17 Şubat 2010, Çarşamba 09:41:36

JFK en çirkin havalimanı seçildi!

Bir seyahat dergisi tarafından yapılan değerlendirmede ilginç bir sonuç ortaya çıktı.
  • Turist rehberi olduğum için Atatürk havalimanını ve Sabiha Gökçeni çok iyi biliyorum. Atatürkün olumsuz yönleri olsada yine güzel bir havalimanı... Ancak Sabiha Gökçen tam bir rezalet... Anlatılmaz ancak yaşanır. Sadece gidin görün... Işıkların bile tasarruf amaçlı yakılmadığı, danışmaya personel alınmadıgı, tek giriş tek x-ray cıhazı makınesının oldugu rezil bir havalimanı... Rezil ötesi... Sadece gidin görün ve yaşayın... Ben sürekli gidiyorum...
  • AHL kacinci onu da yazmis mi acaba???? gordugum en kullanissiz en kotu havaalanlarindan biri AHL.... Hele o dis hat yolcularinin otobusle geldiklerinde giris yaptigi kapi ve dis hat transit yolcularinin gidis katina ciktiklari bolum yok mu tam bir trajikomedi...o kadar insani balik istif o kapidan gecirip transit alana alip gidis katina cikarmak kimin parlak fikriydi acaba???????

ABD'de yayımlanan seyahat dergisi "Travel And Leisure", dünyanın en çok kullanılan havalimanlarından biri olan John F. Kennedy Havalimanı'nı en kötüler listesinde zirveye koydu.

Derginin internet üzerinden düzenlediği anketin sonuçlarına göre, dünyanın en çirkin havalimanları sıralamasında New York'un John F. Kennedy havalimanı birinci, Paris'in Charles de Gaulle havalimanı ikinci ve Moskova'nın Şeremetyevo havalimanı üçüncü oldu.

JFK en çirkin havalimanı seçildi!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Turist rehberi olduğum için Atatürk havalimanını ve Sabiha Gökçeni çok iyi biliyorum. Atatürkün olumsuz yönleri olsada yine güzel bir havalimanı... Ancak Sabiha Gökçen tam bir rezalet... Anlatılmaz ancak yaşanır. Sadece gidin görün... Işıkların bile tasarruf amaçlı yakılmadığı, danışmaya personel alınmadıgı, tek giriş tek x-ray cıhazı makınesının oldugu rezil bir havalimanı... Rezil ötesi... Sadece gidin görün ve yaşayın... Ben sürekli gidiyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AHL kacinci onu da yazmis mi acaba???? gordugum en kullanissiz en kotu havaalanlarindan biri AHL.... Hele o dis hat yolcularinin otobusle geldiklerinde giris yaptigi kapi ve dis hat transit yolcularinin gidis katina ciktiklari bolum yok mu tam bir trajikomedi...o kadar insani balik istif o kapidan gecirip transit alana alip gidis katina cikarmak kimin parlak fikriydi acaba???????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000