01 Şubat 2022, Salı 13:46:01

Japonya kayıp savaş uçağını arıyor!

Japonya'nın batısındaki İşikawa'da kalkıştan sonra irtibatın kesildiği F-15 savaş uçağını arama faaliyetleri devam ediyor.
  • Ulkeyi kanunsuz ve mesnetsiz uydurma bahanelerle bombaladilar, atom bombasi milyonlar ca Japonu sivil asker veya buyuk kucuk demeden yakti oldurdu ve insanlik tarihinin en buyuk bahsetini yapanlarla simdi Japonya gul gibi dost ve dostluk iliskisin de, bana grururdan onurdan bahsetme Japonya sen ancak Paryasin
  • Japonlari anlamis degilim, adamlar iki atom bombasi patlattilar mikyonlarca vatandasini diri diri yaktilar halen abd en onemli partnerleri, ortaklari, biraz insanda gurur olur yahu

Japonya'nın batısındaki İşikawa'da kalkıştan sonra irtibatın kesildiği F-15 savaş uçağını arama faaliyetleri devam ediyor.

Batıda kıyı eyaleti İşikawa'da bulunan Komatsu üssünden dün yerel saatle 17.30 sularında havalanan F-15 savaş uçağı radardan kaybolmuştu.

Üsten kalkışından kısa süre sonra irtibatın kesildiği Japonya Hava Öz Savunma Kuvvetlerine (ASDF) ait savaş uçağı ile 2 mürettebatı halen aranıyor.

Savunma Bakanlığı, uçağa ait cankurtaran malzemelerinin üssün 5 kilometre kuzeybatısında saptandığını ancak mürettebata ulaşılamadığını açıkladı.

ASDF'ye göre, kaybolmadan önce kurtarma sinyali vermeyen uçağın parçalarını bulabilmek için helikopter ve gemilerle arama faaliyetleri sürüyor.

Savunma Bakanı Kişi Nobuo, düzenlediği basın toplantısında "tek bir kaza" diye nitelediği olay sonrası "F-15 uçuşlarını durdurmayı planlamadıklarını" belirtti.

"Halka kapsamlı açıklama yapacaklarını" kaydeden Bakan Kişi, uçak bakımlarını güçlendirmek için ASDF'ye talimat verildiğini söyledi.

Öte yanda İşikawa Valisi Tanimoto Masanori hükümetin açıklamalarının bölge halkını "ikna etmediğini" belirtti. Komatsu İlçe Belediye Başkanlığı da uçuşların durdurulmasını talep etti.

Japonya kayıp savaş uçağını arıyor!

Yorumlar

Atom ~ 2 yıl önce
Ulkeyi kanunsuz ve mesnetsiz uydurma bahanelerle bombaladilar, atom bombasi milyonlar ca Japonu sivil asker veya buyuk kucuk demeden yakti oldurdu ve insanlik tarihinin en buyuk bahsetini yapanlarla simdi Japonya gul gibi dost ve dostluk iliskisin de, bana grururdan onurdan bahsetme Japonya sen ancak Paryasin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nerde ~ 2 yıl önce
Japonlari anlamis degilim, adamlar iki atom bombasi patlattilar mikyonlarca vatandasini diri diri yaktilar halen abd en onemli partnerleri, ortaklari, biraz insanda gurur olur yahu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F16 ~ 2 yıl önce
Orası ABD işgalinde 1945 den beri.
Sen anlamazsın kapasiten yetmez ~ 2 yıl önce
Geçmişte olan geçmişte kalır biraz geleceğe bakın!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000