05 Mayıs 2013, Pazar 17:01:51

KABİN AMİRİNİN İSYANI!

Kabin amiri N.B., karısının gece geç saatlere kadar alkol alıp evde kendisini ve kızını dövdüğünü ileri sürüp dava açtı. Gözü mor fotoğraflarını da delil olarak sundu. Mahkeme, eşi 6 ay evden uzaklaştırdı
  • Elemanın karısından canısıkılmış başından savmak nafaka vermeden boşamak için dövdürmüş kendini birilerine
  • Elemanın karısından canısıkılmış başından savmak nafaka vermeden boşamak için dövdürmüş kendini birilerine
  • Tabiki anormal her kadının başarmak istediği bi durumdur bu tarz hareketleri kınıyorum :))
  • koca dayağı kutsaldır diyen beyinsiz şahsiyet; bütün dayak yiyenlerin vebâlini sende çek inşallah..
  • Mor renk Yakismis,kiyafete uygun
  • belliki adamın karısının psikolojik sorunları var. bunun erkeklikle vs. ne alakası var. en güzelini yaparak boşanma davası açmış.
  • Bir an için adamın 1.68, kadının ise Doğu Alman bayan güreş takımında güreşen 1.86'lık bir yarma olduğu gözümün önüne geldi. Demekki senden iri karı almayacan aga. Hem yanyanayken kötü görüntü verirsin, hem de bu tür durumlar söz konusu olabilir..
  • saka mi la bu
  • koca dayağı kutsaldır ama karısından dayak yiyen ne kadar adamdır !!!
  • tipine bir baksana once aynada,az bile dayak yemissin

İstanbul'da özel bir havayolu şirketinde kabin amiri olarak çalışan N.B., kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle 8 yıllık eşi Aleyna S.'ye boşanma davası açtı. "Gece alemlere gidiyor. Eve alkollü halde gelip beni dövüyor" diyen kocanın gözü mor, burnu kan içindeki fotoğraflarını delil olarak kabul eden mahkeme de Aleyna S.'ye 6 ay evden uzaklaştırma cezası verdi. İlginç dava şöyle gelişti: Özel bir havayolu şirketinde kabin amiri olarak çalışan 38 yaşındaki N.B., 8 yıl önce bir tekstil firmasında yönetici olan Aleyna S. ile evlendi. Bir kız çocukları dünyaya gelen çiftin mutluluğu çok uzun sürmedi. İddiaya göre Aleyna S., arkadaşlarıyla gece geç vakitlere kadar barlarda takılıyor, eve alkollü olarak gelip kocası N.B.'ye fiziki şiddet uyguluyordu. Gördüğü muameleye daha fazla dayanamayan N.B. de "Karımdan şiddet görüyorum" diyerek boşanma davası açtı. N.B. Aile Mahkemesi'nde açılan davada avukatı aracılığıyla sunduğu dilekçesinde yaşadıklarını şöyle anlattı: "İlk yıllar mutlu giderken, son günlerde çekilmez bir hal aldı. Sudan sebeplere sinirlenen ve tepki gösteren eşim Aleyna S., bana şiddet uygulamaya başladı."

'2-3 GÜN EVE GELMEDİĞİ OLUYOR'

Gözü mor, burnu kan içinde fotoğraflarını mahkemeye delil olarak sunan mağdr eş, "Dayak yüzünden karakolluk olduk. Hatta şiddeti daha da artırarak bana tekme tokat vuruyor. Hırsından evde bulunan eşyalara zarar vererek, cam çerçeve indiriyordu. Eşyaları kırdığı yetmezmiş gibi içerisinde pasaport, uçuş sertifikası kartlar, para ve cüzdan olan uçuş çantamı camdan aşağıya attı" dedi. Kabin amiri koca, eşinin 3 yaşındaki kızına da şiddet uygulandığını iddia ederek şunları anlattı: "Şiddeti sadece bana değil, kızımıza da uyguluyor. Kızımın, gördüğü şiddet karşısında psikolojisi bozuldu. Pedagog yardımı alıyorum. Ölümle tehdit edip, kendisini de öldüreceğini belirterek, defalarca atlamak için cama çıktı. Her defasında ise ayağından tutarak çektim. Gece barlara ve diskolara gitmektedir. Sabaha karşı eve gelmektedir. Ben evde olmadığım zaman kızımızı anneme bırakıyor ya da yanında götürerek alkollü ortamlara sokuyor. Hatta bazen de 2-3 gün eve gelmiyor." Mahkeme, Aleyna S. hakkında '6 ay konuta ve N.B.'nin çalıştığı yere yaklaşmama' kararı verdi. Boşanma davası için de Aleyna S.'nin cevap dilekçesi bekleniyor. (Sabah)

KABİN AMİRİNİN İSYANI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Boxör kadın ~ 11 yıl önce
Elemanın karısından canısıkılmış başından savmak nafaka vermeden boşamak için dövdürmüş kendini birilerine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boxör kadın ~ 11 yıl önce
Elemanın karısından canısıkılmış başından savmak nafaka vermeden boşamak için dövdürmüş kendini birilerine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O eleman ~ 11 yıl önce
O eleman sana dala...
Bahtsız boxör ~ 11 yıl önce
Tabiki anormal her kadının başarmak istediği bi durumdur bu tarz hareketleri kınıyorum :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
koca dayağı kutsaldır diyen beyinsiz şahsiyet; bütün dayak yiyenlerin vebâlini sende çek inşallah..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazik ~ 11 yıl önce
Mor renk Yakismis,kiyafete uygun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yoruma gel ~ 11 yıl önce
belliki adamın karısının psikolojik sorunları var. bunun erkeklikle vs. ne alakası var. en güzelini yaparak boşanma davası açmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 11 yıl önce
Bir an için adamın 1.68, kadının ise Doğu Alman bayan güreş takımında güreşen 1.86'lık bir yarma olduğu gözümün önüne geldi. Demekki senden iri karı almayacan aga. Hem yanyanayken kötü görüntü verirsin, hem de bu tür durumlar söz konusu olabilir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şiddet ~ 11 yıl önce
Siddeti erkek uygulayinca normal mi geliyor size? Tersi cok mu anormal? Yasalarda ve kanunda kadina ve erkege uygulanan siddet ayrı ayrı mı degerlendiriliyor? Aile ici siddet bu memleketin meselesi. Kime nerede ve ne sikilde ,siddet uygulaniyorsa Allah yardimcisi olsun. Siddet gorene bu sekilde pskolojik siddet uygulamakta bizim kulturumuzun ayibi. Ha vurmussun ha hakaret edip dalga gecmissin... yazik
saka ~ 11 yıl önce
saka mi la bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
leman ~ 11 yıl önce
koca dayağı kutsaldır ama karısından dayak yiyen ne kadar adamdır !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eline saglik ~ 11 yıl önce
tipine bir baksana once aynada,az bile dayak yemissin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000