04 Haziran 2011, Cumartesi 12:20:59

İZMİRLİLERİ DE MEST ETTİ!

İzmir’de süren hava gösterisine Ali İsmet Öztürk yine damgasını vurdu...
  • Allah nazardan saklasın Ali Bey. Nice yıllar gökyüzüne renk katmaya devam et inşallah.
  • Ali İsmet Kardeşim, Bu ne disiplin, bu ne performans alkışlar sana, tebrik ederim. Sana bir şey olmayacak ama bir gün seni izlerken bize bir şey olacak:))
  • Can-i gonulden tebrik ediyoruz seni Ali İsmet. Gosterin muhtesemdi. Cesaretine ise diyecek soz yok.. Senin gibi insanlara cok ihtiyacimiz var. Allah bilegine kuvvet versin. Selamlar, sevgiler.
Türkiye’nin bu anlamda yüz akı olan pilot Öztürk, İzmir’deki hava gösterisinde izleyicileri adeta mest etti. Çiğli’deki gösteride kendi sınırlarını bile zorlayan Ali İsmet Öztürk, yaptığı şovlarla herkesin odağı haline geldi.

2004-2011 yılları arasında 170’den fazla gösteri yapan ve toplamda 25 milyon seyirciye ulaşan akrobasi pilotu bugün de Çiğli’de İzmirlileri mest etti.

Ali İsmet Öztürk’ün ardından da Polonyalı pilotlar izleyicilere keyifli anlar yaşattı.















İZMİRLİLERİ DE MEST ETTİ!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Allah nazardan saklasın Ali Bey. Nice yıllar gökyüzüne renk katmaya devam et inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ali İsmet Kardeşim, Bu ne disiplin, bu ne performans alkışlar sana, tebrik ederim. Sana bir şey olmayacak ama bir gün seni izlerken bize bir şey olacak:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Can-i gonulden tebrik ediyoruz seni Ali İsmet. Gosterin muhtesemdi. Cesaretine ise diyecek soz yok.. Senin gibi insanlara cok ihtiyacimiz var. Allah bilegine kuvvet versin. Selamlar, sevgiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000