27 Ocak 2017, Cuma 11:02:53

JFK'da Müslüman çalışana çirkin saldırı

ABD'de John Kennedy Havalimanı'nın bekleme salonunda Robin Rhodes adlı bir yolcunun, Müslüman kadın çalışana saldırdığı ve hakaret ettiği bildirildi.
  • Ben boyle sacmalik gormedim. Kendileri Fetullah Güleni koruyorlar. Oda müslüman hatta peygamber oldugunu bile iddia ediyor. Onu da sinir disi edin verin türkiyeye. Müslümanlara bu kadar düşman iseniz.
  • Hep ClA isleri
  • Amerikadaki müslümanlarin az bir kismi dışardan gelen müslüman geneli sonradan müslüman olmuş zenciler latinler beyaz amerikalilar, kimi nerden kovuyorsun adam 5 göbek amerikali zaten trumpta bunu biliyor merak etmeyin.
  • Senden iyi cehennem odunu olacak.
  • Bu gelişmeler hiç hayra elamet değil tüm müslümanlara Daiş işid el kaide militanı muamelesi yapıyorlar ve bu örgütleri kuran destekleyen ve hedef haline getirende yine Abd ve bunları açıklayanlarda Abd li yetkililer
  • Ne gunlere kaldik ya
  • Bizde ulkemizin her kösesine yabancı çalıştıralım.thy de kaç tane pgs de kaç tane yabancı pilot var hepsi Yunanlı.Olimpik hava yolları kapandığında yerde duran 340 larini Türkiye'ye vermedi neden diye soruldu Türkiye'ye vermeyiz çürüsün yine de vermeyiz dediler.yillarca teror örgütüne destek verdiler.Susma sustukça üstüne gelirler.biraz dik durun lütfen.Tepkimizi koyalim.ama ben kabuksuz seviyorum diyorsanız o başka
  • Bu Tür Haberleri lütfen yayinlamyin!! Biz onlar gibbi degiliz.
  • Bu daha bişey değil.. türk deyince herkes geri çekiliyor, müslümanlar araplar ve türkler en nefret edilen insanlar oldu.. bunu beceren takunyacıları tebrik ederim.. biz de sizin gibi köpekler yüzünden aynı kefeye konuyoruz sizin gibi olmadığımız halde!!!
  • Bütün olan biten bir algı yaratıyor.İslamcı teröristlerle sıradan müslümanı aynı kefeye koyduruyor.Tabi bunu yaratan yine amerika,türkiye,suudi arabistan,katar vd...Birde gerçek islamiyeti savunduğunu iddia eden kesimler var.Bunlar,bir gün de çıkıp işid karşıtı,el kaide karşıtı,terör karşıtı eylem yaptılar mı?Yok.Hatta kafa kesene içten içe sempati beslediler gavur öldürüyor diye.Ama mesele türban olsa hepsi sokaklarda.

ABD'de John Kennedy Havalimanı'nın bekleme salonunda Robin Rhodes adlı bir yolcunun, Müslüman kadın çalışana saldırdığı ve hakaret ettiği bildirildi.

New York Daily News'in haberine göre, yetkililer New York'un Queens bölgesinde John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı'nın bekleme salonunda bir yolcunun, Delta Havayolları çalışanı Müslüman kadına saldırarak hakaretler yağdırdığını açıkladı.

Queens Bölge Savcısı Richard Brown, Aruba'dan gelen ve Massachusetts uçuşu için havalimanında bekleyen 57 yaşındaki Rhodes'in, önce ofisinde bulunan havalimanı çalışanı Rabeeya Khan'ı taciz etmeye başladığını dile getirdi.

"Burada ne yapıyorsun, namaz mı kılıyorsun?"

Brown'un daha sonra Rhodes'in başörtülü Khan'ın kapısını çarparak içeri girdiği, "Burada ne yapıyorsun, uyuyor musun, namaz mı kılıyorsun?" diye bağırmaya başladığı belirtildi.

Savcı Brown, duruma şaşıran Khan'ın, "Ne oluyor? Ben ne yaptım?" dediğini, bunun üzerine Rhodes'un Müslüman kadına hakaretler yağdırmaya başladığını aktardı.

İddialara göre Rhodes'in kadını kolundan tutarak odadan çıkarmaya çalıştığını ifade eden Brown, bir görgü tanığının araya girmesiyle Khan'ın ofisten kaçtığını, Rhodes'in kadını yakalayarak namaz kılmasını aşağılamaya devam ettiğini dile getirdi.

"Şimdi Trump var, hepinizden kurtulacağız"

Brown, saldırganın "Şimdi Trump var, hepinizden kurtulacağız. Bu tür insanları Almanya'ya, Belçika'ya ve Fransa'ya sorun, ne olacağını göreceksiniz." diye bağırdığını da sözlerine ekledi.

Rhodes'in fiili saldırı, zorla alıkoyma, tehdit etme ve nefret suçlamasıyla göz altına alındığını kaydeden Brown, olay için "Bu en fazla kültürel çeşitliliğe sahip bölgelerden biri olan Queens'te yapılan yobazlık eylemidir." değerlendirmesinde bulundu.

JFK'da Müslüman çalışana çirkin saldırı

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Sacmalik ~ 7 yıl önce
Ben boyle sacmalik gormedim. Kendileri Fetullah Güleni koruyorlar. Oda müslüman hatta peygamber oldugunu bile iddia ediyor. Onu da sinir disi edin verin türkiyeye. Müslümanlara bu kadar düşman iseniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bunlar ~ 7 yıl önce
Hep ClA isleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
usa muslims ~ 7 yıl önce
Amerikadaki müslümanlarin az bir kismi dışardan gelen müslüman geneli sonradan müslüman olmuş zenciler latinler beyaz amerikalilar, kimi nerden kovuyorsun adam 5 göbek amerikali zaten trumpta bunu biliyor merak etmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baki ~ 7 yıl önce
Senden iyi cehennem odunu olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Musti ~ 7 yıl önce
Bu gelişmeler hiç hayra elamet değil tüm müslümanlara Daiş işid el kaide militanı muamelesi yapıyorlar ve bu örgütleri kuran destekleyen ve hedef haline getirende yine Abd ve bunları açıklayanlarda Abd li yetkililer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ama ~ 7 yıl önce
Ama bazı andavallar bu söylediklerini duyunca o zaman din değiştir diyor. İmajın içine edilmiş hala kuyruk dik. Bakalım nereye kadar..
Y ~ 7 yıl önce
Ne gunlere kaldik ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jfk ~ 7 yıl önce
Bizde ulkemizin her kösesine yabancı çalıştıralım.thy de kaç tane pgs de kaç tane yabancı pilot var hepsi Yunanlı.Olimpik hava yolları kapandığında yerde duran 340 larini Türkiye'ye vermedi neden diye soruldu Türkiye'ye vermeyiz çürüsün yine de vermeyiz dediler.yillarca teror örgütüne destek verdiler.Susma sustukça üstüne gelirler.biraz dik durun lütfen.Tepkimizi koyalim.ama ben kabuksuz seviyorum diyorsanız o başka

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xx ~ 7 yıl önce
Tipik bir bilgisiz yorum daha olimpic in 340larini thy almadi sebebi ise bakim kayitlarinin alacaklarini alamayan personel tarafindan yok edilmesiydi.
Gerekmez ~ 7 yıl önce
Bu Tür Haberleri lütfen yayinlamyin!! Biz onlar gibbi degiliz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
degilmisin ~ 7 yıl önce
gercekten mi ... kac kisi feto cü diye isinden atildi ? alakasi olmayan kac kisi?
Değil ~ 7 yıl önce
Alakası olan veya olmayan önemli diil de allahtan şansımıza 550 kişi içinde hiç fetö cü yokmuş.
İslam ~ 7 yıl önce
Bu daha bişey değil.. türk deyince herkes geri çekiliyor, müslümanlar araplar ve türkler en nefret edilen insanlar oldu.. bunu beceren takunyacıları tebrik ederim.. biz de sizin gibi köpekler yüzünden aynı kefeye konuyoruz sizin gibi olmadığımız halde!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O zaman ~ 7 yıl önce
Değiştir dinini kimliğini ırkını! Kimse karar vermiyor nerde doğacağını hangi ailenin cocugu olacagına. Amerika değil mi özgürlükler ülkesi. Sizde o adam gibi yobaz ve bağnaz ve örümcek kafasınız demekki. Neyse boşa yazıyorum türk düşmanlığı tarik boyunca vardı.demek ki hala da var olacak. Ama cokta tın. Cumhur başkanımız varolsun ki sizi böyle cıldıttıyor.
O zamana ~ 7 yıl önce
O sonza kadar yaşamayacak ve bir gün ölecek sonra napcaksınız? Kim güçlüyse ona.. minyonlar gibi tarih boyunca güçlünün arkasından gittiniz, senin için din iman farketmez, güç ve para nerdeyse ordasın..
O zaman ~ 7 yıl önce
Kimse ölümsüz değil o gitsede Allah başka bir yiğit gönderir.sen kafanı yorma. Bizim hedefimiz de ülkümüz de belli. Ama bazı belli olmayanlar aşağılayıcı laflar konuşabiliyor biz onları takmıyorum. Ne demiş atalarımız İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR.!
HAYIR ~ 7 yıl önce
Bütün olan biten bir algı yaratıyor.İslamcı teröristlerle sıradan müslümanı aynı kefeye koyduruyor.Tabi bunu yaratan yine amerika,türkiye,suudi arabistan,katar vd...Birde gerçek islamiyeti savunduğunu iddia eden kesimler var.Bunlar,bir gün de çıkıp işid karşıtı,el kaide karşıtı,terör karşıtı eylem yaptılar mı?Yok.Hatta kafa kesene içten içe sempati beslediler gavur öldürüyor diye.Ama mesele türban olsa hepsi sokaklarda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İmtahan ~ 7 yıl önce
Bu dünyaya neden geldiğinizi anlarsanız bu sorunların neden oldugunu anlarsınız abilerim ablalarım kardeşlerim
Tasma ~ 7 yıl önce
Onlar ve sende aynı tasmayıntaktıhınız için gayet nır al bu sözler

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000