11 Eylül 2021, Cumartesi 12:02:52

İzmirli gençler helikopterle uçuş deneyimi yaşadı

İzmir'in kurtuluşunun 99. yıldönümü kutlamaları kapsamında İzmir Valiliği ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenen havacılık gösterisi İzmir Airshow etkinliği kapsamında gökyüzünde ayrı bir heyecan daha yaşandı.
  • Elemanlar askerden kaçmasın doğuya gitsin orda bol bol binerler tk da asker kaçağı çok mesela lafa gelince hepsi twitterdan bayrak vatan falan fişman eksik etmezler ben bunlara Süslü Müslüman Fason Vatansever diyorum
  • İzmir gece kondu memleketi
  • İstihdam sağlamadan mesleklere özendirmeye çalışan sonra da vakti gelince kol gibi bir işsizlik gerçeğiyle insanları karşı karşıya bırakan akıl ziyanlığı ve hatta cinayet sebebi bir ülkeyiz.

İzmir'in kurtuluşunun 99. yıldönümü kutlamaları kapsamında İzmir Valiliği ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenen havacılık gösterisi İzmir Airshow etkinliği, izleyenlere unutulmaz dakikalar yaşatırken gökyüzünde ayrı bir heyecan daha yaşandı. Kutlama programı çerçevesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi, 50 gence helikopterle uçuş deneyimi yaşattı.

İzmir Valiliği ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile İzmir'in 99. kurtuluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında dün düzenlenen hava gösterisi İzmir Airshow etkinliği nefes keserken gökyüzünde de ayrı bir heyecan yaşandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Dairesi Başkanlığı desteğiyle Sosyal Projeler Dairesi Başkanlığına bağlı Genç İzmir Örnekköy ve Tarihi Havagazı Fabrikası Gençlik Yerleşkesi üyesi 15-20 yaş arası başarılı öğrenciler ile şehit çocukları, İzmir Havacılık Kulübünün Buca Kaynaklar'daki pistinden ve Selçuk Efes Havaalanı'ndan İzmir Havacılık Kulübü Derneği üyesi pilotlar eşliğinde helikopterle gökyüzüne havalandı. Gençlere hava aracı pilotu CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan da eşlik etti.

Etkinlik, uzay, havacılık ve teknoloji alanlarında toplumun tamamında farkındalık sağlamak, çocukları ve gençleri havacılık ve uzay alanlarında araştırma yapmaya ve çalışmaya özendirmek amacıyla düzenlendi. İzmir Havacılık Kulübü Derneği üyesi pilotlar, 9 Eylül İzmir'in kurtuluşu kutlamaları kapsamında hava gösterisi de yaptı.

İzmirli gençler helikopterle uçuş deneyimi yaşadı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

T r u t h ~ 3 yıl önce
Elemanlar askerden kaçmasın doğuya gitsin orda bol bol binerler tk da asker kaçağı çok mesela lafa gelince hepsi twitterdan bayrak vatan falan fişman eksik etmezler ben bunlara Süslü Müslüman Fason Vatansever diyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alakasız ~ 3 yıl önce
Nerden konuya girip nasıl oraya bağladın. TK ile helikopter, askerlik doğu görevi falan.
Gizem ~ 3 yıl önce
İzmir gece kondu memleketi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gizem'e cevap ~ 3 yıl önce
Güzel Izmır için gecekondu lafı yapıyorsunuz ama siz hiç Istanbul'un halini biliyor musunuz? Istanbul'daki sadece gecekondulu 2 semt koca izmir yapar dikkatinizi çekerim. Izmire laf söylemeyin bu konuda Istanbulu geçemez.
3yıldır işsiz pilot ~ 3 yıl önce
İstihdam sağlamadan mesleklere özendirmeye çalışan sonra da vakti gelince kol gibi bir işsizlik gerçeğiyle insanları karşı karşıya bırakan akıl ziyanlığı ve hatta cinayet sebebi bir ülkeyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000