06 Mayıs 2018, Pazar 09:23:28

Jet2'den Türkiye atağı

İngiliz hava yolu şirketi Jet2, İngiltere'nin bir kentinden daha İzmir'e uçuş başlatıyor.
  • Hazır adını bu tarz şirketlere duyurmuşken dalamandaki gibi ryanairle iletişime geçilip bir kaç girişim yapılsa keşke. 2-3 ryanair uçuşu izmiri ileri atar
  • 3 havalimanına geçişle yolcuların alana ulaşması sorun olacak en azından birkaç yıl. Bu süreçte istanbul dışındaki şehirlerle hiç ilgilenmeyen (s.gökçen dahil) ve uçuş ağı oluşturmayan thy iflasın eşiğine gelebilir. Pekçok yabancı şirket ankara antalya izmir bodrum ve dalamana sefer koyop bir altyapı oluşturuyor. Bu süreçte yani 3 havalimanı aktif hale gelene kadar tüm şirketler buradan kaçar thy tek başına birkaç yılda bitebilir. Alan ulaşımı normale dönünce tüm şirketler yerini alır. Bu arada başka meydanları kullanma niyeti olmayan thy tek başına yükün altına kalır. Transit tek başına thy yi kurtaramaz. Olmasın.
  • Sonunda İzmire gelen birileri çıktı
  • Yabanci firmalar diğer sehirlere yatirim yapmaya basladi Istanbul merkezciligin bedelini uzun vadede ödeyecek Thy düşünsün....

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'deki dördüncü destinasyonu olarak İzmir'i açan ve 5 havalimanında bu kente uçuş başlatacağını açıklayan Jet2, bir havalimanından daha İzmir'e uçacağını belirtti.

Şirket tarafından yapılan açıklamada, 2019 sezonunda Stansted Havalimanı'ndan 3 noktaya daha uçuş başlatılacağı, bu noktalardan birinin de İzmir olduğu ifade edildi.

2019'da uçuş başlatılacak diğer iki destinasyonun ise Burgaz (Bulgaristan) ve Girit (Yunanistan) olduğu belirtilen açıklamada, Jet2'nun 2019'da Stansted'den toplam 36 destinasyona 1.7 milyon yolcu taşıyacağı kaydedildi.

Jet2, daha önce yaptığı açıklamada, 2019 yılında şirketin Manchester, Leeds/Bradford, Glasgow, Birmingham ve Newcastle havalimanlarından İzmir'e direkt uçuş başlatacağı ve Jet2'nun İzmir'i Türkiye'deki 4. destinasyonu olarak açtığı ifade edilmişti.

Jet2'den Türkiye atağı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Karşıyakalı ~ 6 yıl önce
Hazır adını bu tarz şirketlere duyurmuşken dalamandaki gibi ryanairle iletişime geçilip bir kaç girişim yapılsa keşke. 2-3 ryanair uçuşu izmiri ileri atar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kötü ihtimal ~ 6 yıl önce
3 havalimanına geçişle yolcuların alana ulaşması sorun olacak en azından birkaç yıl. Bu süreçte istanbul dışındaki şehirlerle hiç ilgilenmeyen (s.gökçen dahil) ve uçuş ağı oluşturmayan thy iflasın eşiğine gelebilir. Pekçok yabancı şirket ankara antalya izmir bodrum ve dalamana sefer koyop bir altyapı oluşturuyor. Bu süreçte yani 3 havalimanı aktif hale gelene kadar tüm şirketler buradan kaçar thy tek başına birkaç yılda bitebilir. Alan ulaşımı normale dönünce tüm şirketler yerini alır. Bu arada başka meydanları kullanma niyeti olmayan thy tek başına yükün altına kalır. Transit tek başına thy yi kurtaramaz. Olmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kkkk ~ 6 yıl önce
Sonunda İzmire gelen birileri çıktı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elin Ingilizi ~ 6 yıl önce
Yabanci firmalar diğer sehirlere yatirim yapmaya basladi Istanbul merkezciligin bedelini uzun vadede ödeyecek Thy düşünsün....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hem elin İngiliz’i hem elin Alman’ı ~ 6 yıl önce
İstanbul’u yücelteceğiz diye göbek çatlatıyoruz, diğer meydanlarda yabancılar malı götürüyor

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000