22 Kasım 2022, Salı 10:24:32

İZAYDAŞ Uçak Kiralama İhalesine Çıkıyor

İZAYDAŞ hem havadan hem de karadan yapılan denetimler için çevre kontrol ve denetim uçağı kiralama hizmeti alacak.
  • Sayın Tahir Başkanım, bu görev için iha kullanmanın daha avantajlı olacağını düşünüyorum.
  • Sadece gözlem maksatlı bir hizmet için, havada birkaç saat kalabilen uçak yerine İHA yı meden tercih ermiyorlar ki? 24 saat havadan denetim yapmak daha tercih edilen değil mi?

İzmit Atık ve Artıkları Arıtma Yakma ve Değerlendirme A.Ş. (İZAYDAŞ) hem havadan hem de karadan yapılan denetimler için çevre kontrol ve denetim uçağı kiralama hizmeti alacak.

İZAYDAŞ hem denizde hem de karada oluşabilecek kirlilik tespiti, orman yangınları, içme suyu havzaları kontrolü ve buna benzer hizmetleri deniz denetim ve kontrol uçağı sayesinde sık sık yapabiliyor. Bu kapsamda İZAYDAŞ, bu faaliyetleri uçaklarla gerçekleştiriyor.

İHALE TARİHİ BELLİ OLDU

“Çevre Kontrol ve Denetim Uçağı İşletilmesi Hizmeti Temini İşi” için İZAYDAŞ ihaleye çıkıyor. 1 Ocak 2023-30 Haziran 2024 tarihleri arasında 1000 saatlik uçuş yapılarak çevre kontrol ve denetim uçağının işletilmesi hizmeti temini işi için ihale 1 Aralık 2022 tarihinde saat 14.00’da İZAYDAŞ Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilecek.



İZAYDAŞ Uçak Kiralama İhalesine Çıkıyor

Yorumlar

İzmit'Lee ~ 1 yıl önce
Sayın Tahir Başkanım, bu görev için iha kullanmanın daha avantajlı olacağını düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gözlem ~ 1 yıl önce
Sadece gözlem maksatlı bir hizmet için, havada birkaç saat kalabilen uçak yerine İHA yı meden tercih ermiyorlar ki? 24 saat havadan denetim yapmak daha tercih edilen değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000