27 Eylül 2018, Perşembe 13:52:14

ITF, Hava-İş Sendikası'nı ziyaret etti

Uluslararası Taşımacılık İşçileri Federasyonu (ITF), Türk Hava Yolları çalışanlarının büyük bir çoğunluğunun bağlı olduğu Hava-İş Sendikası'nı ziyaret etti.
  • Durusunda heybet var tatlıbal baskan bizi bırakma sen geldin hersey düzeldi
  • Enflasyon aldığımız %14 zammı geçti yıldönümü beklemeden zam farklarını alsak artık bir adım atsa sendika güven kazansa güzel olur.
  • Kimsenin zerre kadar guveni kalmamisken neyden bahsediliyor ? Havais i sorun bakalim calisanlara kim seviyor kim destekliyor ? Herkes muzdarip
  • Biraz gururlu olun, korkmayin zarar gelmez, kazanirsiniz, birde kiyafetleriniza biraz ozen gosterin canim
  • Simdi sektoru temsil etmekten uzaklasti, bu sendika hicbir deger ve hakki temsil edecek duzey, yetenek ve istekte maalesef dgildir..
  • ...Birileri örgütçülerle flört ededursun, Sen özür dilet, deyyusa özgürlük isteyene...Biz seni yolda bulmadık, Yolda da bırakmayız KOCA ADAM...Sen yürü, yürüyecez arkandan...
  • REİS İŞ BAŞINDA DURMAK YOK YOLA DEVAM
  • Yanlışın karşısında dosdoğru durmaktır mesele. Özrünü dileyen gelsin buyursun.
  • Bağışlamak geçmişi unutturmaz ama geleceğin önünü acarmıs..hatasını anlayankar lütfen sıraya.....
  • İŞTE MİLLİ DURUŞ BUDUR SÖZDE DEGİL ÖZDE BIR DURUŞ BEKA SÖZÜNÜN MANASIDIR BU ZIYARET ÖZÜRDİLEMİŞLER SIZDE DILEYECEKSINIZ GENEL KURULDA ITF DEN ÇIKIŞ OYLAMASINDA EL KALDIRMAYANLAR SIZDE ÖZÜR DILEYECEKSINIZ.

Uluslararası Taşımacılık İşçileri Federasyonu (ITF) Genel Merkezinden, Küresel Sivil Havacılık Bölümü Başkanı Gabriel Mocho Rodriguez, Küresel Kara ve Demiryolu Taşımacılığı Kıdemli Bölüm Yardımcısı Deniz Akdoğan’ında yer aldığı bir heyet, Hava-İş Sendikası'nı ziyaret etti.

Hava-İş Sendikası Genel Başkanı Ali Kemal Tatlıbal'nın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Ziyarete gelen heyet, ITF Genel Sekreteri Stephen Cotton’un yeni yaklaşımı hakkında bilgi vererek, geçmişte İngiltere’deki bazı yerel sendikaların yürüttüğü terör destekçisi kampanyanın tamamen kişisel bir hata ve yönetimin dikkatsizliğinden kaynaklandığını, bu yüzden Türkiye’deki üye sendikalarla paylaşılmasından dolayı duydukları üzüntüyü dile getirdi.

Heyet, ITF'in hiçbir şekilde terör örgütü ya da destekçisi bir pozisyonda olmalarının mümkün olmadığını ve olmayacağının garantisini verdiklerini, tüzüklerinde de belirtildiği üzere demokratik ilkelere sonuna kadar bağlı olduklarını ve ITF Genel Sekreterinin geçmişteki yanlış bilgilendirme ile ilgili Hava-İş Sendikası'na bir özür mektubu da yazdıklarını ifade edildi.

Gabriel Mocho Rodriguez, ITF Havacılık Bölümünün 130 ülkede 250 üye Sendikayı temsil ettiğini, Havacılık sektöründe küresel kampanyaları öncelikli hale getirmeyi ve Ryanair ve Qatar Airways gibi şirketlerde hızlı bir şekilde üye sayısını arttırmayı hedeflediklerini ifade etti. Bölgedeki en güçlü havacılık sendikalarından birisi olan Hava-iş’in ITF’e katılmasının öneminin de konuşulduğu toplantıda, ITF’in sendikalara örgütlenme konusunda destek verdiklerini ve bu doğrultuda daha aktif çalışmalar yürütmeyi planladıklarını söyledi.

Türk Sivil Havacılık sektöründeki gelişmeler ve yeni fırsatlar da Hava-İş tarafından sunularak birlikte tartışıldı, ITF tarafından örgütlenme kampanyalarına desteğin verileceği ifade edildi.

Hava-İş Sendikası tarafından yapılan açıklamada, "Umuyoruz önümüzdeki günlerde kurulması planlanan bu yeni bağlantı ve adımlar, ITF ve Sendikamız arasında yeni bir beyaz sayfa açılmasına olanak sağlayacaktır, Hava-iş Sendikamız, bağımsız bir sendika olarak küresel ve Avrupa düzeyindeki uluslararası ilişkilerini geliştirerek çok daha güçlü bir yapıyla Türk Havacılık İşçilerinin sesi olmaya devam edecektir" denildi.


 

ITF, Hava-İş Sendikası'nı ziyaret etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Tatlıbal baskan ~ 6 yıl önce
Durusunda heybet var tatlıbal baskan bizi bırakma sen geldin hersey düzeldi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Memur ~ 6 yıl önce
Enflasyon aldığımız %14 zammı geçti yıldönümü beklemeden zam farklarını alsak artık bir adım atsa sendika güven kazansa güzel olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havais ? ~ 6 yıl önce
Kimsenin zerre kadar guveni kalmamisken neyden bahsediliyor ? Havais i sorun bakalim calisanlara kim seviyor kim destekliyor ? Herkes muzdarip

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biraz ~ 6 yıl önce
Biraz gururlu olun, korkmayin zarar gelmez, kazanirsiniz, birde kiyafetleriniza biraz ozen gosterin canim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eskiden di o ~ 6 yıl önce
Simdi sektoru temsil etmekten uzaklasti, bu sendika hicbir deger ve hakki temsil edecek duzey, yetenek ve istekte maalesef dgildir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Goniz ~ 6 yıl önce
...Birileri örgütçülerle flört ededursun, Sen özür dilet, deyyusa özgürlük isteyene...Biz seni yolda bulmadık, Yolda da bırakmayız KOCA ADAM...Sen yürü, yürüyecez arkandan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çava reş ~ 6 yıl önce
REİS İŞ BAŞINDA DURMAK YOK YOLA DEVAM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esas iş! ~ 6 yıl önce
Yanlışın karşısında dosdoğru durmaktır mesele. Özrünü dileyen gelsin buyursun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
0308 ~ 6 yıl önce
Bağışlamak geçmişi unutturmaz ama geleceğin önünü acarmıs..hatasını anlayankar lütfen sıraya.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erbaa ~ 6 yıl önce
İŞTE MİLLİ DURUŞ BUDUR SÖZDE DEGİL ÖZDE BIR DURUŞ BEKA SÖZÜNÜN MANASIDIR BU ZIYARET ÖZÜRDİLEMİŞLER SIZDE DILEYECEKSINIZ GENEL KURULDA ITF DEN ÇIKIŞ OYLAMASINDA EL KALDIRMAYANLAR SIZDE ÖZÜR DILEYECEKSINIZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000