bilgileri saklayamaması olarak alınmış. Yani km diyo ki evet ben bi halt yedim ama bu neden saklanmamış.
  • Kimseyi ilgilendirmez
  • Ucretli mi?
  • Bu durumda, suc kesinlikle izinsiz erisim yapan kisinin. Ozel hayatinin gizliligini ihlalden polis nisanliya ceza verilmesi sart. Otel yonetimi savcilik izini olmadan bu bilgiyi bir polisle kesinllikle paylasamaz. Ne gunlere kaldik…Bu platform eskiden boyle degildi. Herhalde her sey magazinsel bir bakis acisiyla degerlendiriliyor artik…
  • Kabincilik iyice ele ayaga dustu siz siz olun onlarla takilmayin

Kabin memuru S.S.D., daha önce konakladığı İstanbul Beşiktaş’taki bir otelde kimlik bilgilerinin yeniden kullanılıp rapçi Gazapizm’le 4 gün aynı odada kalmış gibi kayıt yapıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Gazapizm, “Kadını tanımıyorum. Birlikte kalmadık” dedi.

Kabin memuru S.S.D. 3 yıl önce İstanbul Beşiktaş’taki bir otelde konakladı. Kendi iddiasına göre, Otel çalışanları bir yıl sonra kendisinin kimlik bilgilerini kullanarak yeni bir kayıt daha açtı. Gazapizm olarak tanınan rapçi Anıl Murat Acar’la 4 gün birlikte konakladığını kayıt altına aldı. S.S.D. o tarihlerde Bodrum’da uçuştaydı. Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre S.S.D'nin otel kayıtlarını sorgulayan polis nişanlısı, başka biriyle otelde kaldığını görünce aldatıldığını düşündü. Kabin memuru otelde konaklamadığını söyledi ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Buna rağmen nişanlısı tarafından terk edildi.

Kabin Memuru Dava Açtı 

S.S.D. avukatı aracığıyla Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvurarak 30 bin liralık manevi tazminat davası da açtı. Kabin memurunun avukatı dilekçesinde şu ifadelere yer verdi: “2020 yılının yazında evlenmek için hazırlıklar yapan müvekkilin nişanı bu olay nedeniyle bozulmuştur. Polis olması nedeniyle otel kaydına ulaşan müvekkilin nişanlısı, müvekkil suç duyurusunda bulunmasına rağmen güvenmemiş, nişanı bozmuştur. Müvekkilin eski nişanlısı davaya konu olayı öğrendikten sonra kötü davranmaya, aşırı kıskançlıklarda bulunmaya başlayarak ağır ithamlarda bulunmuş ve yıpratmıştır. Genç bir kadın olan müvekkil, nişanlısına, nişanlısının ailesine ve çevresine hesap vermek zorunda kalmış ve namusunu müdafaa etmek durumunda kalmıştır. Hiçbir kusuru olmamasına rağmen uğradığı bu haksızlık sebebiyle ağır acı ve üzüntü yaşayan müvekkil psikolojik çöküntüye uğramış ve hızla kilo vermiştir. Evlenip kendi yuvasını kurmak isteyen müvekkilin hayatı, davalının kişilik haklarına saldırısı ile bir anda değişmiştir. Kişisel verilerin güvenliğini sağlayamadığı, kişisel verilerin güvenliğine ilişkin alınması gereken önlemleri almadığı gerekçesiyle davalı otelden 30 bin lira manevi tazminat istiyoruz.”

GAZAPİZM: TANIMIYORUM

Soruşturma kapsamında ifade veren Gazapizm, “Ben otelde kız arkadaşım S.Ö. ile kaldım. İsmi geçen şahsı tanımam, ismini hiç duymam. Kendisiyle aynı odada görünmek için ben hiçbir fiilde bulunmadım. Aksine bu durum ünlü bir sanatçı olmam sebebiyle bana zarar verebilir. Bunun resepsiyonistin hatasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum” dedi.

OTEL: İNSANLARIN ÖZELİNE KARIŞMAYIZ

Dava süreciyle ilgili açıklama yapan bir otel yetkilisi, kayıtlarda hata olmadığını iddia ederek, “Bize kim hangi kimliği vermişse onu beyan edebiliriz. Kanunen birisinin kimliğini alıp kullanmamız söz konusu değildir. Otel yetkilisi olarak konaklamaya gelen müşterilerimizin kimliğini polise bildirme gibi bir zorunluluğumuz var. Verilen vatandaşlık numarasına göre davacı 4 gün otelimizde konaklamış görünüyor. Davacı bizden şikâyetçi olmuş. Biz gerekli belgeleri savcılığa sunduk. Avukatı aracılığıyla bizden 200 bin lira para istedi. Parayı verirsek şikâyetlerinden vazgeçeceklerini söyledi. Bir sene sonra gelip bizden evrakları istediler. Nişanlısı nasıl öğrenmiş orası da muallak bir soru. Biz otelci olarak müşterilerin giriş yaptığı zamanı ve kimlik bilgilerini polise bildirmekle mükellefiz. Bunun dışında insanların kişisel hayatını sorgulamak, özeline karışmak gibi bir lüksümüz yok” dedi.

Kabin memuruna hayatının şokunu yaşattılar!

Yorumlar Tüm Yorumlar (72)

007 James Bond ~ 2 yıl önce
Demekki polis nişanlısı bilmediğimiz bir olaydan dolayı kıllanmış suçta olsa geriye dönük bir araştırma yapmış.Anlaşılan foyası çıkmış kabin memurunun ve hotele tazminat davası açmış.Şaşırmadık Ekip Planlama Call Centerdada yere geçen kabin memuru bilhassa aksam ve gece vardiyalarında performans yapıyordu.Görgü şahitleride vardı müdüre şikayet edildi sümen altı edildi.Tabii o evli planlamanın müdürüde başka bir uçucuyla kaçamak yaparken görülüyor Bilal Ekşi tarafından işten kovuluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
esb/tgs ~ 2 yıl önce
kimseyi zan altında bırakmak hoş değil ama esb de yolcuyla tatile gidip boy boy video/resim paylaşanlar bile var iken bu tarz haberler şaşırtmıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XXX ~ 2 yıl önce
Gerçekler böyle ama
Üniforma çok tanıdık ~ 2 yıl önce
OHY mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Garip ~ 2 yıl önce
Bu kadar çok hasta beyinle çalıştığımı düşünmemiştim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Extravaganza ~ 2 yıl önce
Müge Anlı çözer bu işi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık bu kmlere. ~ 2 yıl önce
Cidden yazık. 4 yıl önce de ne niyetle kalındığı aşikar o otelde. Ayrıca davaya konu husus otelin bilgileri saklayamaması olarak alınmış. Yani km diyo ki evet ben bi halt yedim ama bu neden saklanmamış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Size ne bana ne ~ 2 yıl önce
Kimseyi ilgilendirmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aceba ~ 2 yıl önce
Ucretli mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Belki ~ 2 yıl önce
Olabilir
Nur ~ 2 yıl önce
Rapcide verecek para ne arar!
Yes ~ 2 yıl önce
Buyuk ihtimal
Suc kimin? ~ 2 yıl önce
Bu durumda, suc kesinlikle izinsiz erisim yapan kisinin. Ozel hayatinin gizliligini ihlalden polis nisanliya ceza verilmesi sart. Otel yonetimi savcilik izini olmadan bu bilgiyi bir polisle kesinllikle paylasamaz. Ne gunlere kaldik…Bu platform eskiden boyle degildi. Herhalde her sey magazinsel bir bakis acisiyla degerlendiriliyor artik…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya ~ 2 yıl önce
Birileri tutusmus
Otelle ne alakası var ~ 2 yıl önce
Polis Polnetten ulaşıyor bilgiye, ki yaptığı KVKK'ya göre suç.
Pushback ~ 2 yıl önce
Kabincilik iyice ele ayaga dustu siz siz olun onlarla takilmayin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000