17 Mart 2009, Salı 17:29:36

Jumbo Jet pistten çıktı, çamura saplandı! (VİDEO)

Cargolux Havayolları’na ait Boeing 747-400 tipi kargo uçağı Hollanda’nın güneyindeki havaalanına inişi sırasında pistten çıktı.
  • Onurun Eidhoven olayi tamamiyla ayri bir olay.Ekip V1 dan sonra kalkisi iptal etmeye calismistir.Tüm havacilik kuralarana göre yanis bir karadir.Ayrica biraz interneti arastirisaniz o olayin gercek raporunu görürsünüz.Bence bu olaya hic benzemiyor.Olay avrupa olayi degil.Ben türkiyedeki gec pilot nesline inaniyorum olarla beraber pilotlarin standartlari gelisecektir.EGITIM GEREK!
  • Iyiki bir Turk sirketi degil,yoksa bu iki yuzlu avrupalilar baslardi yeniden karalamaya,hic unutmam Eindhoven da yillar once Onurun ucagi pisten cikinca kiyameti koparmislardi,ama bu olay kendilerini ilgilendirdigi icin susacaklar.

Nairobi-Maastricht seferini yapan Cargolux Havayolları’na ait B747-400 tipi kargo uçağı inişe geçtiği sırada pistten çıktı. Pistten çıkan toprağa sağlanınca havaalanı trafiği durduruldu.

Hollanda’nın güneyinde meydana gelen olayda kimsenin burnu dahi kanamazken, uçak bakımı yapılmak üzere açığa alındı. Havaalanında durdurulan trafik yerel saatle 14:30 sularında yeniden uçuşlara açılırken. Uçuşa engel bir durum görülmediği için uçak boş olarak saat 15:40'ta Lüksemburg’a hareket etti.

AirportHaber’in edindiği bilgilere göre; uçak çiçek ve çeşitli bitkileri taşıyordu.

İşte olayın hemen ardından çekilen o görüntüler:

 

 

 ©AirportHaber.com

Jumbo Jet pistten çıktı, çamura saplandı! (VİDEO)

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Onurun Eidhoven olayi tamamiyla ayri bir olay.Ekip V1 dan sonra kalkisi iptal etmeye calismistir.Tüm havacilik kuralarana göre yanis bir karadir.Ayrica biraz interneti arastirisaniz o olayin gercek raporunu görürsünüz.Bence bu olaya hic benzemiyor.Olay avrupa olayi degil.Ben türkiyedeki gec pilot nesline inaniyorum olarla beraber pilotlarin standartlari gelisecektir.EGITIM GEREK!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Iyiki bir Turk sirketi degil,yoksa bu iki yuzlu avrupalilar baslardi yeniden karalamaya,hic unutmam Eindhoven da yillar once Onurun ucagi pisten cikinca kiyameti koparmislardi,ama bu olay kendilerini ilgilendirdigi icin susacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000