09 Mayıs 2011, Pazartesi 08:12:45

İZMİR-ROMANYA ARASINDA UÇUŞLAR BAŞLIYOR

İzmirli işadamı Erdoğan Tözge’nin kurduğu Ekselans Turizm, Bükreş’te işbirliği yaptığı “Premium Holiday” ile Romanya-Çeşme arasında bir turizm köprüsü kuruyor.
  • sonunda sunexpress ve lufthansadan sonra bir havayolu daha izmiri yurtdisina direkt bagliyor

Tözge, 15-16 Mayıs arasında Romanya’nın 300 turizm acentesinin temsilcilerinden oluşan 40 kişilik bir info grubuna Çeşme’yi tanıtacaklarını açıkladı. Tözge, iki yıl içinde 50 bin turisti İzmir ve Çeşme’de ağırlamayı hedeflediklerini söyledi. Çeşme’yi tanıtmak için Bükreş fuarına katıldıklarını belirten Tözge, “13 Haziran’dan Eylül sonuna kadar her pazartesi Carpatair, her salı  Taron Havayolları tarafından haftada 2 uçuş olanağı sağlanacak” dedi.

TERMAL AVANTAJI

Yıllık bir milyon turist potansiyeline sahip olan Romanya’nın bu potansiyelinden faydalanmanın Çeşme için çok önemli olduğunu vurgulayan Tözge, “Turizmde geri kalmışlığımızın en önemli ve birinci nedeninin tanıtım eksikliği olduğunu düşünüyoruz” dedi. Premium Holiday ile Çeşme’nin Avrupa pazarındaki ağırlığını artırmasını sağlayacak olan bir süreç başlattıklarını söyleyen Erdoğan Tözge, “Destinasyon Çeşme” parolasıyla yola çıktıklarını kaydetti.

İZMİR-ROMANYA ARASINDA UÇUŞLAR BAŞLIYOR

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
sonunda sunexpress ve lufthansadan sonra bir havayolu daha izmiri yurtdisina direkt bagliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000