12 Nisan 2022, Salı 15:08:35

Kabin memuru dolandırıcıları işbaşında!

İş arayan kabin memuru adaylarını dolandıran şebekenin tuzağına düşen bir kabin memuru adayı dolandırıcılara 160 bin TL kaptırdı.
  • söz bir daha dolandırılmam
  • Fala ve reenkarnasyona inanan ermiş arkadaşlarımı kandırmak zor değil ya. Hani biz kuşağı düşüncesiz ve marjinaldik :)
  • Kezban
  • Gene ucuz kurtulmuş
  • Adam gibi caydırıcı ve yaptırım gücü yüksek kanunların olmadığı, olsa bile uygulanmadığı veya adamına göre muamele edildiği,ekonominin,insanlığın, vicdanın,devletin ağırlığının bittiği yerde kaos,terör, şiddet,suç,haksızlık, adaletsizlik herşey olur,yeni Türkiye'de bunlar artık normal maalesef...
  • Zeka yok diye bosuna demiyoruz
  • Bıktık bu pis insanlardan tecrübeli biri olarak ben bile bu sahte şirketten defalarca kez mail ve mesaj aldım nerden buluyorlar irtibat numaralrını aklım almıyor birde nicole bey vs görüşecek patromumuz fln diyorlar boydan resim vs istiyorlar yeni başlayacak arkadaşlar öncelikle şunu bilsin hiçbir işe alım yapacak şirket bu kadar unprofessional olamaz ve watsapptan bilgi istemez!!!
  • 15 sene mahkemesi sürer
  • Nasıl oluyorda iş arayan birisi bankadan şak diye 160 bin kredi çekiyor???
  • Kabin memuru nerede oturuyormus amazon ormanlarinda mi kendi telefonu kirildiysa otel telefonu yoksa ankesorlu telefon var hic bisey yoksa yanindan gecen bir vatandasa rica etse gene arar diye dusunuyorum

İş arayan kabin memuru adaylarını dolandıran şebekenin tuzağına düşen bir kabin memuru adayı dolandırıcılara 160 bin TL kaptırdı.

Kariyer sitelerine sık sık kabin memuru alımı yapılacağı şeklinde ilan veren Ankara merkezli Falcon Jet adlı paravan şirket, kabin memuru adaylarını mağdur etmeye devam ediyor. Bugüne kadar onlarca kez şikayet yapılmasına karşın herhangi bir yaptırım uygulanmayan dolandırıcıların hedefinde bu kez bir başka kabin memuru adayı vardı. İş bulma umuduyla paravan şirketin yetkilileriyle irtibata geçen H. İsimli kabin memuru iş görüşmesi için Ankara’ya çağırıldı. Burada bir otele yerleştirilen S.’ye maaş dışında konaklamak için ev ve bir de araba verileceği söylendi. Ancak bunun için kendisinden bir miktar kredi çekilmesi gerektiği söylendi. Paravan şirket yetkilileriyle bankaya giden S. iki parça halinde toplam 160 bin TL kredi çekti.

AİLESİNE ULAŞMAMASI İÇİN TELEFONU KIRILDI

Kabin memuru adayının ailesine ulaşmaması için cep telefonunun ise kasten kırıldığı öğrenildi. İki gün ailesi haber alamayınca aile polise başvurdu. İki günün sonunda genç kabin memuru adayı kaldığı otelde yakınları tarafından bulundu.

©AirportHaber.com

Kabin memuru dolandırıcıları işbaşında!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

pardon abi ~ 2 yıl önce
söz bir daha dolandırılmam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Z sınıfı Z Kuşağı ~ 2 yıl önce
Fala ve reenkarnasyona inanan ermiş arkadaşlarımı kandırmak zor değil ya. Hani biz kuşağı düşüncesiz ve marjinaldik :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Votandaş ~ 2 yıl önce
Kezban

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gene ~ 2 yıl önce
Gene ucuz kurtulmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Normal ~ 2 yıl önce
Adam gibi caydırıcı ve yaptırım gücü yüksek kanunların olmadığı, olsa bile uygulanmadığı veya adamına göre muamele edildiği,ekonominin,insanlığın, vicdanın,devletin ağırlığının bittiği yerde kaos,terör, şiddet,suç,haksızlık, adaletsizlik herşey olur,yeni Türkiye'de bunlar artık normal maalesef...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zeka ~ 2 yıl önce
Zeka yok diye bosuna demiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KA ~ 2 yıl önce
Bıktık bu pis insanlardan tecrübeli biri olarak ben bile bu sahte şirketten defalarca kez mail ve mesaj aldım nerden buluyorlar irtibat numaralrını aklım almıyor birde nicole bey vs görüşecek patromumuz fln diyorlar boydan resim vs istiyorlar yeni başlayacak arkadaşlar öncelikle şunu bilsin hiçbir işe alım yapacak şirket bu kadar unprofessional olamaz ve watsapptan bilgi istemez!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
15 SENE ~ 2 yıl önce
15 sene mahkemesi sürer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nasıl? ~ 2 yıl önce
Nasıl oluyorda iş arayan birisi bankadan şak diye 160 bin kredi çekiyor???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir dost ~ 2 yıl önce
Kabin memuru nerede oturuyormus amazon ormanlarinda mi kendi telefonu kirildiysa otel telefonu yoksa ankesorlu telefon var hic bisey yoksa yanindan gecen bir vatandasa rica etse gene arar diye dusunuyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O kabin memuru ~ 2 yıl önce
Jetonum bitmişti arayamadim abi

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000