27 Şubat 2020, Perşembe 09:04:21

İtalya'ya uçuşlarına korona darbesi!

Corona virüsünün Avrupa'da en çok etkilediği ülke durumundaki İtalya'ya karşı diğer ülkelerden ekstra tedbirler alınmaya başladı.
  • Thy Iran ve Çin uçuşlarini durdurdu.buyuk zarari var.herseyin başı saglik tabiki ama insallah şirket buralardan kaybettigi kârı işçiden çıkarmaya kalkmaz.
  • Artık italya uçuşları iptal edilsin !!
  • bu mu aldığımız tedbir? kore çin'den sonra en riskli ülke...
  • Kabin memurları şuan kelle koltukta random virüs kime denk gelirse artık calısıyor. Ben bu surecte kız arkadasımdan ayrıldım. Önce sağlık. Herkese kolaylıklar diliyorum.
  • iran fln neyse de her ulkeye kapatamazsin kapilari onlardan gelen ticarete ihtiyacin varsa ozellikle.. hem dut pekmezimiz var bize bisi olmaz

400’den fazla kişinin enfekte olduğu 12 kişinin de öldüğü İtalya’dan, Irak, Ürdün ve Kuveyt’e yapılan uçuşlar durduruldu. Aynı ülkeler 12 kişinin öldüğü ve 1261 kişinin virüse yakalandığı Güney Kore için de benzer bir tedbir aldı.

Reuters’ın verdiği bilgilere göre ise, İsrail İtalya’dan gelen yolcuların 14 gün süreyle karantinaya alınacağını belirtti.

İsrail Sağlık Bakanlığı yetkilileri yine İtalya’dan gelen diplomatların da aynı şekilde karantinaya alınacağını açıkladı.

Irak ise vatandaşlarının, Çin, İran, Japonya, Güney Kore, Tayland, Singapur, İtalya, Bahreyn ve Kuveyt’e seyahat etmelerine izin vermeyeceklerini duyurdu.

GÜNEY KORE VE İTALYA’DAN TÜRKİYE’YE UÇUŞLAR DEVAM EDİYOR

İtalya’daki Corona virüsü bulaşmış kişiler, Brezilya ve Avusturya gibi ülkelere de virüsü taşımıştı. Son olarak ise komşu Yunanistan’daki Corona vakasında, hastanın Milano’dan Yunanistan’a geldiği öğrenilmişti.

Türkiye şu an yalnızca İran ve Çin’e karşı gümrük ve uçuş önlemleri almış durumda. Güney Kore ve İtalya’ya karşı henüz uçuşları durdurma gibi bir tedbir alınmış değil. (Sözcü)

İtalya'ya uçuşlarına korona darbesi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Galdyatör ~ 4 yıl önce
Thy Iran ve Çin uçuşlarini durdurdu.buyuk zarari var.herseyin başı saglik tabiki ama insallah şirket buralardan kaybettigi kârı işçiden çıkarmaya kalkmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İptal ~ 4 yıl önce
Artık italya uçuşları iptal edilsin !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hani tedbir ~ 4 yıl önce
bu mu aldığımız tedbir? kore çin'den sonra en riskli ülke...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alo. Planlandınız. ~ 4 yıl önce
Kabin memurları şuan kelle koltukta random virüs kime denk gelirse artık calısıyor. Ben bu surecte kız arkadasımdan ayrıldım. Önce sağlık. Herkese kolaylıklar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isimsiz ~ 4 yıl önce
senin kız arkadaşından ayrılma niyetin varmış korona bahane olmuş..
Utku ~ 4 yıl önce
Italyaya partnerlini ‘gormeye’ giden hostesler Turkiye’ye alinmamali
delicevat ~ 4 yıl önce
bende benimkini uçuştan eve gelince çamaşır suyu ile yıkadım , 37 saattir uyuyor, temizlik iyi geldi sanırım, uyansın bir de ağzına raid sıkacam ..
Hayda ~ 4 yıl önce
Aslında en temizi benim ki yemege piril döktüm içeçege de yumoş hafifletsin diye
Tgsli ~ 4 yıl önce
Erkenden ne olduğunu öğrendi desene. Zararın neresinden dönerse kardır...
nIgGA ~ 4 yıl önce
iran fln neyse de her ulkeye kapatamazsin kapilari onlardan gelen ticarete ihtiyacin varsa ozellikle.. hem dut pekmezimiz var bize bisi olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne boş bir adamsın ~ 4 yıl önce
Yahu ülkenin dört bir yanında virüs var, etrafın sarılmış,bütün komşu ülkelere yayılmış, sen hala ticaretten bahsediyorsun

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000