27 Ocak 2019, Pazar 09:48:27

Kabin memuru uçuş sırasında hayatını kaybetti

Honolulu-New York seferini yapan uçakta bir kabin memuru hayatını kaybetti. Uçak acil iniş yaptı.
  • Bu insanlar türkiyede uçsa 30 yıl deviremez çünkü türkiyede ki mentalite farklı ekonomik durum farklı herşey farklı... Bu mesleği artık sevmiyorsan yapmıcaksın başkalarınında motivasyonunu düşürmiceksin kraldan kralcıyım demiceksin. Yapıyorsan ozaman olacaklardan sen sorumlusun! Bu mesleğini seven ve 20 yılını güzellikle deviren tüm meslektaşlarıma burdan selamım olsun!
  • ne istediğini bilen yolcuların arasında, saygılı bir işveren ve iş arkadaşlarıyla 31 degil 41te calisilir. Burada 10 yili deviren kafayı kırıyor. 15senelik zaten durumu dusunmuyor Allah a havale ediyorsun. şu kokpit fotoğrafı bile ne kadar neşe dolu. bizde öyle mi? içerisi alay komutanlığı. gereksiz bir disiplin. bir hava cıva afra tafra. bilgisizliğin normal sonucları. iletisim soru isareti. CRM ne demek oldugunu sor kac kisi bilir. ustelik ingilizce kelimeler olduklarını bile bilmezler
  • Şen şakrak bir arkadaşa benziyor
  • Biz de ise 31 yaşından sonra kimseye iş vermiyorlar.Kadın 31 yıldır uçuyormuş,nerden baksak 50 yaşının üstündedir.
  • Meslekdasimiza Allah rahmet eylesin..
  • 31 yıllık Kabin Memuru... Bizde yok, olacak gibi görülmüyor da... Varsa bile idari görevdedir ve uçmaz. Değerli merhuma Allah'tan rahmet diliyorum. En istediği şekilde göçtüğünü düşünüyorum.
  • Bizde 30 yıl uçana antika muamelesi yapılıyor. Nedeni gayet açık. Havacılıkta yapılan bi yanlış hesaplamadan ötürü. Haberdeki detaya bakılırsa adam 30 yıldır uçuyormuş... Soran var mı peki yılda kaç bacak uçuş yapıyor ve uçuşların block toplamı kaça tekabül ediyor ? ... İçten içe hak veren de , haksız bulan da olacak bu yazıyı okuyanlar arasında. Ancak ifade etmeliyim ; Havacılığa yeni bir soluk getirmenin vakti çoktan geçti ! "SAYGILAR"

Amerika Birleşik Devletleri'nde Honolulu-New York seferini yapan bir yolcu uçağının kabin memuru uçuş sırasında hayatını kaybetti. 

Hawaiian Havayolları'nın HA50 sefer sayılı Honolulu-New York seferini yapan Airbus A330 tipi uçağı 253 yolcu ve 12 mürettebat ile New York'a gitmek üzere Honolulu'dan hareket etti. 

Kalkış yaptıktan bir süre sonra 31 yıldır Hawaiian Havayolları kabin memuru Emile Griffith hayatını kaybetti. First Class bölümündeki bir doktorunda müdahale ettiği Griffith'e dakikalarca kalp masajı yapıldı. 

Yapılan tüm müdahalelere rağmen Emilie Griffith kurtarılamadı. Griffith'in kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetmiş olabileceği belirtildi. 



Kabin memuru uçuş sırasında hayatını kaybetti

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

20 yıl ~ 5 yıl önce
Bu insanlar türkiyede uçsa 30 yıl deviremez çünkü türkiyede ki mentalite farklı ekonomik durum farklı herşey farklı... Bu mesleği artık sevmiyorsan yapmıcaksın başkalarınında motivasyonunu düşürmiceksin kraldan kralcıyım demiceksin. Yapıyorsan ozaman olacaklardan sen sorumlusun! Bu mesleğini seven ve 20 yılını güzellikle deviren tüm meslektaşlarıma burdan selamım olsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GuvenKM ~ 5 yıl önce
ne istediğini bilen yolcuların arasında, saygılı bir işveren ve iş arkadaşlarıyla 31 degil 41te calisilir. Burada 10 yili deviren kafayı kırıyor. 15senelik zaten durumu dusunmuyor Allah a havale ediyorsun. şu kokpit fotoğrafı bile ne kadar neşe dolu. bizde öyle mi? içerisi alay komutanlığı. gereksiz bir disiplin. bir hava cıva afra tafra. bilgisizliğin normal sonucları. iletisim soru isareti. CRM ne demek oldugunu sor kac kisi bilir. ustelik ingilizce kelimeler olduklarını bile bilmezler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sadiye ~ 5 yıl önce
CRM : Carsamba Vor.Hepimiz biliriz ;)
Teknisyen ~ 5 yıl önce
Şen şakrak bir arkadaşa benziyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
31 yıllık kabin memuru ~ 5 yıl önce
Biz de ise 31 yaşından sonra kimseye iş vermiyorlar.Kadın 31 yıldır uçuyormuş,nerden baksak 50 yaşının üstündedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
$adiye ~ 5 yıl önce
Hayellerim yikildi. Hostez olacagidim.dunyayi gezecegidim.yas siniri varimis megersem. Nasip degilmis. Kader...
Türkiye de yaşamanın cezası ~ 5 yıl önce
Türkiye gibi az gelişmiş ülkelerde böyle. Acından ölsen ne devletin ne başkasının umrundasın.
A330cu ~ 5 yıl önce
Erkek kabin memuru degerli arkadasim,isim kadin ismine benziyor
Kabin ~ 5 yıl önce
Meslekdasimiza Allah rahmet eylesin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 5 yıl önce
31 yıllık Kabin Memuru... Bizde yok, olacak gibi görülmüyor da... Varsa bile idari görevdedir ve uçmaz. Değerli merhuma Allah'tan rahmet diliyorum. En istediği şekilde göçtüğünü düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FATİH ~ 5 yıl önce
Uçmamalarının tek sebebi gecmisle gelecegi karsilastirmak, kıyas icinde soyleydi boyleydi yapmak kafalarına gore eski tas eski hamam bilgisizlik ve ilgisizlik icinde bu saatten sonra ben mi ucucam demek. bence temel sebep bu.
Fosil ~ 5 yıl önce
Bizde 30 yıl uçana antika muamelesi yapılıyor. Nedeni gayet açık. Havacılıkta yapılan bi yanlış hesaplamadan ötürü. Haberdeki detaya bakılırsa adam 30 yıldır uçuyormuş... Soran var mı peki yılda kaç bacak uçuş yapıyor ve uçuşların block toplamı kaça tekabül ediyor ? ... İçten içe hak veren de , haksız bulan da olacak bu yazıyı okuyanlar arasında. Ancak ifade etmeliyim ; Havacılığa yeni bir soluk getirmenin vakti çoktan geçti ! "SAYGILAR"

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000