03 Haziran 2016, Cuma 10:18:04

Jetblue uçağında şort krizi

ABD’nin Boston kentindeki Logan Uluslararası Havalimanı’nda 26 yaşındaki bir kadından giydiği şortunun uçuşa uygun olmadığı gerekçesiyle kıyafetlerini değiştirmesi istendi.
  • kadınlar başlarına örtü alsa suç şort giyse suç oluyor. nedir bu kadınların çektiği
  • sanki bir şey var kızın giydiğinde tam geri kafalılık. amerikan çomarları bunlar da. aile varmış!!
  • Bu olay oldu gercekten de. Gerekce olarak Jetblue guvenlikten hic bahsetmemistir bile. Bu konuda yorum yapanlar acsin aciklamayi okusun. Jetblue kiyafetin diger yolculari rahatsiz edecegi icin almadigini beyan etmistir. Daha sonra yapilan resmi aciklama da aynidir. Az okuyun da. Boyle bir sey Turkiye'de olsa hemen laiklik elden gidiyor, yobazlar geldi derdiniz. Eziksiniz, ezik. http://www.nbcnews.com/video/jetblue-says-woman-s-shorts-to-small-to-fly-695857731882
  • Bu çirkin görüntüyü kaldırsanız artık olmaz mı ? Olayın havacılık boyutunu geçtim görüntü çok çirkin ...
  • Kimi der kısa şort ben derim hani şort
  • kim pantalonu ortadan yirti kizim? o sekilde ucaga seyahat edilirmi ya. yeri degil ve hic uygun degil. insan muttevazi olur ya
  • Eteğini giymeyi unutmuştur yaaa
  • lady gaga bike uçağa bu tür kıyafetle girmez. bu tür çok kısa şort uçaklarda sakıncalı bulunur; ister aöerika ister fransa ya da patagonyada. yani yapılan doğrudur. lady gaga uçağa normal bir insan gibi biner, kıyafetini de o şekilde ayarlar. daha sonra ayrı bir canavar ya da yartığa dönüşür uçaktan inince orası da kendi tercihi.
  • Üstü kaplan altı zebra.. Bizimlen değılsın..;))
  • Saka mı bu haber

ABD’nin Boston kentindeki Logan Uluslararası Havalimanı’nda 26 yaşındaki bir kadından giydiği şortunun uçuşa uygun olmadığı gerekçesiyle kıyafetlerini değiştirmesi istendi. Genç kadının sosyal medyada durumu paylaşmasının ardından kamuoyundan yoğun tepkiler geldi ve olay basına yansıdı.

ABD merkezli JetBlue hava yolları çalışanları, Maggie McMuffin giydiği şortun uçağa binmesi için çok kısa ve ‘yasak’ olduğu gerekçesiyle 18 Mayıs’ta Logan Uluslararası Havalimanı’ndaki uçuşunu gerçekleştiremeyeceğini ifade etti. Söylenenin ardından havalimanında bir pantolon satın alan ve şortunu değiştirip uçağa binen McMuffin’in bir daha JetBlue ile uçmayacağını belirterek sosyal medyada durumu paylaşmasının ardından kamuoyundan yoğun tepkiler geldi ve olay televizyona da yansıdı.

Forbes’a konuşan JetBlue sözcüsü Doug McGraw da olayı doğruladı ve “Kapı ve kabin görevlileri, McMuffin’in şortunun uçaktaki aileleri rahatsız edebileceğine karar verdi. O da üzerini değiştirip uçağa bindi. Çalışanlarımızı böyle kararlar almaları konusunda destekliyoruz” ifadelerini kullandı. Havayolu şirketi ayrıca, genç kadına havalimanından satın almaya zorladıkları pantolonun parasını ödemeyi ve ücretsiz bir uçak bileti vermeyi teklif etti.

Jetblue uçağında şort krizi

Yorumlar Tüm Yorumlar (45)

yaranamamak ~ 8 yıl önce
kadınlar başlarına örtü alsa suç şort giyse suç oluyor. nedir bu kadınların çektiği

Yanıtla

Kalan karakter 1000
amerikan çomarı ~ 8 yıl önce
sanki bir şey var kızın giydiğinde tam geri kafalılık. amerikan çomarları bunlar da. aile varmış!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gercekler ~ 8 yıl önce
Bu olay oldu gercekten de. Gerekce olarak Jetblue guvenlikten hic bahsetmemistir bile. Bu konuda yorum yapanlar acsin aciklamayi okusun. Jetblue kiyafetin diger yolculari rahatsiz edecegi icin almadigini beyan etmistir. Daha sonra yapilan resmi aciklama da aynidir. Az okuyun da. Boyle bir sey Turkiye'de olsa hemen laiklik elden gidiyor, yobazlar geldi derdiniz. Eziksiniz, ezik. http://www.nbcnews.com/video/jetblue-says-woman-s-shorts-to-small-to-fly-695857731882

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok çirkin ~ 8 yıl önce
Bu çirkin görüntüyü kaldırsanız artık olmaz mı ? Olayın havacılık boyutunu geçtim görüntü çok çirkin ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dschinnistanlı ~ 8 yıl önce
Kimi der kısa şort ben derim hani şort

Yanıtla

Kalan karakter 1000
y. ~ 8 yıl önce
kim pantalonu ortadan yirti kizim? o sekilde ucaga seyahat edilirmi ya. yeri degil ve hic uygun degil. insan muttevazi olur ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
man ~ 8 yıl önce
Eteğini giymeyi unutmuştur yaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pgs ~ 8 yıl önce
pegasustan alintilar))
turşucu hurşit ~ 8 yıl önce
lady gaga bike uçağa bu tür kıyafetle girmez. bu tür çok kısa şort uçaklarda sakıncalı bulunur; ister aöerika ister fransa ya da patagonyada. yani yapılan doğrudur. lady gaga uçağa normal bir insan gibi biner, kıyafetini de o şekilde ayarlar. daha sonra ayrı bir canavar ya da yartığa dönüşür uçaktan inince orası da kendi tercihi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olmamış ~ 8 yıl önce
Üstü kaplan altı zebra.. Bizimlen değılsın..;))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnvh ~ 8 yıl önce
Saka mı bu haber

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000