05 Ocak 2011, Çarşamba 11:56:49

İYİ SENELER

AirportHaber Başyazarı Sefa İnan, 2011 yılının ilk yazısında geçmişte yaşanılan olayları ve köşe yazarlarının görevlerini kendi düşünceleriyle yorumladı. İşte İnan'ın çarpıcı örnekler ve açıklamalarla dolu o köşe yazısı...
  • Eger bir kose yazari ,bir sirketin sadece kotu giden yanlarini gorur ve bu konuda kosesinde yazi yaziyorsa bence bu yazi tarafli bir yazidir.siz ister boyle kabul edin ister etmeyin .Sefa beyin bir cok kose yazilarina katilmiyorum surekli felaket tellaligi yapiyor. Bir gunde cikip sirketin nerelerden nerelere geldigine ve bunu yapanlarin basarilarindan bir dem vurmasini beklerim ,yigidi oldururken hakkini yememek lazim, bu sirkete 25 yilimi verdim nerelerden nerelere geldigimizi cok iyi bilenlerdenim bir sirketin ehil ellerde oldugu zaman neler yapilabilecegini yasayarak goruyorum ve onumuzdeki yillardada bu buyume ve gelisme daha iyi olacak insallah. bence kose yazarlari yanlislari elestirirken iyi seyleride yuceltmeli.anlatabildimmi ?
  • Bende sana katılmıyorum arkadaş; Köşe yazarı bir şirketi veya şirketi methetmekle görevli olamaz. Şimdiki medyadaki kalemsörlerin tarzı bu.Sefa beyde demek istiyorki herkes kendi görevini iyi yapmakla mükellef. Bu görevini iyi yapıyorsa yazmaya onu methetmeye gerek yok.Ben onun yanlışını yazar ve düzelmesini beklerim diyor. İyi haberler şüphesiz yazılmalıdır.Ama bunu köşe yazarı yapmaz.Bunu haber olarak verirler ve kamu oyu aydınlanmış olur. Bilmem anlatabildimmi. Cengiz Üreyen.
  • size katilmiyorum sefa efendi .. kose yazarlari tabiki eksik ve hatali noktalari bulup ,yorumlamali ama yapilan guzel seyleride paylasmaliki adil olsun .. siz bu kose yazisini kabuya mal ediyorsunuz ve tabiki yanlislari aktarmaktan sorumlu oldugunuz gibi dogrularida yapilan guzel seyleri de yazmalsinizki ,bu hem halkin o kurum hakkinda neler yapildigini ogrenmesi veya nerelerde hata yapiliyorsa onuda gormelerini saglamaniz her iki tarafida motive edeceginden onem arzetmektedir.. alsinda bukonuda cok fazla yazabilrim sanirim bu kadari sizin icin kafidir ..e anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az demisler bosuna soylememisler degilmi?
Yazıma 2011 yılının; öncelikle ülkemize, sektörümüze ve çalışanlarına kutlu olmasını dileyerek girmek istiyorum.

Her zaman olduğu gibi; 2010 yılında da sektördeki otoritelere ve şirketlerimize yönelik sert eleştirilerim oldu. Bu hafta, yine gündemimde çok önemli konular olmasına karşın, yeni yılın ilk yazısında bunları yazmaya pek elim varmadı diyebilirim.

Sektörde 1991 yılından bu yana köşe yazıları yazan (600 ü aşkın makale) biri olarak, yazılarıma genelde bir göz atıldığında; sadece eleştiri yaptığım gözlemlenebilir.

AirportHaber Başyazarı Sefa İnan'ın köşe yazısını okumak için TIKLAYINIZ
İYİ SENELER

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Eger bir kose yazari ,bir sirketin sadece kotu giden yanlarini gorur ve bu konuda kosesinde yazi yaziyorsa bence bu yazi tarafli bir yazidir.siz ister boyle kabul edin ister etmeyin .Sefa beyin bir cok kose yazilarina katilmiyorum surekli felaket tellaligi yapiyor. Bir gunde cikip sirketin nerelerden nerelere geldigine ve bunu yapanlarin basarilarindan bir dem vurmasini beklerim ,yigidi oldururken hakkini yememek lazim, bu sirkete 25 yilimi verdim nerelerden nerelere geldigimizi cok iyi bilenlerdenim bir sirketin ehil ellerde oldugu zaman neler yapilabilecegini yasayarak goruyorum ve onumuzdeki yillardada bu buyume ve gelisme daha iyi olacak insallah. bence kose yazarlari yanlislari elestirirken iyi seyleride yuceltmeli.anlatabildimmi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bende sana katılmıyorum arkadaş; Köşe yazarı bir şirketi veya şirketi methetmekle görevli olamaz. Şimdiki medyadaki kalemsörlerin tarzı bu.Sefa beyde demek istiyorki herkes kendi görevini iyi yapmakla mükellef. Bu görevini iyi yapıyorsa yazmaya onu methetmeye gerek yok.Ben onun yanlışını yazar ve düzelmesini beklerim diyor. İyi haberler şüphesiz yazılmalıdır.Ama bunu köşe yazarı yapmaz.Bunu haber olarak verirler ve kamu oyu aydınlanmış olur. Bilmem anlatabildimmi. Cengiz Üreyen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
size katilmiyorum sefa efendi .. kose yazarlari tabiki eksik ve hatali noktalari bulup ,yorumlamali ama yapilan guzel seyleride paylasmaliki adil olsun .. siz bu kose yazisini kabuya mal ediyorsunuz ve tabiki yanlislari aktarmaktan sorumlu oldugunuz gibi dogrularida yapilan guzel seyleri de yazmalsinizki ,bu hem halkin o kurum hakkinda neler yapildigini ogrenmesi veya nerelerde hata yapiliyorsa onuda gormelerini saglamaniz her iki tarafida motive edeceginden onem arzetmektedir.. alsinda bukonuda cok fazla yazabilrim sanirim bu kadari sizin icin kafidir ..e anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az demisler bosuna soylememisler degilmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000