31 Mart 2023, Cuma 15:03:30

Japonya'dan Rusya'ya yeni yaptırım kararları

Japonya Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Bakanlığı, Rusya'ya yönelik yaptırımları genişlettiğini bildirerek, yaptırım listesine havacılık, uzay endüstrisi ve insansız hava araçlarına yönelik ekipmanlarının yasaklanmasını da eklediğini duyurdu.
  • Rusya'nın yediği haltı asla desteklemiyorum ama ABD tüm y dunyaya "DEMOKRASİ" götürürken kimse ambargo falan koyAmadi ama mevzu rusya olunca masallah hepsi bir oldu :):):(

Japonya Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Bakanlığı, Japonya hükümetinin Rusya'ya ihracatı yasak olan mallar listesini genişlettiğini ve listeye havacılık, uzay endüstrisi ve insansız hava araçlarına yönelik bileşenleri de eklediğini duyurdu.

Rusya'ya yönelik alınan tedbirlerin 7 Nisan'da yürürlüğe gireceği, yasaklı ürünler listesinde balonlar, planörler, motorsuz uçaklar ve bunların parçaları, paraşütler, uçak fren tertibatı, yer tabanlı uçuş eğitimi için ekipmanlar, dronlar ve bunların parçaları, su altı ve hava fotoğrafçılığı için optik sistemler, pusulalar ve navigasyon ekipmanlarının yer alacağı bildirildi.

Japon yetkililer ayrıca, çelik ve alüminyum ürünleri, kazanlar, jeneratörler ve optik fiber ihracatını da yasaklayacak.

Şu ana kadar Japonya'nın yaptırımları Rusya'dan yaklaşık bin kişiyi ve 100 kadar kuruluşu etkiliyor.

Japonya'dan Rusya'ya yeni yaptırım kararları

Yorumlar

heheh ~ 12 ay önce
Rusya'nın yediği haltı asla desteklemiyorum ama ABD tüm y dunyaya "DEMOKRASİ" götürürken kimse ambargo falan koyAmadi ama mevzu rusya olunca masallah hepsi bir oldu :):):(

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000