26 Şubat 2020, Çarşamba 10:31:19

ITB Berlin 2020 iptal edilecek mi?

Bu yıl gerçekleştirilecek ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı'nın iptal edileceği iddia edildi. Peki, hem turizm hem de havacılık sektörü için büyük önem taşıyan fuar iptal edilecek mi?
  • kimse gitmez
  • Fuar idaresi aciklama yapmis kesinlikle iptal edilmeyecek diye
  • Son 1 hafta kesin iptal edilmez zarar büyük olur.

Eturbonews haber sitesi, bu yıl gerçekleştirilecek ITB BERLIN Uluslararası Turizm Fuarı'nın iptalinin gerçekleşebileceğini yazdı. Güvenilir kaynaklara dayanarak yazılan haberde Çin’de vuku bulan ve tüm dünyaya yayılan Corona Virüsü sebebiyle bu yıl ki fuar iptal edilecek. Açıklamanın ise birkaç gün içinde yapılması öngörülüyor.

ITB BERLIN organizatörü Messe Berlin ile ITB seyahat ve turizm ticaret fuarı başkanı David Ruetz, bu görüşün aksine yaptıkları açıklamada fuarın her şeye rağmen planlandığı gibi 4-8 Mart tarihleri arasında yapılacağını açıkladı. Ayrıca organizatörlerin Alman Sağlık makamları ile birlikte yakın bir çalışma içinde olduğu vurgulandı.

Almanya'daki Federal Sağlık Bakanlığı'nın verilerine göre Almanya’da ki corona virüsü riski çok düşük. Organizatörler, Federal makamlarca gelecek tüm talimatları uygulayacaklarını da bildirirken, bu olasılığın çok düşük olduğuna vurgu yapıldı.

Şu anda Çinli, İtalyan ve diğer Asya ülkesi vatandaşlarının Almanya’ya seyahat yasağı bulunmuyor.

İPTALİ BÜYÜK KAYIPLARA YOL AÇABİLİR!

ITB BERLİN’in iptali durumunda ise başta Berlin’de olmak üzere,  turizm endüstrisinde büyük kayıplar yaşanması sonucunu doğuracak.

Düsseldorf ve Köln'de Karnaval geçit törenleri devam ederken, Almanya Federal Sağlık Bakanı Jens Spahn'ın bugün saat 14.00 sularında konu ile ilgili bir açıklama yapması bekleniyor.

ITB Berlin ilk olarak 1966’da yapılmıştı. Fuar alanı o günden bugüne gelene kadar 580 m2'den 160 bin m2 çıktı. İlk olarak 250 ticari katılımcı bulunurken günümüzdeki katılımcı sayısı 114 binin üzerine çıktı.

Fuara Türkiye’den de çeşitli havayolu şirketleri, medya kuruluşları, otel yetkilileri ile turizm profesyonelleri katılıyor.

©AirportHaber

ITB Berlin 2020 iptal edilecek mi?

Yorumlar

edilsin ~ 4 yıl önce
kimse gitmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ber ~ 4 yıl önce
Fuar idaresi aciklama yapmis kesinlikle iptal edilmeyecek diye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Berlin ~ 4 yıl önce
Son 1 hafta kesin iptal edilmez zarar büyük olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000