18 Ocak 2010, Pazartesi 09:55:09

KABİN BASINCI DÜŞEN UÇAK ACİL İNİŞ YAPTI!

Aer Lingus Havayolları'nın Dublin-Budapeşte seferini yapan uçağının kabin basıncı düştü...
  • Çok gerilmişsin sen. izne çık dinlen biraz...
  • Arkadaşlar uçtuğunuz uçak tipi için neden böyle fanatik davranıyosunuz ki??konuyla ne alakası var hem, her uçak tipinde yaşanabilir bunlar...ayrıca bugün airbus uçarsınız zaman gelir uçak tipinizi değiştirir boeing uçarsınız...suni gerginlik yaratmadan mantıklı yorumlar yapın..saygılar..
  • terbiyesizlik yapma arkadasım. bunlar havacılıkta olacak şeylerdir eger sen havacılık icindeysen böyle bir yorum yapmaman lazımdır ama sanıyorum sen sadece simulatorcusun bundan böyle salakca yorumlar yazıyorsun. özelliklerini nasıl tepki verecegin bir ucagı bilmeden konusma. ben senin boeingci oldugunu zannediyorum. denemişler, runway insight autopilot dis. at dis.. siz napın '' teen '' GPWS'ye kadar AT ile gidin at kapatmaya üşenenler.. ;)
  • yeter artik bu hava otobusunden cektiğimiz. yine mi airbus ya.. ne biçim ucak bunlar
  • nerde bagıran çıgıran yolcular. bu yabancılar da çok tebkisiz biraz bizim yolculardan ders alsınlar tabi işin özünde yabancı yolcular işin uzmanına saygı gösteriyor ama bizimkiler kendi uzman mutlaka herkonuda bilgileri vardır !!!!!

Aer Lingus Havayolları'nın Dublin-Budapeşte seferini yapan uçağının kabin basıncı Viyana'nın kuzeyinde düştü. Oksijen maskeleri açılan uçakta yaralanan olmadı, uçak zorunlu olarak Viyana Havaalanı'na iniş yaptı.

Dublin-Budapeşte seferini yapan Aer Lingus Havayolları'na ait Airbus A321-200 tipi ve EI-678 kuyruk tescilli yolcu uçağının kabin basıncı düştü. Uçak Viyana Havaalanı'na zorunlu iniş yaptı.

Oksijen maskeleri açılan uçakta yaralanan olmazken, yolcular otobüslerle Budapeşteye gönderildi.

KABİN BASINCI DÜŞEN UÇAK ACİL İNİŞ YAPTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
Çok gerilmişsin sen. izne çık dinlen biraz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşlar uçtuğunuz uçak tipi için neden böyle fanatik davranıyosunuz ki??konuyla ne alakası var hem, her uçak tipinde yaşanabilir bunlar...ayrıca bugün airbus uçarsınız zaman gelir uçak tipinizi değiştirir boeing uçarsınız...suni gerginlik yaratmadan mantıklı yorumlar yapın..saygılar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
terbiyesizlik yapma arkadasım. bunlar havacılıkta olacak şeylerdir eger sen havacılık icindeysen böyle bir yorum yapmaman lazımdır ama sanıyorum sen sadece simulatorcusun bundan böyle salakca yorumlar yazıyorsun. özelliklerini nasıl tepki verecegin bir ucagı bilmeden konusma. ben senin boeingci oldugunu zannediyorum. denemişler, runway insight autopilot dis. at dis.. siz napın '' teen '' GPWS'ye kadar AT ile gidin at kapatmaya üşenenler.. ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yeter artik bu hava otobusunden cektiğimiz. yine mi airbus ya.. ne biçim ucak bunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
nerde bagıran çıgıran yolcular. bu yabancılar da çok tebkisiz biraz bizim yolculardan ders alsınlar tabi işin özünde yabancı yolcular işin uzmanına saygı gösteriyor ama bizimkiler kendi uzman mutlaka herkonuda bilgileri vardır !!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000