13 Mayıs 2017, Cumartesi 10:12:05

İzmir-Manchester uçağında olay çıktı!

İzmir-Manchester seferi yapan uçakta bulunan iki İngiliz kadın, Müslüman iki erkeğin hareketlerinden şüphelenerek ortalığı ayağa kaldırdı.
  • Pis kokmus ingiliz domuzlari. Heryerde kaos yaratirlar. Defolun turkiyeden.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Ne işiniz var benim güzel ülkemde ingilizler??? Defolun gidin.
  • Uçaktan ben ve tanımadığım bir Türk vatandaşını beraber indirip tekrar aradılar. Tek suçumuz müslüman ve sakallı olmak. Avukatımdan randevü istedim. O arkadaşla beraber dava açacağız. O iki kadın bu kadar müslümanlardan nefret ediyorlarsa neden Türkiye'ye tatile geldiler? Başka ülke mi kalmadı? Duyduğuma göre biz kalktıktan sonra polis onları sabaha kadar sorgulamış. Keşke Türkiye'ye giriş yasağı koysalar.
  • Bence ciddiye alinip arama talep etmekte bir mahsur yok. Kadin yolculari uyanik olmalarindan oturu tabrik ederim.
  • Ne diyelim kardeş müslümanlara yapılanları göz ardı edip gavuru savunanlar nerde hani sizi gidi gavurcuklar sizi zaten korkunuz müslümanların yükselişe gecmesi
  • Kesin uçakta manschester ile göztepe taraftarı karşılaştı bu ıngilizler galatasarayli2diye saldırdılar

İzmir-Manchester seferi yapan uçakta bulunan iki İngiliz kadın, Müslüman iki erkeğin hareketlerinden şüphelenerek ortalığı ayağa kaldırdı.

Uluslararası hava yollarında Müslüman yolculara yönelik önyargılı yaklaşımlar, yolcuların hayatını işkenceye çevirdi. Hemen hemen hergün farklı farklı ülkelerde havayollarında Müslüman yolculara tacize uğruyor, terörist muamelesi görüyor. Son olarak İzmir'den İngiltere'nin Manchester şehrine havalanmaya hazırlanan uçak, paranoyak iki İngiliz kadın yolcunun neden olduğu tartışmalara sahne oldu.

Önceki gün İzmir'den kalkışa hazırlanan MT685 sefer sayılı Thomas Cook Havayolları'na ait uçakta bulunan iki İngiliz kadın, yolcular arasında bulunan iki Müslüman erkeğin hareketlerinden şüphelenerek ortalığı ayağa kaldırdı. İki erkeğin şüpheli hareketlerde bulunduğunu ileri süren kadın yolcular, güvenliğe şikayette bulundular. Kadınlar, yeniden güvenlik kontrolü yapılmadan uçakla uçmayacaklarını belirterek uçağın 80 dakika gecikmeli uçmasına neden oldu. İngiliz kadınlar, iki erkeğin şüpheli hareketler yaparak tuvalete gittiğini, tuvalette telefonlarıyla uğraştığını belirterek tartışmalara neden oldu. Bunun üzerine uçağa gelen güvenlik görevlileri iki erkeği yeniden güvenlik kontrolünden geçirmek istedi. Yolcular kısa süreliğine itiraz etseler de sonunda güvenlik kontorlünden geçmeyi kabul etti. Güvenlik tarafından yeniden güvenlik kontrolünden geçirilen iki erkeğin üzerinden herhangi bir şüpheli duruma rastlanmadı.  İki İngiliz kadın uçaktan indi, diğer yolcular ise aynı uçakla sefere devam etti.

Thomas Cook Havayolları güvenlik görevlileri, iki erkek yolcunun kendileriyle işbirliği yapmasına teşekkür ederek, herhangi bir güvenlik zaafiyetinin olmadığını söyledi. Havayolu şirketi ayrıca iki yolcudan ve diğer yolculardan özür diledi. 

Olaya şahit olan diğer yolcular ise iki İngiliz kadının yaptıklarına tepki gösterdi. Yapılanların önyargılı düşüncelerinden kaynaklandığını belirterek kadınların yanlış yaptığını söyledi. 

Öte yandan Ağustos ayında da üç İngiliz kardeş, yanlışlıkla cep telefonlarında "DEAŞ materyali" bulundurmakla suçlandıktan sonra Stansted'deki uçaktan indirilmiş, istihbarat elemanları tarafından soruşturmaya alınmışlardı. O olayda da yine bir yanlış anlaşılmadan kaynaklanan durum söz konusuydu. 

İzmir-Manchester uçağında olay çıktı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

M. ~ 7 yıl önce
Pis kokmus ingiliz domuzlari. Heryerde kaos yaratirlar. Defolun turkiyeden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abey ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XY ~ 7 yıl önce
Ne işiniz var benim güzel ülkemde ingilizler??? Defolun gidin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şahin Lim ~ 7 yıl önce
Uçaktan ben ve tanımadığım bir Türk vatandaşını beraber indirip tekrar aradılar. Tek suçumuz müslüman ve sakallı olmak. Avukatımdan randevü istedim. O arkadaşla beraber dava açacağız. O iki kadın bu kadar müslümanlardan nefret ediyorlarsa neden Türkiye'ye tatile geldiler? Başka ülke mi kalmadı? Duyduğuma göre biz kalktıktan sonra polis onları sabaha kadar sorgulamış. Keşke Türkiye'ye giriş yasağı koysalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tnr ~ 7 yıl önce
Bence ciddiye alinip arama talep etmekte bir mahsur yok. Kadin yolculari uyanik olmalarindan oturu tabrik ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MikeAlphaLima ~ 7 yıl önce
Ben de seni tabrik ederim. Her gordugumuz adami arattiralim o zaman.
Taner ~ 7 yıl önce
Git tedavi ol arkadaşım, hastasın.
Im muslim ~ 7 yıl önce
Ne diyelim kardeş müslümanlara yapılanları göz ardı edip gavuru savunanlar nerde hani sizi gidi gavurcuklar sizi zaten korkunuz müslümanların yükselişe gecmesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Altay ~ 7 yıl önce
Kesin uçakta manschester ile göztepe taraftarı karşılaştı bu ıngilizler galatasarayli2diye saldırdılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000