06 Nisan 2020, Pazartesi 13:56:49

Kabin memurları sağlık hizmetlerinde görev alacak

Küresel olarak büyük bir hızla yayılan Covid-19 virüsü yüzünden sağlık sektörü çalışanları zor durumda kalıyor. TUI Havayolları, kabin memurlarının sağlık hizmetlerinde görev alması kararlaştırıldı.
  • Tkda Uc erkek bir sisman kadin, hostes
  • Aynı şey Türkiyede de olsun. Hazır, ihtiyaç da varken. Türkiyede sağlıkçı olmak ne demek görsünler de, şikayet etmeyi bıraksınlar.
  • yasadi yine bileydim pilot yerine doktor olurdum
  • THYde böyle bir adim atabilir. Hem en azindan Kabin Memurlari Saglik Egitimlerinden gecmis olur ve böylesi durumlarda yasanacak olan sorunlarda kisisel olarak kendilerinede gelistirmis olurlar
  • Biz kabin ekiplerinin de ilk yardım sertifikası var. Eğer bu süreçte bize hastanelerde ihtiyaç varsa ücret karşılığı ben çalışmaya varım.
  • Çok saçma bi şey

Küresel olarak büyük bir hızla yayılan Covid-19 virüsü yüzünden sağlık sektörü çalışanları zor durumda kalıyor.

Hastenelere başvuranların sayıları gün geçtikçe artarken, alışveriş merkezlerini, tenis courtlarını, havalimanlarını bile hastaneye dönüştüren ülkeler oldu. Artan vaka sayıları karşısında,  doktor ve hemşire sayısı da yetersiz kalıyor. Hükümetlerin vaka sayısını yavaşlatarak müdahale şansını arttırma çabaları da karantina uygulamasında ki eksikliklerden dolayı başarısız kalıyor.

TUI havayolları da yetersiz olan sağlık personeline destek çıkmak adına ve üzerlerindeki baskıyı azaltabilmek için  kabin memurlarını St John Ambulance hizmetlerinde COVID-19 mücadelesinde görevlendirileceğini açıkladı.

©AirportHaber.com

Kabin memurları sağlık hizmetlerinde görev alacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Ayni resim ~ 4 yıl önce
Tkda Uc erkek bir sisman kadin, hostes

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sağlıkçi ~ 4 yıl önce
Aynı şey Türkiyede de olsun. Hazır, ihtiyaç da varken. Türkiyede sağlıkçı olmak ne demek görsünler de, şikayet etmeyi bıraksınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doktorlar ~ 4 yıl önce
yasadi yine bileydim pilot yerine doktor olurdum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MUC ~ 4 yıl önce
THYde böyle bir adim atabilir. Hem en azindan Kabin Memurlari Saglik Egitimlerinden gecmis olur ve böylesi durumlarda yasanacak olan sorunlarda kisisel olarak kendilerinede gelistirmis olurlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 4 yıl önce
Biz kabin ekiplerinin de ilk yardım sertifikası var. Eğer bu süreçte bize hastanelerde ihtiyaç varsa ücret karşılığı ben çalışmaya varım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 4 yıl önce
Çok saçma bi şey

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000