15 Ekim 2019, Salı 08:56:32

Kabin memurları greve gidecek!

UFO sendikası, kabin personelinin Frankfurt ve Münih havalimanlarında 20 Ekim Pazar günü saat 06.00’da beş saatlik greve gideceğini açıkladı.
  • simit sırasında )))
  • Yaptıkları iş neki grevin etkisi ne olsun alt tarafı çay kahve dağıtıyorlar ne olacak yolcular çay kahve içmeyince uçaklar uçmayacakmı asıl biz grev yaparsak uçakların güvenliği tehlikeye girer
  • Lufthansa
  • Adamlara helal olsun, hakları için her zaman greve gidiyorlar ama ülek ve şirket olarak zenginliklerinden de hiçbir şey kaybetmiyorlar bizde de grev yasaklanıyor,kimse hakkını birlik olup aramıyor,hakkını yiyenlere oy verip duruyor sonra da ağlıyorlar ! Bu kafayla daha çoook sömürülür,geri kalırız,bize herşey müstahak !
  • Vereceksin ileri demokrasiyi. Greve çıkanları da milli havayoluna zarar veriyor diye vatan haini ilan edeceksin, bir de televizyonlarda 5000 euro maaş alıyorlar, bu ülkede profesör bu parayı almıyor diye reklam yaptın mı daha insan içine çıkamazlar.
  • TGSye alım varmı?

Alman havayolu şirketi Lufthansa’da çalışan kabin personelinin ücretlerin artırılması talebiyle Pazar günü grev yapacağı bildirildi.

“Bağımsız Kabin Personeli Organizasyonu” (UFO) Sendikasından yapılan açıklamaya göre, Lufthansa ile ücretlerin artırılmasını konusunda anlaşma sağlanamamasından dolayı sendika, Frankfurt ve Münih havalimanlarında 20 Ekim Pazar günü saat 06.00’da beş saatlik iş bırakma eylemi kararı aldı.

Lufhansa’dan yapılan açıklamada ise söz konusu grev kararının “yasal” olmadığı belirtilerek, 20 Ekim’de uçuşların planlandığı gibi devam edeceği kaydedildi.

Lufthansa, Avrupa genelinde hava yolu şirketleri arasında artan rekabet nedeniyle bu yıl için kar hedefini düşürmüştü. Daha önce 2019 için 2,4-3 milyar avro arasında faiz ve vergi öncesi kar hedefleyen şirket, bu rakamı 2-2,4 milyar avro olarak revize etmişti.

Kabin memurları greve gidecek!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

bizimkiler ))) ... ~ 4 yıl önce
simit sırasında )))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff ~ 4 yıl önce
Yaptıkları iş neki grevin etkisi ne olsun alt tarafı çay kahve dağıtıyorlar ne olacak yolcular çay kahve içmeyince uçaklar uçmayacakmı asıl biz grev yaparsak uçakların güvenliği tehlikeye girer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Faso ~ 4 yıl önce
Lufthansa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hans ~ 4 yıl önce
Adamlara helal olsun, hakları için her zaman greve gidiyorlar ama ülek ve şirket olarak zenginliklerinden de hiçbir şey kaybetmiyorlar bizde de grev yasaklanıyor,kimse hakkını birlik olup aramıyor,hakkını yiyenlere oy verip duruyor sonra da ağlıyorlar ! Bu kafayla daha çoook sömürülür,geri kalırız,bize herşey müstahak !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bunlarda ileri demokrasi yok ~ 4 yıl önce
Vereceksin ileri demokrasiyi. Greve çıkanları da milli havayoluna zarar veriyor diye vatan haini ilan edeceksin, bir de televizyonlarda 5000 euro maaş alıyorlar, bu ülkede profesör bu parayı almıyor diye reklam yaptın mı daha insan içine çıkamazlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
320 handsome FO ~ 4 yıl önce
TGSye alım varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000