17 Eylül 2018, Pazartesi 12:14:49

Kabin emniyet grubu 5. çalıştayını düzenledi

Kabin Emniyet Grubu'nun 5. Çalıştayı, Türk Hava Yolları'nın ev sahipliğinde 12-14 Eylül 2018 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirildi.
  • Yahu gelin edirneye emniyet gorun rezilligi canakkale daha beter. Lakin kimseler yok vatandas bunlari toplar valla polis jandarma nerde yazik yahu
  • Evet çaycıyım!!! Kimi misafir çay ister, kimi misafir kahve bende seve seve götürürüm. Çünkü benim işim bu. Sonra ay sonuda alırım 7-8 bin tl maaşımı ve pass biletimi, avrupada, maldiv adalarında o parayı yerim. Var mı dünyanın daha çok kazanan kahvecisi çaycısı? Çaycıyım gururluyum :) Oturun kudurun.
  • Sende soforsun. Auto pilot. Tukuruklu su afiyet olsun
  • sen cayci kal su buyuk olsun bu arada icine limon at
  • yaptiklari isi boyle seylerle sanki daha degerliymis gibi gostermeye calismalar sen caycisin cayci kabul et
  • toplanmis
  • ne kadar onemli bi is yapmislar...

Kabin Emniyet Grubu'nun 5. Çalıştayı, Türk Hava Yolları'nın  ev sahipliğinde 12-14 Eylül 2018 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirildi.

SHGM konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Kabin ekibi, kabin emniyeti/güvenliği ve yolcu konularında çalışmalarda bulunmak, kabin ve yolcu emniyetini ulusal seviyede artırmak için ihtiyaç duyulan gerekliliklerin, rehber dokümanların ve uygulama faaliyetlerinin hazırlanması, geliştirilmesi ve güncellenmesi konularında faaliyet gösteren Kabin Emniyet Grubu üyeleri 5. kez bir araya geldi.

SHGM Uçuş Operasyon Daire Başkanlığı’nın koordinasyonunda üçer aylık periyotlarla yılda dört defa toplanan Kabin Emniyet Grubu, bu çalıştayda, “SHT Kabin Yol Boyu Talimatı” ile “İnsan Kaçakçılığının Tanınması ve Müdahalesinde Kabin Ekibi Eğitimi Talimatı 3. Yolcu Emniyet Bilgilendirme Talimatı” konularını ele aldı.

Ülkemizde yolcu taşımacılığı yapmak üzere ruhsatlandırılmış havayolu işletmelerinde kabin emniyet uzmanı olarak görev yapan personelden oluşan Kabin Emniyet Grubu; uzman bir işbirliği ağı kurmak ve yürürlükte olan uygulama kurallarının sonuçlarının geri bildirimini sağlayarak gerekli görülen hususlarda tedbir almasını hedefliyor.

Kabin emniyet grubu 5. çalıştayını düzenledi

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Trakyali ciftci ~ 6 yıl önce
Yahu gelin edirneye emniyet gorun rezilligi canakkale daha beter. Lakin kimseler yok vatandas bunlari toplar valla polis jandarma nerde yazik yahu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çaycıyım kudurun ~ 6 yıl önce
Evet çaycıyım!!! Kimi misafir çay ister, kimi misafir kahve bende seve seve götürürüm. Çünkü benim işim bu. Sonra ay sonuda alırım 7-8 bin tl maaşımı ve pass biletimi, avrupada, maldiv adalarında o parayı yerim. Var mı dünyanın daha çok kazanan kahvecisi çaycısı? Çaycıyım gururluyum :) Oturun kudurun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arif ~ 6 yıl önce
"Çaycıyım kudurun "diyen sahtekar havlayıp durma. Numaradan başkası yazıyor intiba yaratmak için yazma. Zaten kuduruyorsun. Kuduz aşısı yaptır da kudurmaktan kurtul. Başkalarını ısırma...
Tk ~ 6 yıl önce
Sende soforsun. Auto pilot. Tukuruklu su afiyet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
caycisin ~ 6 yıl önce
sen cayci kal su buyuk olsun bu arada icine limon at

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haha ~ 6 yıl önce
Valla hic boyle olmuyor ucakta. “Zihmit ilmizsi bi ciy alabilir miyim musait ildiginizdi...” Ayrica ben sana cay, kahve, su getiriyorum, yemegini veriyorum. Sen de benim para kazanmami saglayan ucagi kullaniyosun, goturup getiriyosun. So what yani? Gunun sonunda iyi istirahatler dileyip ( senin gibilerle umudediyorum ki) bir daha gorusmemek uzere ayriliyoruz... Biraz profesyonel ol, herkes isi ne gerektiriyosa onu yapiyor...
cayci ~ 6 yıl önce
yaptiklari isi boyle seylerle sanki daha degerliymis gibi gostermeye calismalar sen caycisin cayci kabul et

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RealistKM ~ 6 yıl önce
Amerikada yapsan bu yorumu seni ayrimciliktan toplum disina atarlar nefes alamaz society de kendine bi metre yer bulamazdin. Dua et Turkiye gibi egitim seviyesi dusuk liyakatsiz is bilmeyen bir toplumda yasiyorsun. Senin sansin bu ortamda dogman buyumen kendini gelistirmeyi birak, saygisizca yasamayi dustur edinmen.
Acınasi insanlarsiniz ~ 6 yıl önce
Size gerçekten acıyorum ya varya gerçekten konfeksiyon kenarlarinda 1600 lira paraya it gibi çalışıyor evinize götürecek ekmek bulamiyorsunuz bazi günler lan. Gelmişsin burda çoğu insanın erişmek istediği güzel bir mesleği findik tanesi kadar olmayan beyninle elestirmeye calisiyorsun. O cayci dediğin adam kadın senin 2 3 katın para alıyor ve toplumda senin bir halta yaramayan isinden çok daha güzel yer buluyor. Kıskançlığindan geberebilirsin şimdi.
Sus len. ~ 6 yıl önce
Cayciyim, gururluyum ne var?
caycilar ~ 6 yıl önce
toplanmis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
waow ~ 6 yıl önce
ne kadar onemli bi is yapmislar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşsiz ~ 6 yıl önce
Yine de toplanmayı başarmışlar, senin gibi klavye başında memleket kurtarmaktan daha iyi birşeyler yapmışlar belli ki :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000