22 Eylül 2019, Pazar 09:43:41

Japon otomotiv devi göklere çıkacak

Japon otomotiv devi Toyota, Lexus markasıyla göklere çıkmaya hazırlanıyor.
  • Hilux'ların uçan versiyonlarına hazır olun. Artık 3.dünya ülkelerinin dandik orduları ve bilumum Ortadoğu-Afrika fraksiyonları tarafından bir yerlerine Doçka ve GTT montajlanmış olarak uçurulduğunu görürüz belki :-)

Japon firma özel jet üretimine başlayacak.

Toyota tarafından yapılan açıklamaya göre, ürettiği lüks otomobillerin yanı sıra geliştirdiği muhteşem tasarımlı yatlarla da dikkat çeken Lexus, şimdi de özel jet üretimine giriyor.

Toyota’nın global başkanı ve Lexus marka şefi Akio Toyoda, kısa süre önce Lexus’un bir yat tanıtımında konuşurken, Japon firmanın gökyüzüne açılmak istediğini ima etti.

“Toyota bir otomotiv şirketinden bir mobilite şirketine dönüşmeye çalışıyor ve Lexus markasının değerini artırmak için kara, deniz ve havayı kapsamamız gerekiyor ve bu nedenle yat gerçekten ihtiyacımız olduğunu düşündüğümüz bir konseptti” diyen Toyoda firmanın uçak üretimi de yapabileceğini ifade etti.

Toyoda, Lexus’un bir uçak üzerinde çalışıp çalışmadığı sorulduğunda ise “o alana sıra geldiğinde lütfen bizi izleyin” demekle yetindi.

Toyota’nın gökyüzüne ne zaman açılacağı şu an için bilinmiyor fakat firmanın pazara girmesi durumunda HondaJet ile rekabet etmek zorunda kalacağı kesin. (Motor1)

Japon otomotiv devi göklere çıkacak

Yorumlar

Volvo ~ 5 yıl önce
Hilux'ların uçan versiyonlarına hazır olun. Artık 3.dünya ülkelerinin dandik orduları ve bilumum Ortadoğu-Afrika fraksiyonları tarafından bir yerlerine Doçka ve GTT montajlanmış olarak uçurulduğunu görürüz belki :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000